Bir konu üstüne çok düşünürsem ve tüm olabilecek ihtimalleri hesap etsem bile?
Her seferinde aklıma gelmeyen olur. Daha önce benim gibi olan birisine rastlamadım.
Örnek verecek olursam eğer bir konu hakkında düşünürsem ve bana göre aklımda 2 seçenek var hep olumlu düşündüysem olumsuz ve olumsuz düşünündüysem olumlu olur.
Ayni şekilde çok istediğim bir şey varsa tüm ihtimalleri hesaplarım ve diyelim olabilecek 10 ihtimal varsa (tabi bana göre) hiç aklıma gelmeyen hesap etmediğim olur; düşündüğüm şekilde asla olmaz.
Başka bir örnek vereyim. Diyelim tatile hiç gidesim yok ama arkadaşlar baya israr ediyorlar, o tatil çok iyi geçer ama diyelim tatil hevesim var gidesim var, o tatil asla düşündüğüm ve hayal ettiğim gibi olmaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk başta yola çıktığın kişiyle sonda karşılaştığın insan arasında fark olduğu için, daha çok 💭 hayal kafasında yaşıyorsan normal, mantıken düşünsen umduğum gibi de olmayabilir ama güzel yerlerinden bakmaya çalışacağım şeklinde düşündüğünde hayal kırıklığı yaşanmaz
Hayır hayatımın her döneminde böyle. Hesap etiğim ihtimal hep gerçekçi ve mantıklıydı ama asla o hesap etiğim şekilde olmaz
Ön yargıların fazla o halde boksör gibi nereden yumruk geleceğini mi hesaplıyorsun
Kader döngünle ilgili çünkü bende de böyle şeyler oluyor
Sonunda beni anlayan biri çikti. Diyelim bir işe başladim, tüm kriterleri cazip geldi asla o işi sevmem. Veya bir işe başladim, paraya ihtiyacım olduğu için aksine o işi severim. Bu tatil için olsun hayatımın her alanında böyle
İşte burada olasılık hesabı devreye giriyor ama kader döngüsü hep hesap edemediğin yerden vurur
bir şey kolay geliyorsa arkasında muhtemelen ciddi bir zorluk çekecektir
Bilmiyorum ama bazen çok istediğim şeyleri düşünmememeye çalışıyorum
Umursamayınca oluyor değilmi
Ay evet. Birşeyden net bir şekilde umudum bitiğinde veya vazgeçtiğimde oluyor.. Bu normal ama Murphy yasasi
Bu murphy yasaları beni bitiriyor işte aynısı bende de oluyor bunun farklı versiyonu
Beni eklermisin bu konuda iletişimde olmak istiyorum senin için mahsuru olmazsa
Farklı versiyonu derken nasil oluyor? Kusura bakma kimseyle özelden konuşmuyorum
Özelden olması için sorularını takip etmek için
Mesala olacak olan işlerim sonuna kadar hep belirsiz
Hep tuhaf olaylar oluyor
Ne gibi sende örnek versene