Selam ♾️ Küçükken herkesin korktuğu şeyler olmuştur, kimisi karanlıktan, kimisi filmlerden/dizilerden, kimisi denizden, kimisi de böceklerden. siz nelerden korkuyordunuz ve o korkularınız devam ediyor mu

Selam ♾️ Küçükken herkesin korktuğu şeyler olmuştur, kimisi karanlıktan, kimisi filmlerden/dizilerden, kimisi denizden, kimisi de böceklerden. siz nelerden korkuyordunuz ve o korkularınız devam ediyor mu

Merhaba,
Küçüklük dönemlerinde genelde karanlıkta uyumaya korkardım her yer karanlık olduğu zaman bilinçaltında bir sürü aklıma düşünceler gelirdi, mesela şöyle bir şey var ben küçüklük dönemlerinde ameliyat çok geçirdiğim için mesela kısa etrafı boşluk olan sedye de yatamıyorum, sanki bir anda düşmek hissi aklıma geliyor, onun dışında mesela yüksekten korkarım çok fazla aşağı bakamam, mesela köpeklerden ve yanında köpek havlamasından ani seslerden korkarım Yani aslında korktuğun birçok şey var tabii bu da biraz engel durumuna göre değişiyor.
Her çocuk gibi ben de karanlıktan korkuyordum. Onun dışında herkesten farklı olarak komşumuzun kocası nedense bana çok korkunç geliyordu 😂 Adamı gördüğüm yerde çığlık çığlığa kaçıyordum. En sonunda kendini sevdirmişti bana bir şekilde.
Ben mesela ışığın gölgesinden korkardım yani ışığı yakınlaştırdıkça gölge çok büyük olur ya 😂
Barış hâlâ devam ediyor... karanlık ve fare... fobi değil bu.. travma bende ki
Geçer umarım abla 🌹🙏
😂bekle geçer
Sabah ezanlarından çok korkardım. Duyduğum zaman oturur ağlardım.
Cevap
9Cevap
Ya aklıma şey geldi halamın kızı küçükken bana saçma saçma laflar ediyomuş korkıyım diye bende yüzüne kapıyodum kapıyı açmıyodum😂 onun dışında korktuğum bişey gelmedi aklıma aileme sevdiklerime bişe olmasından korkuyodum hala korkuyorum
😂
Gölgem, incir, böcekler, kivi, fön makinesi sjsdjf
@вуηαяcσѕ yalnız olmadığımı biliyordum😄
Bende gölgelerden korkardım :D itiraf ediyorum
😄😄
Örümcekleri kocaman sanıyordum benden büyük ve beni yiyecekleribi düşünüyordum 🤪🤭
Örümcek fobim var benimde :D
Antalyada kocaman bir heykel vardı ondan korkardım 😄
Hangisi merak ettim :D
Hala korkunç buluyorum palyaçolar, sabah ezanları genel olarak bazı ezanlar hatta, yataktan elim sarkınca biri tutar korkusu, zifiri karanlıkta tek yatmak, şimşek vs..
Çocukluğumun büyük bölümü ananemgilde yaylada geçti.. bir sis basardı Barış ayaklarımızın ucunu göremezdik.. sisten çok korkardım.
Karanlıktan, korku filmlerinden ve böceklerden korkardım. Hepsi geçti korku filmi korkusu geçmedi hala gece izleyemiyorum 😄
Karanlıkta asılı olan montlar ceketler bide bülent ersoy... 😂
Karanlıktan korkardım sanki karşıma hep öcüler çıkacak gibi hissederdim 😄
Karanlıktan ve böceklerden korkuyordum, böceklerden hala korkuyorum 😅
Saçma ama balıklar büyük olanları 😂 korkutucu gelirdi
Küçükken korkusuzdum ilginç bi şekilde büyüdükçe korkularim olustu
Helikopterden çok korkardım neden bilmiyorum hala görünce irkilirim
Korku filmlerindeki o ağzu burnu kaymış canavar kostümleri😅
Ramazan davulcusu :D
:D
ben batman dan çok korkardım evime gelip beni öldürecek sanıyodum
Fareden korkardim
Kutal damacana daki o kurt adam 😄