O adam seni kaybetti kendisine saygısı olmayan aciz yüklemeye sever her biten sonra çok güzel başlangıç vardır sen ilişkinde elinden geleni yaptın oda yaptığını ödeyecek kader yaşadıklarından güzel yaşatacak tabi doğru mutlu eden seçimlerine yaparsan
296 Yorumla
Soran+1 yılKadın kocasına beni tehdit ettiriyor. Adam beni ısrarla aradı mesaj attı cevaplamadım sonra kapımın önüne geldi açmadım etmedim güvenlik çıkardı. Annemle babam da korktu panik oldu. Adam diyor işte mahkemeye vericem seni şu bu. Ben bir şey yapmadım ki. Adam bela. Çok sinirim bozuldu.
Soran+1 yılAbi Kadın benim arkadaşım. Kocası ile bi olayım yok işte sadece işyerinde çalıştım 2 ay kadar muhattap da olmadım mafya tipli diye. Neyse zaten bu akşam tatile gidiyorum sonra da yazlığa gidicem babam da geliyor ediyor hani. Zaten güvenliğe tembihledim. Adam zorla gelmeye çalışırsa eve tekrar zaten polis ve güvenliği çağırırım ve dava da benim kozum olur. Bi kere biz kadınla normal tartışma yaşadık abi mesajda tehdit hakaret küfür filan yok hiçbir şey. Kocası ama olayı alevlendirdi kan davasına çevirdi. Ondan ben haklıyım davada da yenerim.
Soran+1 yılEzdirmedim ama adam bela olduğu için özür diledim haklı olsam da avukatlar dedi hiçbir şey yapamaz diye ama adam manyak uğraşmak istemedim. Aynen para ve racon kesmek için kullanıyor kocasını.
Soran+1 yıl🌹🌹🌹 of ya çok korktum ama dün bi de fırtına deprem filan oldu gece zaten evde tektim.
Soran+1 yılEh işte iyiyim de işte ailem biraz ilgili olsa daha iyi olurdum. Yalnızlık zor ya hep kurt çakal peşinde.
- +1 yıl
Yalnızlık çok güzel hem gizli bir evren hem özgürsün hem mutlusun hasarların yok sen ailenle mi yaşıyorsun kendi evin mi var bilmiyorum ama hiçbirşeye takma o evi bina güvenliyse sıkınyı yoktur belediyeye cagır apartmanın güvenlik sorunu için hem herkes güvenli olur hem sen fırtınalardan korkma hava bozulunca olur düzenlenmesi için mesela gökgürültü kafirlerim pisliklerin korkusu azabı ve yaralı kalplerin çığlıkları sakin ol kendi huzurna bak
Soran+1 yılYok ev şaplam güvenli ailemle normalde ama bu hafta tektim. Aynen yalnızlık mükemmel ondan genelde yalnızım hani ilişkim yok max ilişkim 3 ay sürdü çünkü erkekler yük ve baş ağrısı benim için bunalıyorum ama özgür ilişkiler severim arkadaş dostlarımla öyle.
Soran+1 yılMesela arkadaşta da böyle beni boğan kıskanç tripli olanları direk silerim.
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılYa beni. Ağırıma giden ne biliyor musun bu kadın zorla benim hayatıma girdi sonra benim iyi niyet ve sevgimi kullandı sömürdü. Hem maddi hem manevi kullandı ben de bundan zaten kadınla kavga ettim sitem ettim. Karı da yalandan özür diledi filan ama hala laf sokarak. Herif sonra beni arayıp taciz etti korkuttu evimi bastı avukata yalandan korkutma mesajı attı yok seni yurtdışına çıkarmam yok tutuklatırım. Bu neyin kafası ya? Avukatım şey diyor bu manyak mi. Cinayet mi işledin sen. En fazla uzaklaştırma çıkarabilir.
- +1 yıl
Aciz insanı tek yapabildiği şey aşağılama kendi olan pislikliğiylr seni kıskanıyor bu karı kocanın menfaatleri var ikisi de ayrı bir narsist birdaha yaparsa hepsini videoyu çek ses kaydı at ve adamı cagır bu yaptıkları seste söyle hedap sor komplosu ortaya çıkar sen masumsum hiçbir şey olmaz sana bunlar yaptıklarına adalet ile ödeyecekler
Soran+1 yılAynen iğrençler birbirlerini de gram sevmiyorlar ikisi de para delisi. Allah belalarını versin ben zaten çok beddua ettim bunlara inşallah evlatlarından ve kendilerinden çıkar. Beter olurlar.
Soran+1 yılAdamı çağır dediğin polis mi.
Soran+1 yılBakalım şimdi bi şey yapmayım ama adam bi daha arar ya da karışma çıkarsa direk 155 i arayacağım zaten herkes öyle dedi ve suç olacak.
Soran+1 yılZaten karı bana yazma bi daha dedikten sonra ben yazmadım herif beni yüz kere aradı başka numaradan aradı ve evi bastı bu neyin kafası yani.
Soran+1 yılKadın ünlü ama kimliğini gizli takılıyor hani takma isimli. Karı ben onu ifşa ederim diye korkuyor. Çünkü ben bu yaşadıklarımı onun özel hayatımı gerçek yüzünü ifşa etsem asla kimse bunu sevmez takip etmez. Ondan kocasına tehdit ettiriyor işte.
Soran+1 yılYok bence direk polise gidip uzaklaştırma kararı çıkartayım adama. Derim adamla olayın hiçbir alakası yok ben kadına zaten yazmadım adam beni tehdit taciz etti evime geldi suçlu derim.
Soran+1 yılYok ya. Ünlü işte sosyal medyada.
Soran+1 yılZaten kadına hep hesabını sordum sıkıştırdım.
Soran+1 yılŞahit var.
Soran+1 yılKanıt da işte var ama her şeyde yok bi de diyorlar ya haklı olan değil güçlü olan kazanır. Bu herif güçlü statü para olarak diye. Ama bizim avukatlar diyor hiçbir şey yapamaz ama bu adam pis ya iftira bile ayıp sahte delil oluşturursa şaşırmam. Her şeyi beklerim.
Soran+1 yılİşte ben de kararsızım. Herkes uğraşma diyor ama bir yandan da böyle susunca içim rahat etmiyor çünkü mağdurum onlar beni sömürdü kullandı. Bi de üstüne zorbalıkla korkuttu.
Soran+1 yılHani cezalarını çeksinler istiyorum. Bi kere san yurt dışı çıkış yasası veririz tutuklatırız demeleri bile suç. Ne lan bu ben cinayet mi işledim. Mesela bunu yaydıkları için bile dava edebilirmişim.
Soran+1 yılAynen öyle yani de işte bilmiyorum ani herif bela anladın mi uğraştıkça daha kötü olur mu diye çekiniyorum.
Soran+1 yılVe aynen böyle suçlu iğrenç insansalar ben hep had bildiririm çünkü bunlar yoksa birçok insanı mağdur ediyor. Ondan işte cezalarını verdirmek lazım.
Soran+1 yılZaten ülkede hukuk adalet yok ama ben tamamen masumun zaten. Avukat da diyor hiçbir şey yapamaz diye.
Soran+1 yılAma işte belki herif bırakacak. Eğer bırakmazsa zaten ona göre evet hamle yaparız dedik. O zaman net suçlu oluyor çünkü.
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam
Soran+1 yılşu an beklemedeyim. Eğer eve gelmeye ya da benle iletişim kurmaya çalışırsa anında polise vericem ve dava açıcam zaten.
Soran+1 yılAma o kadar kinli ve hırslıyım ki kadın bak tüm arkadaşlığımız boyunca beni sömürdü kullandı maddi manevi bi de üstüne beni suçladı aşağıladı filan eziyet etti. Ben seni çok sevdim sen beni üzdün filan dedi hep. Ben ona delirdim dedim ne saçmalıyorsun sen ya.
Soran+1 yılDüşünsene benim dediğim anlaştığım paralardan çok daha az ödediler. Başkalarına ödedikleri paraları söyleyince bedavaya seni kullanıyorlar filan çatışma asla dedi herkes. Bi de kadın dostuz en çok iyiliğini ben istiyorum diyordu. Ben de ne alaka dediğimde beni suçluyordu. Sonra kocasını üstüme salması filan. Beni yüz kere aradı korkak aç aç diye sonra kocası çıktı telefonda manyağa bak.
Soran+1 yılYa da işte evimi bastırdı. Ya nasıl iğrençler. O kadar hırslanıyoeum ki hayatımda böyle şeyler yaşamadım bunlar ne iş leş insanlar bi de ben bu kadının fanıydım yani.
Soran+1 yılİnanamıyorum ne kadar sahte ve yalancı olduğuna. Tanımadan önce melek sanıyordum tanıdım böyle kötü böyle şeytan insan görmedim.
Soran+1 yılMesela avukatım avukatlarını baroya dava et çünkü gözünü korkutmak için yanlış karar göndermiş sana saçmalık dedi. Hani tutuklama ya da yurt dışı yasağı asla mesaj yazıldı diye verilmez en fazla uzaklaştırma verilir defi.
Soran+1 yılHeyyy orada musun
- +1 yıl
Anlıyorum intikamın ateşiyle yanıyorsn çünkü yaşatılanı aptal olarak belleyip sessizliğini faydalanırlar baltak pislikler kendine yok etmeyi ve onları ateşe atmaya arzuluyorsn kendine parcalanmks bir silik sandın belki de ama sen sadece porselen kalpli çekici kadınsın en azından hayatı yaşadın onlar kudurukcu bir klozet pisliği
Soran+1 yılYa şöyle aynen onlar beni kıskanıyor özellikle o pislik kadın. Benim gençliğimi güzelliğimi özgürlüğümü bekarlığımı kıskanıyor kendi diyordu zaten. O zorba pislik kocasının dizinin dibinde oturmak zorunda herif onu dövüyor zorbalık yapıyor aldatıyor düşünsene ayrılamıyor. Böyle bi herifi boşayabilir misin. Direk seni çeker vurur. Oh çok iyi o pislik cimri bencil kadına sürünsün. Ezik ezik annelik yapıp o kadına kocalık yapıp bitirsin hayatını ben gerçek hayatı yaşarken abi.
Soran+1 yılDediğin gibi eğer bi şey yapmaya kalkarlarsa o zaman saldırırız.
Soran+1 yılBak ben karıya yurtdışına gidicem dedim laf atasında bana sana yurt dışı çıkış yasağı getiririz diyor ulan herkes dedi bunlar neyin kafasını yaşıyor. O sadece cinayette olur diyorlar.
Soran+1 yılAbi ben her yerden engelledim sildim bu herif babama mesaj atmış işte kızınız kötü mesaj attı dava açacağız diye resmen iftira kışkırtmaya çalışıtoelae. Avukatlarla konuştuk sessiz kalın dediler.
Soran+1 yılAbi cidden neye kuduruyorlar ben anlamıyorum beni kullanan dolandıran onlar ve neye tehdit ediyorlar yani.
Soran+1 yılBenim ailemin ve çevremin huzurunu kaçırıyorlar ya ne yapacakları belli değil. Ben diyorum direk dava ve uzaklaştırma kararı çıkaralım zaten ben haklıyım dava en temiz yol. Yoksa bunlar taciz edip duruyor.
Soran+1 yılEvet ama umarım daha uzatmazlar
Soran+1 yılAynen abi yani avukatım şey dedi yani Tayyib cumhurbaşkanı bile san bi şey yapamaz bu dediklerini hiç korkma korkutmaya çoışıyoroar dedi.
Soran+1 yılAbi bu canım işi gücü bin tane düğmanları var zaten neden bana taktılar.
Soran+1 yılAyrıca gördükçe tek güçsüz değilim ailem avukatlarım var. Ne bu ya. Bi de karı dostuz seni sevdim özür dilerim diyordu.
Soran+1 yılAynen ya iğrençler hayatımda böyle insanlar görmedim.
Soran+1 yılAvukatlar da diyor zaten şaka gibiler çok komik yani cidden ruh hastaları diyorlar
Soran+1 yılAynen valla ha bakalım zaten şu an adliyeler tatil dava açsalar da 2 ay sonra ancak gelir eve kâğıt herhalde. Ailem de diyor takma boş ver gelirse ona göre işte savaşırız yani zaten bir bok çıkmaz.
Soran+1 yılValla tatildeyim ama yine de canım sıkkın yani insanlardan genel nefret ediyorum ya. Herkes beni süistimal etmeye çalışıyor. Nefret ediyorum cidden hangi işe girsem aynı şey. Düzgün bi yer yok.
Soran+1 yılAynen acayip eğleniyorum bu arada süper arkadaşlar edindim. Rafting. Yüzme yarışması. Jet ski tekne turu dalış filan. Çok eğleniyorum.
Soran+1 yılTeşekkürler keşke bi de düzgün sevgili bulsam.
Soran+1 yılAynen bu arada dün turda bi çocukla flört ettik baya dans ettik filan yakışıklı çok. Bakalım.
Soran+1 yılSeni ekleyemiyorum ya. Ekledim of sıkıldım adım ama mesaj atamıyorum.
Soran+1 yılOfsıkıldımyine ismim
Soran+1 yılAynen zaman ve sabır emek önemli zaten. İlk günden yemek isteyenle olmaz.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kararli olarak bitirdiysen korkma zaman gectikce iyilesirsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba burada kimse bir sosyolog veya psikolog değil. Hayatınızın ve geleceğinizin daha iyi şekillenebilmesi için tanımadığınız kişilerden ziyade yakın çevre veya profesyonel destek almalısınız. Ufak bir tavsiye
04 Yorumla
Soran+1 yılSeans parasını sen ver o zaman.
Soran+1 yılDertleşiyorum insanları evime almıyorum.
+1 yılgashgılayinkgksks ne dmek ya amg belkide ben nelere maruz kalıyorum adını bilmedigimden dile getiremiyorum malım ben amg
00 YorumlaGeçmişi siltşr edicen. Ders cıkartıcaksın ve saf olmayacaksın bu kadar basit
022 Yorumla
Soran+1 yılSaf değilim ya insanlara güvenip ilişki kuruyorum herkes kullanıp kazık atma derdinde.
Soran+1 yılBu ülkeden nefret ediyorum asla adalet yok yalancı dolandırıcı hırsızlar hep başta. İyi namuslu dürüst olanlar da üzülüp eziliyor.
Soran+1 yılMesela işyerlerinde hiç hakkımı alamıyorum ya da erkekler bana sarkıyor hep yalan dolan kandırmaya çalışma. Bıktım artık. Koz arkadaş ediniyorum kadın beni kullanıyor. Herkesin tek derdi kullanmak.
- +1 yıl
İstemi betil diyor ki iyi insanlar anca kendine yetebilir. Ben iyi olduğum için şuana kadar hiç vicdan azabı çekmedim. Bazen kendimi evet enayi gibi hissediyorum ama öbür dünyaya da inanıyorum o yüzden rahatlıyorum. İşte mobing arkadaşlar çıkarcı çok şey yaşadım. Hayat iyi insanlara cok cok daha zor. Pes etme yenilme. Geçmişi unut ama lütfen lütfen saf olmayalım. Çünkü bazen iyilik değil saflık yapıyoruz
Soran+1 yılYa ben saflık yapmıyorum evet beni uyarıyorlar güvenme etme diye sma dostum diyorum iyi insan diyorum güvendiğim an da direk Kazık yiyorum. Mesela dostum sandım biriyle çalıştım dolandırıldım. Ya da bi çocukla flört ettim çocuğun yaşı mesleği yalan çıktı. Herkes adi şerefsiz.
Soran+1 yılYa çocukla 2 kere kahve içtik. E devlet raporu mu isteyim. Sonra zaten davranışlarından şüphelendim sordum ortak tanıdığa o dedi o herkese yavşıypr işini ve yaşını yalan söylemiş dedi. Diğeri de ünlü bir kadındı işte bana ucuza iş yaptırdı herkes dedi çok ucuz diye ben de işim yok diye kabul ettim sonra kocasının yanında işe soktu iyilik ayağına kocası dediğim maaşın altını verdi geçiştirdi. Ben de sövüp sayıp çıktım Allah belanızı versin zehir zıkkım olsun sağlığınızdan çıksın dedim.
Soran+1 yılKanmak değil bu? O insanlar adi şerefsiz. Ben herkesle inanılmaz sözleşme mi yapayım? Yalan söylemediğine dair. Kanıt mı isteyim?
Soran+1 yılYa neler neler var. Ben hayatımda birçok erkekle date e çıktım hepsi yakancıydı. Mesela 1 kere bi şey içmeye buluştuğum çoğu erkeğin sevgilisi var çıktı sonradan öğrendim çok sinirlendim. Ya da 3 ay flört ettiğim bir çocuk yaşını işini çalıştığı yeri yalan söylemişti. Yani anlamıyorum cidden e devlet raporu istemek lazım bence.
Soran+1 yılYa da mesela birilerinden hoşlandım güvendim evime aldım taciz tecavüz etmeye eşyalarımı çalmaya çalıştılar. Nasıl bu kadar kötü olabilir insanlar ya. Mesela 1 yıldır kimsenin evine de gitmiyorum kimseyi evime de almıyorum. İnsanlar çok tehlikeli.
Soran+1 yılYok güvenmiyorum zaten. Ya düşün bak yüz yüze görüşmediğim bi erkek vardı sanaldan konuştuğum. Çocuk o kadar benle konulup ilgilenip seviyordu şu bu moral veriyordu baya işte dostum her şeyim şu bu. İşte dedi iş bulsam işte param olsa senle evlenmek isterim hayatımı geçirmek isterim yok sana şöyle böyle değer veriyorum annenle tanışmak istiyorum senle buluşmak istiyorum filan dedi. Neler neler dedi etti sonra bir anda neyse hoşçakal vazgeçtim dedi. Nasıl bir adilik bu. Ben de ağzına sı*tım . Ya da yine liseden biri vardı. Çocuk 10 yıl peşimden koştu ya hergün mesaj şiir şarkı işte evlenelim annenle tanışayım ısrarları tam tamam deneyelim dedim. Mutlu oldu oley dedi sonra vazgeçtim ben artık istemiyorum dedi. Şaka mi.
Soran+1 yılSadece erkek değil ki kadın patron arkadaş kimseye güvenilmiyor.
Soran+1 yılAynen öyle bence. Cidden en manyaklar hep beni buluyor şaka gibi.
Soran+1 yılBıktım yani çevremdekşler de hep der. Bu be ya hep seni kullanmak isteyen ya da iğrenç yalancı şerefsşz erkeklere denk geliyorum. Yıllardır böyle. Ya bak terapiye gittim. Oradaki kadın bile bana sarktı yavşadı. Başka birine gittim o da işini yapmayan karlımda uyuyan biriydi ben sana yardımdı olamacağım çok anlamıyorum kusura bakma filan dedi. Şaka gibi yani psikologlarım bile şerefsiz dolandırıcı.
Soran+1 yılAynen yani ben zaten kimsenin evine gitmedim. O benim evime geldi onda da şerefeiz zorla taciz etti beni polise gittim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar