Kişilik & Karakter Yaşlanmamayımı ölümsüzlüğümü isterdiniz? Köylü1Adam Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İki seçeneğiniz olsa yaşlanacaksınız ama ölmeyeceksiniz genç kalacaksınız hep ama öleceksiniz? Yaşlanmamayımı ölümsüzlüğümü isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet ben çok isterdim tabi ki de sonsuza kadar yaşamak harika güzel olurdu benim için 1 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl İkisini de istemiyorum, bir an önce kurtulmak istiyorum bu pis dünyadan. 1 1 Yorumla Köylü1Adam +1 yıl Hemen size ahirete bilet hediye ediyoruz iyi yolculuklar ordan buraya ulaşmanız mümkün değildir iyi kafa dinlemeler😄 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. yaşlanmamayı tercih ederdim. ölümsüz olup ne yapacağım zaten yaşamdan zevk almıyorum bir de ben yaşayıp sevdiklerim öldükten sonra hiç anlamı yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet ben çok isterdim tabi ki de sonsuza kadar yaşamak harika güzel olurdu benim için
İkisini de istemiyorum, bir an önce kurtulmak istiyorum bu pis dünyadan.
Hemen size ahirete bilet hediye ediyoruz iyi yolculuklar ordan buraya ulaşmanız mümkün değildir iyi kafa dinlemeler😄
yaşlanmamayı tercih ederdim. ölümsüz olup ne yapacağım zaten yaşamdan zevk almıyorum bir de ben yaşayıp sevdiklerim öldükten sonra hiç anlamı yok