Kişilik & Karakter İnsanlar sizi de sinir ediyor mu? KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Beni çok fazla sinir ediyorlar artık. Gerçekten hepsi ya yok olsun ya benden uzak dursun... Nefret ediyorum, iğreniyorum, tiksiniyorum... İnsanlar sizi de sinir ediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ariariel Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Daha yeni benzer bir paylaşım yaptım hakikaten bazen yeter diyorum ormana çıkıp kulübe kurup delirene kadar yaşayıp göçmek istiyorum hayattan bazen 1 1 Yorumla KayipPsikopat_3 1 yıl Hepsini yok etsem Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Sinir etmeyi geçelim. Bazı insanlarla aynı gezegeni paylaştığım için midem bulanıyor. Bu kadar duyarsız, bu kadar aşağılık ve bu kadar beyinsiz insan görünümlü yaratıkla desem daha doğru olur. 0 2 Yorumla HeartofFire 1 yıl Teşekkür ederim.. KayipPsikopat_3 1 yıl Doğru söze sırt dönmeyiz o yüzden rica ederim
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ediyor sa boşveriyorum diğer türlüsü zor 1 1 Yorumla KayipPsikopat_3 1 yıl Haklısın Yorumla
Delibirrkizz_00 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet fazlasıyla gereğinden fazlalar , fazla konuşuyorlar, biliyorlar yaşıyorlar vs vs fazla kelimesinin anlamı işte insan 1 1 Yorumla KayipPsikopat_3 1 yıl İnsan türü yok olsun
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Pek edemez 0 0 Yorumla