Selam ♾️ Bir şekilde parayı bulsanız. ve çevrenizde ki arkadaşlarınızın ya da değer verdiklerinizin birden size aşırı ilgili ve iyi davrandığını görseydiniz ne tepki verirdiniz

Selam ♾️ Bir şekilde parayı bulsanız. ve çevrenizde ki arkadaşlarınızın ya da değer verdiklerinizin birden size aşırı ilgili ve iyi davrandığını görseydiniz ne tepki verirdiniz

Genelde saten öyle olur işi düşen ya da sizden çıkarı söz konusu olan insanlar selam vermeye başlar, bende öyle bir durumda gereği şekilde kendilerine tepkimi belli ediyorum, bunca zaman boyunca çoğu insan aman kırılmasın aman üzülmesin diyerek çok düşündüm, ama zaman içinde gördüm ki benim düşündüğüm kadar insanlar beni düşünmüyor.
Bu yüzden bende gerektiği şekilde davranmıyorum.
Ben zengin olduktan sonra bana karşı hal ve hareketlerinde ciddi anlamda değişiklik olan kişiler zaten öylesine görüşmek zorunda olduğum kişilerdir. Yani hayatımda olmasa da olurlar.
Ben zengin olsamda olmasamda her zaman yanımda olacağına güvendiğim kişiler bana yeter. Zaten samimiyetlerine güvendiğim için güven duygumda var onlara karşı.
Güzel söylemişsin abla 🍂😊
Rica ederim ✨🦋
Açıkçası ben böyle bir durumda olsam insanların bana olan samimiyetine asla inanmazdım. Epeyce kişiye karşı güvenimi yitirirdim. Bu yüzden onlara para harcamaz bir de bu şekilde denerdim ki herkesin gerçek yüzü ortaya çıksın.
Çevremden kurtulurdum 😅
En iyisi abla 😅 iyi geceler ☺️
İyi geceler kuzuş 😌
✨😌
Teşekkür ederim 🥳🥳
Rica ederim abla 🥳🤗
Cevap
12Cevap
Çevremdeki insanlar bana kötü davranmıyor ben genelde sevmediğim insanlarla samimi olmamayı tercihim ediyorum. Zengin olduğum için bu kişiler samimi olmak için çaba gösterirlerse yine aynı mesafeyi korurum.
Eğer sevdiğim/değer verdiğim insanlar benimle sadece param için arkadaşlık etmeye başlarlarsa o zaman onların arkadaşlıklarına ihtiyacım yok demektir. Çevremi değiştirirdim..
"Ulan 5 param yokken adımı ağzınıza almazdınız şimdi kapıma kulsunuz ne iş 😉" Derdim.
@Kaganaga55 Ne yazim yaa?
Zaten ilgililer de para için farklı davranışlar görürsem uzaklaşırım
Çevremde öyle insanlar bulunmuyor. Çoğu çok vefakar insanlar..
Korumalarım uzaklaştırır😄 görmezden gelirim çünkü böyle insanları sevmiyorum.
Herkesn gercek yüzünü görürm ama umrmda degl sıfr sevgi sıfr muamele
Para beni değiştirir zaten çevrem değişirdi yani.
Önce kötü olan sonra iyi olan kim varsa hayatımdan def ederim
Hepsini saf dışı bırakırdım veya onları kullanabilirdim
iyi ki görüşmüyorum... biliyorum zaten öyle olduklarini
Onları görmemek için dünyanın öbür ucuna giderdim ve gittimde
Ederleri ne kadarsa kısa vadeli bir çek yazardım..
Paramla döverdim🤣🤣
Hahahsjznamz
Beğendim yaratıcıydı
@B0zkurt3437 eywallaahh🤜🤛😅
Al sana para diyerekten 🤣
😂.
Yol verirdim hepsine
Hepsiyle ilişkimi keserdim
Onların başımın üstünde yeri yoktur.
Parayı bulsam kimseye söylemem zaten
İnanırdım gülen yüze 🤦🏻♀️
Hiçbir şey keyfime bakardım 😄🤷♂️
Uzaklaşırdım onlardan
Muhabbet keserdim
Çevrem olurmuyduki bilmiyorum
Kendilerini görmezden gelirim olur biter.
Hepsinden uzaklaşırdım
Yakınıma uzak tutarım..
Üzülürdüm
Uzaklasirdim.
Silerim veya kullanırım
Sevinirim
Tanımam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?