Kişilik & Karakter Şöyle bir dönüp hayatınıza baktığınız zaman 'benim lanetim' dediğiniz ne var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Sizce iyi bir kalbe sahip olmak o kalbin sahibinin laneti olabilir mi?pain Şöyle bir dönüp hayatınıza baktığınız zaman 'benim lanetim' dediğiniz ne var? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Sanırım bu hayatın kendisi var sadece 🚬 0 8 Yorumla Soran +1 yıl :/ ne diyeceğimi bilemedimm u Barış_LonelyForever +1 yıl İçinden geleni de :) bir şey gelmiyorsa da iyi geceler de olur :D Soran +1 yıl hiiiiç sıkma canını değmiyor çünkü. Bunu diyesim geldi alakasız belki :D vee iyi gecelerr u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim :D sende sıkma canını, mutlu ol sadece :) iyi geceler :D Soran +1 yıl ben de teşekkür ederimm :) u Barış_LonelyForever +1 yıl Çoooook sıkıcı bu gün :D Soran +1 yıl dımı aşşşşırı shhss u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet sdjsdj
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Seçemediğim ve hayatımda bir şekilde var olan şeyler. 1 0 Yorumla
huseyinozen92 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Babam diyebilirim. Herşeyi yendim, herşeyi geride bıraktım da bi ona gücüm yetmedi.. 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Bulunduğumuz ülke liderlerinin yönettiği ülke 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Güçlü bir hafıza :D 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl iyi niyetimbitmeyen umutlarım sabrım 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. kendim zaten lanet olmuşum 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dedigin gibi 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hırslı olmak 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. Babam... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sanırım bu hayatın kendisi var sadece 🚬
:/ ne diyeceğimi bilemedimm
İçinden geleni de :) bir şey gelmiyorsa da iyi geceler de olur :D
hiiiiç sıkma canını değmiyor çünkü. Bunu diyesim geldi alakasız belki :D vee iyi gecelerr
Teşekkür ederim :D sende sıkma canını, mutlu ol sadece :) iyi geceler :D
ben de teşekkür ederimm :)
Çoooook sıkıcı bu gün :D
dımı aşşşşırı shhss
Evet sdjsdj
Seçemediğim ve hayatımda bir şekilde var olan şeyler.
Babam diyebilirim. Herşeyi yendim, herşeyi geride bıraktım da bi ona gücüm yetmedi..
Bulunduğumuz ülke liderlerinin yönettiği ülke
Güçlü bir hafıza :D
iyi niyetim
bitmeyen umutlarım
sabrım
Ülkenin başındaki
Galiba cinselolarak bir şey hiseddememek
kendim zaten lanet olmuşum
İlişkilerde aniden kapılmak
Evet maalesef
Dedigin gibi
hırslı olmak