Kadınların demesi garip spspwşdşals hoşlandığım biri de değil sadece gözleri güzel yani
Bir erkeğe "çok güzel gözlerin var" desem yanlış anlar mı?

Eğer yeterince kendini geliştirmiş biriyse bir kadının övmesiyle hemen benden hoşlanıyor algısına kapılmaz. Yani konuştugumuz insanda eskisine nazaran güzelleşen bir durum varsa onu övmek belki gününün güzel geçmesine vesile olabilir. Basit hareketlerdir ama tüm günü güzelleştirebilir.
Hayır, "çok güzel gözlerin var" gibi bir iltifat, genellikle yanlış anlaşılmayacak veya olumsuz bir şekilde algılanmayacaktır. Bu tür iltifatlar, kişiler arasında hoş bir etkileşim yaratmak için kullanılan yaygın bir dil kullanımıdır.
Eğer gözleri güzel olduğunu düşündüğünüz bir erkeğe bu şekilde iltifat ederseniz, olumlu bir tepki almanız muhtemeldir. Ancak, her insan farklıdır ve bazıları bu tür iltifatlara daha fazla ilgi gösterebilirken, bazıları daha az tepki verebilir.
Unutmayın ki bu tür iltifatlar samimi ve nazik bir şekilde yapıldığında genellikle olumlu bir izlenim bırakır. Eğer gözleri güzel olduğunu düşündüğünüz bir erkeğe iltifat etmek istiyorsanız, içten ve samimi bir şekilde yapmanızı öneririm.
Bu iktidarı daha önce aldım hiçbir şey hissetmedim yani onların bana bu sözle bir şey hissetmediklerini anladım daha da ileri gitmelisin ben olsam yürürdüm sana
Neden yani senin tipin olmadığı halde yürür müydün cirkünim demiyorum yani biri iltifat etse ama tipin olmasa yine de mi yürürdün?
Senle yaşıt olsam bana ilgi gösterseydin severdim
Güzel mi diye bakmazdın yani anladım saol
404 gibi yapışırdım teşekürler
Yanlış anlayabilir de anlamayabilir de bu tam olarak senin neyi ima ettiğine bağlı. Çünkü erkeğin bu cümleden çıkaracağı sonuç tektir :) değişmez
Cevap
29Cevap
Ben güzelliğinden ölsem samimiyet kurmadan birine iltifat edemem
Ben iste ediyorum açık sözlü olduğum için demesem içim rahat etmiyor
Bende öyleyim içimden diyorum 😅
O da güzel sisğqğdğwğz
Öyle bir samimiyetin varsa yanlış anlamaz bence.
o kişinin kişiliğine ve bulunduğu kültüre bağlı değişir
Anlar o zaman -
bilemem ve birazda senin bıraktığın izlenime bağlı galiba
Daha yeni tanıştık iş yerinde tanıştık yani
ya ablacım tamam da işte hiç mi izlenim bırakmadın çocukta somurtkan mısının kıpır kıpır mısın yoka uyuşş seni yerim diyen parası bol statülü hanzo teyzeler gibi misin
Bilmiyorum sanırım hayır -
Aklı başında bir kadın fazla içmediyse ve kafa yerindeyse bu tarz cümleler kurup başına bela almaz.
Erkeğine göre değişir. Birisi bana iltifat ettiğinde yanlış anlamıyorum fakat yoklukta olan bir erkeğe "merhaba" desen ondan bile anlam çıkarır.
Ben sesi karizmatik birine sesin ne kadar güzel dublaj yapsana demiştim yanlış anlamıştı 😂 insanımız aç 🤔 %80 yanlış anlar
Yo denebilir ne olcak sanki. Erkeklerde insan ya onların da duyguları var yani bence böyle düşünmeyelim
oda daha ne güzel yerlerim var daha deyip yürür sana:)
Yürümez ya kuzenimin arkadaşı ondan yürüyeceğini sanmıyorum
hadi bakalım:)
Yanlış anlaşılacak bir durum yok hoşuna gider iltifattan doalyı
Sana sapik diyebilir mahkeme de görüşürüz diyebilir dikkatli ol
Ben gözleri güzel tüm erkeklere derim. Burada yanlış anlaşılacak hiçbir şey yok:)
Bunda bişey yok ki popişin güzel demiceksin sonuçta 😃
Erkek beynine göre.. bu iltifattan benim bir çıkarım kazancım olur mu diye düşünürler..
soyleme bence, olayin farkli boyuta gitmesini istemiyorsan
Bana bunu herkes söylüyor, neden garip olsun ki? Hoşuma da gidiyor söylenmesi :)
İltifat etmenin yanlış bi tarafı yok bence söyleyebilirsin
biri bana böyle derse onunla evlilik düşünürüm AHFJKSGKKDGK
Bi öyle dediği için mi lanspwmdşwl
şaka ya ahahahahah
Yani gözlerin güzel bakıyor Hoş duruyo diyebilirsin Sevdigin biriyse tabii
Bence bi sakincasi olmaz acik sözlü olmaktan zarar gelmez
Yoo göz beğenmekte suç oldu sjskkskd yanlış anlamaz ya
En İyi Cevap