Edit : Oldukça çok iyi biriyimdir. Hemde baya..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Edit : Oldukça çok iyi biriyimdir. Hemde baya..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Karşımdaki insana göre değişir. Her insana iyi yönünü gösterirsen seni kandırır. Çok iyi ve çok saf olmayacaksın bu zamanda. Ayriyeten gönül ilişkilerinde de bu böyle çok iyi biri olursan karşındaki cins seni kullanır.
Ben iyi bir insanım yani kim nasıl davranıyorsa aslında öyle davranıyorum ama çoğu zaman da iyi niyetimden kaybettim oluyor tabi ki de bunların dışında her zaman iyi olmayı deniyorum hayatımda İyi insanlar, başkalarının duygularını anlamaya ve başkalarının yaşadığı zorlukları takdir etmeye eğilimlidirler. Empatik olmak, insanlar arasında güçlü bir bağ oluşturur. İyi insanlar, diğerlerine yardım etmeye isteklidirler. İhtiyaç sahibi kişilere destek olmak ve katkıda bulunmak için çaba gösterirler. İyi insanlar, başkalarına saygı gösterirler. Diğerlerinin farklı görüşlerine ve farklılıklarına saygı duyarlar. İyi insanlar, dürüst ve açık olmaya önem verirler. Başkalarıyla ilişkilerinde güvenilir olurlar.
İyiyim bir insanım
sıradan
Cevap
39Cevap
Çok çok iyisin gadası
Gerçek fotonu hiç görmedim ama. Kalbinin güzelliği, yüzüne ışıltı olarak çoktan yansımış olmalı. Benim merhamet timsali, kalbi/vicdanı tüm canlılara olan sevgisiyle dünyayı kuşatmış prensesim. Sitenin gülüsün sen gülü. Sen cansın @nirhamm can. 👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏😪😪😪😪😪😴😴😴😴😴🥹🥹🥹🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🥀🥀🥀🥀🥀💐💐💐💐💐
Demek bu kediyi ölümün eşiğinden döndürüp hayata bağladın ha.😢😢😢😢😢❤️❤️❤️❤️❤️
Dünyayı cennet yapan çok sayıda iyi var. Sen de o cennetin iyi kalpli, güzel yüzlü hurilerindensin bence. Tüm mukaddes kitaplar üzerine yemin ederim şu an kedinin her iki resmindeki değişimi gördüğüm dakikadan beri hıçkıra hıçkıra ağlayarak yazıyorum.😢😢😢😢😢😢😓😓😓😓😪😪😪😪😪😥😥😥😥😪😪😪
Allah korkusu olan, kendini sorgulayan, empati kuran anlamaya çalışan, merhametli, agresif birazcık sinirli, belki bazen fevri ama saman alevi gibi. Üşengeç, ertelemeyi seven, biraz dağınık çünkü yorgun. Biraz da eksik.
Ne iyi ne kötü şu ana kadar kimseyi bir kötülüğüm dokunmadı ama bu hep iyi kalacağım anlamına gelmiyor tabii daha küçük olduğumu düşünüyorum ileride büyüdüğümde hatalar yapabilirim sonuçta her insan hata yapar
Standar 1.76 boy 65 kilo iyi biriyim yani bilemedim şimdi:)) kimseye kötülüğün dokunmadı ama çok yemek yiyen kilo alamayan gezmeyi seven konuşmayı even espirili biraz deli dolu asiri duygusal sevdimii ölümüne seven yabenimsin ya topragin misali :)
Görseldeki durumu kaç kişi çözdü bilemem fakat çok güzel bir durum yaşanmış. Allah bu tür merhametli insanları aramızda eksik etmesin.
Kendim kadar iyiyiyim.
Bilemedim şimdi :)
Paylasimcıyımdır. İyilik yap denize at diyenlerdenim aynı zamanda.
Ve sokakta yaşayan canların dostuyum
Seni yuz yuze tanımadım burada gördüğüm kadarıyla sende iyisin iyi insansın hayvanlara topladıgın mama yardımları falan cok taktir ettim seni hep
Ben kendimi bazen şirret görürüm bazen de iyiyim ama insanların nasıl gördüğü önemli
Halet-i ruhiyeme göre değişir bazen bal bezen zehir
Her zaman gözlerimin içi güler.
Pozitif ve neşe dolu biriyim.
O kadar iyi biriyimdir ki bu yüzden hep üzülen ben oluyorum
Ya görseldeki fotoların yeri değişse? Ya değişmişse? Kuşkucu bir insanım
Kendine güvenen, dışa dönük, edepli, felsefi ve eğlenceyi seven.
Çevreme faydalı olmaya çalışan, güleryüzlü, kimseyi üzmemeye çalışan fâni bir Ademoğlu yum
Kimse kendini kötü görmez aksine temize çıkarmaya çalışır.
Kimsenin sevmediği saymadığı herkesin dışladığı biriyim
İyi insan, kötülüğe bile iyilikle karşılık veren kişidir.
Ben zamanında iyiydim. Sanki bir melek gibiydim.
Ama birisini tanıdım, ondan sonra değiştim resmen.
En az senin kadar iyiyimdir. İyi Bir... olabilir.
Çok saf ve herkesi kendi gibi zanneden.
Bende aynı şekilde
Ben herkesin ulasamayacagi herkesle ayni masada oturamayacagın biriyim
Herkes de iyi olduğunu savunuyo... ulen nerde bu kotuler
Melek kadar iyiyim 😬
Kimisine iyi kimisine kötü
Normal, kendi halinde
Kötü olmaya çalışıyorum😅😅
İyi bir insan olmaya çalışan bir insanım
Koala gibi bi insanım ben
iyi birisi olsamda bazen cok toxic olabiliyorum
Kendi içinde özgün dışarıda sıradan..