+1 yılZeki bir insan, kendini beğenmişlik yapıp öğrendikçe bilgisine bilgi katacağını bilmeyen kişilerden oluşmaz. Senin gibi kıskanıldığını sanan bir çok gerizekalı var. Kendini üstün görmen de cabası. Ne kadar burada zekiyim desen de aslında bir o kadar da geri zekâlı, egoist, kendini beğenmiş ve cahil olduğunu sen de biliyorsun.
"4 DİL biliyorum.
5 yaşında yazma okuma ögrendim.
aynı anda 20 şarkıyı ezberleye bilirim
1 senede Bağlama, gitar ve org çalmayı ögrendim
En ònenmlisi de çok Yakışıklıyım. Laynnn"
"Bir insanın zeki olması için böyle şeylere ihtiyacı yok, ki bunlar bir insanı zeki yapmaz."10 Yorumla
En İyi Cevaplar
zeki insanların egosu olmaz, başarılı demek zeki demek değildir. Ayrıca bağlama öğrenen gitarı zaten çalar, org da çok zor bir enstrüman değil.. Çift anadal yapan bir sürü insan var çevremde, son olarak da zeki insan arada bir aynaya bakar nasıl görünüyorum diye, boşuna icat etmemişler aynayı..
00 Yorumla
+1 yılO kadar zekiysen git atomu parçada zaten çok zeki insanlar bırak çatlak olurlarmış doğruymuş walla mesela 'Aynştayn' Hem zeki bir insan zekiyim deyipte kendini övermi valla ilk sende görüyorum. Yazık ne diyim
www.teknolojivetasarim.org/.../einstein-atom.jpg
www.trguzelsozler.net/.../...lik-Anlamli-Resim.jpg
www.birdolapkitap.com/.../...etkral-dev-aynasi.jpg
scontent-b.cdninstagram.com/.../...227271610_a.jpg
4.bp.blogspot.com/.../...-basa-cikma-yollari-1.jpg
Ayrıca Yazma-Okuma nedir Okuma-Yazma olucak o!!23 Yorumla- +1 yıl
Yani kendi yazdıklarını okuyorsun. Sadece kendi düşüncelerini okuyorsun, kendi yazını beğeniyorsun. Sadece Kendini Seviyorsun, Kendini Görüyorsun...
+1 yılBendensin ama fazla atmissin havayi vallahi nazar edecekler :DDD
05 Yorumla- +1 yıl
Bana da mesaj attı, tam cevap vericektim, engellemis :) Korkakkk :D
- +1 yıl
Ahahah :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
4 dil bilmek çok zekilik değil tanıdığım var 7 dil bilio o zaman o hiperzeki okuma yazma 5 normal bir durum artık eğitim sisteminde 6 ya düşürüldü 2 yaşında yeğenim var duyduduğu ingilizce şarkıyı çok rahat söylüyor onun dışıda 3 yaşında piyano vs. çalan insanlar var onların zekinin kaçıncı seviyesinde o zaman bir tanıdığım var 4 üni bitirdi 50 yaşına geldi zekiliğinden evlenmeye fırsatı olmadı galiba :D seni çekemeyenleri boşver kendini övebilirsin laf söyleyende çok çalışıp senin gibi olsaydı madem ama bunlar çok geliştirilmiş bir yetenek ve zekilik olup çok zekilik kısmına girmez çok zeki olan biri var oda 9 yaşındayken üniye girdi :D :D :D yanlış anlama özelliklerin harika yola devam :D
10 YorumlaŞu anda sana sövmemek için kendimi tutuyorum !!!
Kendi zekan becerin vs. bunlar bizi ilgilendirmez !!!
Bizi ilgilendiren şey edebin adabındır !!!
O yüzden çek git bu siteden !!!
Senin gibi burnu büyüklere ihtiyacımız yok !!!
Kibirli... siz22 Yorumla
+1 yılSırf şu açılan konuya şu yorumu yazma ihtiyacı duyduğum için kayıt oluşturdum. Sıradanlığa kıyasla yaş oranlamasını da dahil edeceksen ben de 12 yaşındayım memnun oldum. Kendince sandığın o ihtişamlı süper zekan ile keşke teistik değerleri o aptal kibrini tazelemek için hiç karıştırmasaydın.
Arkadaşım dediğin insanlarla kendi sandığın zırva saçmalıklarını kıyaslayıp egonla onların hakkında böyle düşünmeyi karakterine nasıl yakıştırıyorsun onu da anlamadım. Başlığı görünce gülsem mi utansam mı bilemedim. Sanki biraz utanç verici ve acı olmadı mı? Resmen yorumlamak istiyorum ama tabiri caiz olan bir şey kalmadı, bitti. Okuyan herkese iyi günler.00 YorumlaKendini zeki sananların ve gerçekten çok zeki olanların yaptığı trip, görünüşte ikisi arasında fark yoktur, biri kendini aşağılık kompleksinden kurtarmak için zekiyim diye geçinir, diğeri gerçekten zekidir ki bu bahsettiğim olağan üstü zeka, kendinin sıradan bir zeki değil de süper zekalı olduğunu anlatmaya çalışır, farkı ancak zamanla anlaşılır. Görmeden inanmakta bana göre değil.
10 YorumlaHani yaprak sarmasi yapmak için kavanozdaki yapraklari bir gece suda bekletiriz ya, iyice tuzlari dôkülsün diye; Hani sende kafani bir gece suda bekletsen? =/
12 YorumlaNe yani aferim mi bekliyorsun :D allah daha büyük başarılar elde etmeyi nasip etsin kardeş fakat böyle sorular sorup kendini başkalarına sorgulatma sen neysen o'sun dur başkalarına anlatıp kanıtmana gerek yok ;)
01 Yorumla118 IQ m var. IQ testinden 12 dk arttırdım. 3 dil biliyorum :))
11 YorumlaHakkin var. Dehalar eksik kalir yaninda. Öyle yakisiklisin ki meteor mübarek. Atacaksaniz da biraz ufak atin lütfen. Resmi acinca pc kendi kendini resetledi. Seninle ayni adada 10 yil kalsak gider ağaca surtunurum daha iyi.62 olsan cekilmezsin mnskm.
32 Yorumla- +1 yıl
laflara bak laflara anca ağaclara sürtünürsün sen. dudaklarda patladı patlayacak asgdfhsg
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılE tamamda madem bu kadar meşgul bir insansın burada işin ne abicim? Ve zekiyim diyenden korkacaksın asıl 😜
32 Yorumla- +1 yıl
Oo ünlemle dövdü 😝 Pki.
+1 yılBiraz salak ayagına yat kanka zaten bu zekayla salak ayagına yatınca normal olursun heralde mutevazı cocuk D:dd
01 YorumlaEinstein ın izinden git onu takiiip ett :D madem bu kadar zekisin işe yarar birşeyler yap o zamaan :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri şuna ayrı ayrı 4 dilde sövüp, sövdüklerini 5 yaşında birine kağıda yazdırıp, aynı anda o küfürlerle 20 şarkı yapıp, bacaklarına bağlamayla, göğüs tarafına gitarla, kafasına orgla vursun. Bu işlem bittikten sonrada şu saymadığı 2. üniversitenin tıp fakültesine bıraksın ibret alırlar
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle burayı terket çok zekiysen burası gibi fuzuli biryerde ne işin var. Git şovunu daha uygun platformlarda yap.
10 Yorumla
+1 yılZeki insanın işi gücü yokta burada vakit mi öldürecek güldürmeyin laa adamın daha çözmesi gereken bir ton dünyevi işler vardır :)
10 YorumlaTarihten ve 24 yıllık yaşantımdan tecrübe ettiğim zeki olan insan ben zekiyim demez. Çünkü "zekiyim" demenin onu gereksiz bir ispat yükünün altına sokacağını sezinler.
10 YorumlaGerçekten zeki olan biri öğrendikçe bilmediği ne çok şey olduğunun farkına varır, sende o durum yok. Kendini zeki olarak tanımlaman normal...
10 Yorumla
+1 yılPeki ya IQ 'un kac hic bunu ogrenmek icin bir psikologa gittinmi bunlari yapmakla zeki olamassin mesela benim IQ'um 150 yani normal bir insanin IQ'usu 100 oluyo ve ben şu an ustun z3kalilar sinifindayim yani onlari yapmakla zeki olunmuyo tamami
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKPSS'ye girsene l*n , devlet kapısı işte ne güzel..
20 Yorumla 1 Ben 6 Dil Biliyorum
4 Yaşında Okuma Yazma Öğrendim
8 Ayda Piyano, Gitar Çalmayı Öğrendim
18.000 Dolar Maaşım Var?
Zeki Olan Birisi Yakışıklıyım Diye Hava Atmaz. Ayrıca Yakışıklı Falan Da Değilsin Aynı Müptezele benziyon
havamı atıyon şimdi?02 Yorumla- +1 yıl
Sende kendini proleterya olduğunu kanıtladın.
Müptezelin anlamı cirkim ya da tipsizlik değil.
Saygısız terbiyesiz saygınlığını yitirmişlere denilir. Ben muptezellik yapmadığıma göre; bu yorumunla kendinin muptezel oldugunu aşina kıldın.
Belki bundan sonra başkaları için kullanmazsın bu kelimyi.
Bir yerde görmüştüm " zekalarımız carpışsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsın. "
ha işte tam olarak bundan00 YorumlaBu kadar iş yapmıssın da egoistliğin seni normal insanın altına çekiyor
02 YorumlaMaşallah diyelim o zaman sana :) Sen zor begenirsinde şimdi :)
05 Yorumla- +1 yıl
"Thug Life" GG wp izi.
Azcını bize verde kullanak 😄 ama yakışıklılığa gelince bende yakışıklıyım yani 😄
04 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bu dünyaya faydan nedir Zekan bir faydası olmadıkça hiç bir değeri yoktur
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten de çok zekiymişsin. Şu yazılan cümleyi bile doğru anlayamıyorsan. s. s
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok zeki olupta ne yapman gerektiğini buradakilere soruyorsun ya :D
40 YorumlaTürkiye de böyle, insanlra ihtiyac var ihtiyac duyulan bir konuda kendini gelistir ve adini duur hem kariyer sahibi ol, hem paran olsun hemde bir faydan, dokunsun
10 Yorumla
+1 yıl:D:D:D
kimse seni şımartmayınca sen mi kendini şımartıyosun :D buarada neden 2. üni. ye gidiyosun?11 Yorumla- +1 yıl
niye gidiyosun olcaktı o :/
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZeki insan zekiyim der mi sizce bas bas bağırıp?
173 Yorumla iq ölçtür mesela? zeka yetenek ve ya görünüşle ölçülmez
01 YorumlaBirazcik alcakgonullu olmayi ogrenmen lazim belki de 😇
10 Yorumlaözguven patlamasi yasiyor arkadas biri bunu indirsin einstein kim sen kim zeki insanlar insanlara yukardan bakmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Biri, einsteinin bir sözünü paylaşmış.
İki şeyin sonsuz olduğuna eminim.
Birincisi evren, ikincisi aptallık.
Aslında birincisinden okadar da emin değilim
Sence burada einstein. Ben biliyorum ve zekiyim mi demek istemiş?
Yani bilim adamları yazınca bilgelik. Biz yazınca ukalalık ve aptallık mı oluyor. Bukadar çelişkili olmayın. Yorumları okudukca halime şükrediyorum, onlardan degilim diye.
+1 yılZeki bir insan Oyun Odasında Motorların üzerinde resim çekilmez. Birde anons etmen var tabi. Şüpheli.
02 YorumlaArkadasim sen hic sarrafin pirlantam var diye bagirdigini duydunmu
20 Yorumlayav heeeeee heeee çok yakısıklısın resıme bak dağdakı çoban gelmıs burada ne yapıor a*k fsgagasga
00 YorumlaBunların seni zeki yapan tarafını gösterebilir misin? Başarılı olduğunu kısmen gösterebilir ancak ben saydıklarının çok azını zeka ile bağdaştırabildim. Bence biraz daha teknik detay vermen gerekir.
00 Yorumlazeki olabilirsin zengin olabilirsin hersey olabilirsin ama sen insanları kendinden alçakta gördügün için kendini büyük görüyosun senden bir b*k olmaz
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun bir de keşke burada duyurma gereksinimi duymasaydn herşeyin tamam ama ego eksikliğn var sanrm :)
01 YorumlaMadem o kadar zekisin, ne yapmam gerektiğini kendin çözersin.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"İki şey sonsuzdur; insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden emin değilim." - Albert Einstein
10 Yorumlaidiocracy'yi bilirmisin? Oraya göre olabilirsin belki
00 YorumlaKomplekslı Insan ZEKİ olmak için kendisini yırtıp parçalar. Açığı kapatmak için. seninkiside o mesele galiba :)
00 Yorumla
+1 yıl"bildiğim bir şey varsa asla bir şey bilmediğimdir " aslan parçası ;)
00 Yorumla
+1 yılBen sana pastel boya ve kagit getirecegim, hicbir yere ayrilma emi..
04 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana :D ama o aferinin sebebi Lafi nereye getirdigimi anladigin icin ;)
- +1 yıl
Hahahaa ivedik tiplemesi gibi cevap verdin ( zekiyim, agresifim, kompleksliyim) :Ddd yani beyin emeklisi oldugunu anladigin icin demek istemistim, cok rahatim eyv bro :Dd
+1 yılVaav. Seni fazla özgüvenden neden Üstün zekalıların arasına almamışlar ki?
01 Yorumla
+1 yılZekiligi bilmemde yakisikli konusunda gayet hossun 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu hayattaki misyonun tamamlanmış senin bir diğer bölüme geç.
10 YorumlaNe Mutlu Sana Ama Bu Zekiliğini KS Cevap Soru Şeklinde Değerlendirme Harcanma Buralarda Derim :D
00 Yorumlaben zeki olduğuna inanmıyorum. madem böylesin şükür edecene neden ölmek istiyorsun.
00 YorumlaBen zekiyim diyen bir insanin gercekten zeki oldugunu dusunmem
00 Yorumla
+1 yılVatana millete faydan var mı onu de, laf kalabalığı yapma!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaden şişesine otur ölmeyi bekle, bak bakayım ölüyomusun ölmüyomusun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Hassssittiiirr :))) Hepsine tamam da aynı anda 20 şarkı işi batırdı.
02 Yorumla
+1 yılo kadar zekisin atari salonuna gidip bir , de utanmadan foto çekiyon senin zekan arkadaki makina kadar
00 Yorumla
+1 yılçok zekiyim diyen insanların %75 i geri zekalı cıkıyor bundan haberin var mı ve sen kendinin zeki olduğunu nasıl kanıtlarsın?
00 Yorumla
+1 yılburada napıyon o zaman beynin fazla gelmiş senin :D
01 Yorumla
+1 yılSokakta gördüğüm adamlardan farklı değilsin. Bu özgüven patlaması nereden geliyor merak ettim. Öyle ahım şahım bir tipin de yok. Kısacası gördüğün rüyadan uyanmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere o kadar zeki olsan buraya yazacak ve kendini gösterecek kadar kapasitesiz olmazdın. basit reklam kurgulamışsın sadece kendine :):)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZekâsını inkar edenin büyük zekası var demektir..
sen neden ortalıkta bas bas bağırıyon evladım...02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEmin ol özgüvenle hiç bir ilgisi yok... gizliden diyene de bunu söylüyorsun demeyene de
Yeterince zeki olsan ne yapacağını bilirdin. Konu kilit, iyi forumlar dilerim.
20 Yorumlazekiyim demekle zeki olmadığını kanıtladın şak şakkk
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne