Siz sinirlendikçe insanlar üstünüze gelmeye niye devam eder?

Siz sinirlendikçe insanlar üstünüze gelmeye niye devam eder?

Evet genellikle öyle oluyor bu yüzden de umursamıyorum beni sinirlendiren ya da kızdıran insanları. yani hayatımdan çıkartmak ya da son kez mantıklı konuşmak daha iyi bir seçenek oluyor
Cevap
2Cevap
Yeterince lav püskürtmediğinden oluyordur. Ben sinirlenince kimse üstüme gelemez. Hatta birinin ödü kopmuştu 😃
Gözüm dönünce etraftakiler anlıyor 🤣
bakın diyorum ben sinirlendiğimde benim tepeme sinir boyum minik olduğu için daha çabuk çıkıyo diyorum ama dinlemiyorlar 🥺
Hahah bunu benim karşımda desen gülerim yalnız 🤣
niçinmiş 😒
Karşımda söyle anlarsın 🤣
😀😀
Mıknatıs gibi bazı insanlar birer sınav olduğundan.
O benim işte 🥺 sınavım bir türlü bitmiyor 😒
Gö7ü yiyen gelsin 😂 ben sinirlenince çevremde kimse kalmıyor bro
Millete mi saldiriyorsun
Saldırır benim brom tepesini attirmayin 🤣
Kanka bugün başıma geldi deli oldum ustanın birine.
‘ ya benden uzak dur ya da makıneyle beraber seni fabrıkanın ortasında yakarım ‘ dedim 😔 kapat makıneni eve git bugün seni görürsem sinirlenir kesin çıkışını veririm dedim bastı gitti
Ben de bugün enerjisaydim türk telekom bunlara yetki vermiş iki haftadir internetimiz telefonumuz yok türk telekom diyor ki enerjisa 2-3 tane kayıt açmış aktif olan var ondan gittim kız adresi yanlış yazmış biz de tapunun verdiği bir numara var bir de belediyenin işgüzarliga bak 🤣 ofisin iki tane kapı numarası var elektrik doğalgaz su tapu numarasıyla internet telefon da belediyenin verdiği numarayla yapıyoruz. Kıza söyledik durumu anlattık sen git elektrik kaydı yaparken ki adresi gir ilkinde ondan gelmediler. Benim sisteme öyle giremiyorum adresi sistem çıkarıyor dedi sistem nasıl biliyor dedim ben giriyorum dedi 🤣 sözleşmede binano/tapuno/belediyeno şeklinde yazıyor kiracı adresi 🤣 sinirlendim siz kafanıza göre bana gelip kizamazsiniz dedi kafama göre değil Türk Telekom genel müdürlüğü diyor sizin 3 kayıt yaptığınızı ben değil dedim sustu Thanos gelsin popülasyonun yarısını alsın razıyım ama iqsu düşük olanları alsın ülkenin zeka ortalaması çok düştü be brom
Bu baya baya mallık ama bir de sana mı cırlıyor 😂😂 iyi sövmemişsin bro sabırlı adamsın ya harbiden 😂
Lan söz verdim ortagima olay çıkarmayacagim diye 🤣 yoksa direk müdürüne çıkıp carlardim 🤣
Kanka bu konu üzerine söz mü verilir 😂
Genel müdüre diyorum ben ‘yamuk durum görürsem dağıtırım ‘ diye.
Bana bulaşmayın ne yaparsan yap diyor 😂
Ben direk kafayı duvara vuruyorum. Bakıyorlar bu manyak kendine bunu yapıyorsa bize neler yapmaz deyip bulaşmıyorlar 🤣
Kanka sen kafanda ekmek mi kırarsın , dizinde karpuz mu bilmem ama sözünden dön bence 😂
Değil mi bro haklısın 🤣
https://youtu.be/tGura14GEcc
Hmm sen harbiden sinirlisin 😅 bizim hastaneue gel de benim yerime çalış 😃 herkesi adam edersin ben biraz fazla pasifim hastane ortamına gore 🙄
Erkekler sinirlenince daha tatlı oluyor.😂
Ben çok acı oluyorum
Bana neden öyle gelmiyor.
Nasıl geliyor 🤔
Hoş geliyor
Himm 🙃
Cam çerçeve kırmam için teşvik diyoruz🤣
Testesteron bizde var bizim hakkımız o 🤣
Hahahahhahaa bizde de hormonlar var napalım yani
Hee doğru sizde de regl var 🤣
Bizde de testesteron varkiiii🤣
Sizde östrojen olduğu gibi
Evet var ama kadınlarda östrojen fazla, testesteron azdir erkeklerdeki gibi etki yaratmaz. Mesela kadın bodybuildingciler o yüzden dışarıdan testesteron takviyesi alır
Ya mizah yapıyorum geldin öğretmenlik yaptın tşkrlr🤣
Yok benim üstüme gelemezler yemez
Ay evet hep boyle olur iyice sinir olurim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?