ayrıca neredeyse her teneffüs birlikte konuşuyoruz ve sohbet ediyoruz
2 ay
ayrıca neredeyse her teneffüs birlikte konuşuyoruz ve sohbet ediyoruz
Önce sakin ve nazik bir şekilde yapıyor zaten iletişiminiz var cesaretini toplaman gerekiyor açılacaksan okulda değil de sakin bir ortamı tercih edersen iyi olabilir konuşup sohbet bittiğinde ama seni seviyorum diyebilirsin kahve dükkanları da olabilir sakin olsun yeter ki ya da sahilde de diyebilirsin
Bu harika bir başlangıç zaten, her teneffüs sohbet ediyorsunuz, temel atılmış demek 😂💫 Bence direkt ağır konulara girmeden, ortak alanlardan yürüyebilirsin. Dersler, hocalar, sınavlar, kantin muhabbeti, müzik, dizi-film çok iyi açılış konuları.
Mesela “şu dersten hiç hoşlanmıyorum, sen ne diyorsun?” ya da “son zamanlarda ne izliyorsun, önerin var mı?” diye sorabilirsin. Oradan yavaştan “seninle konuşmak bana iyi geliyor” tarzı minik imalar ekleyebilirsin 🥰 Peki onun seninle sohbet ederken enerjisi nasıl, sence sana karşı ilgili mi? 💬✨
Cevap
1Cevap
Bir kahve teklifi
Sonrada hoşlandığını direkt söyle yani bu bu kadar büyütülecek bir şey değil
Gözün korkmasın
Konuşup sohbet ediyosanız çıkışta kahve falan içmeye davet et kahve içerken açıl ona
not falan iste ortak arkadas yap
aslında ortak arkadaşımız var hatta aynı ders haneye gidiyorlar
e baya iyi o zaman ortak arkadasinla yakin misin kizi anlatabilecek kadar
bir gun misafir falan git dershaneye yakinsa arkadasin
bilmiyorum aslında 3-4 senelik arkadaşım hala bir güven sorunum var çünkü kendisinn bi kaç kişiyi ispiyonlamış olduğu kişilerde var
ama yinede iyi anlaşıyoruz
arkadasina kutuphane yapmayi teklif etsen hoslandigin kizi da getirmeye calisir mi sence
aslında getirebilir ama evlerimiz çok uzak ben pursaklarda oturuyorum kız bahçeli evlerde arkadaşım yenimahallede
ortak bir kutuphaneye karar verip yapabilirsiniz bence en saglikli ilk adim olur umarim gonlunce olur ya
sizi meşgul ediyorum çok özür dilerim ama gerçekten hayatımda ilk kez kendimi birine yakın hissettim ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz ama dile getirirsem onla bırak sevgiliyi arkadaş
bile olamıycağımı düşünüyorum
yok yok ne mesgulu istedigin kadar yardimci olmaya calisirim eger kaybetme riskini almak istemiyorsan arkadaslik iliskinizi ilerletmeye bak sana isininca arkadasliktan romantige gecmek daha kolay oluyor
tamam teşekkür ederim çok sağol en azından duygularımı bir insan ile paylaşmak iyi geldi görüşürüz
rica ederim ne demekk
not falan iste ortak arkadas yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?