Sonuçta güzellik sadece kadına özgü bir şey değildir. Yolda giderken gördüğümüz bir çiçeğe de güzel deriz küçük bir bebeğe veya hayvanlara da. 😂
Güncellemeler:
1 yıl
Canlarım ciğerlerim. Güzelsin derken ben bir bütün olarak bakıyorum aslında. Yakışıklısın veya karizmatiksin desem sadece yüzünü veya vücudunu kapsıyor gibime geliyor. Çok güzelsin deyince karakterin, kişiliğin bir bütür olarak çok güzel gibi düşündüm. Lakin pek hoşa gitmiyormuş onu anladım. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88Pehlivanım falan 😂
😂😂
Ama öyle değil mi yani kızlar güzel olmaya erkekler güçlü olmaya daha çok önem vermiyor mu
Öyle ama bir bütün olarak bakıyorum ve bütün olarak bana çok güzel geliyor. Yakışıklısın, karizmatiksin kelimeleri bunu karşılamıyor. Sadece yüzünü veya vücudunu beğeniyorum gibi. Ama çok güzelsin deyince karakter de dahil oluyor gibime geliyor. Bir bütün olarak bakıyorum
Yani aslında o senin gözüne hoş geliyor yoksa güzel bir erkek değil mi veya her ikisini de belirtmek için mi bunu söylemek istiyorsun
Hem tip hem karakter ve kişilik olarak güzel geliyor
Yakışıklısın dediğim zaman sadece dış görünüş algılanıyor
Yabancı dilde söylemeyeceğim
yakışıklısın de daha iyi
👏👏
Kulağıma fazla kaba geldi. 😅
Peki. Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Ne yazık ki.. Bir ayakkabıya bile "çok güzel" diyebiliyorken bir erkeğe bunu söyleyememek üzüyor 😂
Bir erkeğe güzelsin desen kendisini tuhaf hisseder bide. Onun yerine hoşsun diyebilirsin
Güzelsin derken bütün olarak aslında. Hani sadece dış görüntünü beğeniyorum gibi değil de karakterin kişiliğin her şeyin bir bütün olarak çok güzel gibi
Güzel insansın desen tuhaf hissetmez mesela
Ay o da askerlik arkadeşı gibi. Neyse ben bir şey demeyeyim en iyisi 😂
Hoşsun de gitsin işte asldfhkjdsx
Nikah tarihimizi alıyorum diyeyim 😂
Hayırlı olsun hehe
Haha mantıklı
Bkz: Mr. Turkey 95 yarışmasında Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen, Karahan Çantay...