Kulaklarım şu an ağrıyor olsada güzel bir konsere gittim 😄 Kurtları döktüm dibine kadar eğlendim vallah 😂

Kulaklarım şu an ağrıyor olsada güzel bir konsere gittim 😄 Kurtları döktüm dibine kadar eğlendim vallah 😂

Maalesef dibine kadar hiç eğlenmedim :D genelde sıkıcı bir hayatım olduğu için anca işte sevdiğim içecekleri alıp film dizi keyfi yaptığım zaman eğleniyorum o kadar. çünkü film ve dizi izlemek beni oldukça mutlu ediyor mesela komedi filmi açıyorum ya da fantastik bir film ya da korku gerilim en sevdiklerimden mesela sonra da izliyorum saatlerce. bunun haricinde bir de arkadaşlar varsa onlarla takılmak yani sohbet etmek iyi oluyor bazen komik sohbetler dönüyor. birde oyun oynadığım zaman çok eğleniyorum oyunlar da bana çok iyi geliyor ama şöyle bir parti ortamı olsa da fena olmazdı bence :D
KS parti düzenlesin beraber gidek 😄
Gidelim :D koparız biraz sjsjs
Cevap
4Cevap
Vak ben kapı gıcırtısına bile oynayan bir insanım
Ben eğlenmeyi iyi bilen bir insanım ve her anı değerlendirebilirim.. :D Keyifli geceler..
Bugün biraz hüzünlü olsakta sonradan toparladık.. O günlerden biri bugün olabilir.. 🤣 Gün sonu eğlenceli geçti.. 😅
Aynen.. Ergenler deli etti beni.. Yay burcunu bilirsin haksızlığa tahammülü yoktur.. 😂
İşte bu yüzden biraz daha kalsaydık ben birine haddini bildirecektim.. 😅
Bak bunda çok haklısın.. 😅
Önemli değil orası ben seni anladım.. 😎
Enson 1hafta önce herceg novide igaloda la bambada sabahın ilk saatine kadar eğlendim gece kulubunde
İstersen prvit yazabilirsin
Ok önemli değil k. i. b istediğinde çekinmeden yazabilirsin
En son dönem içinde erkek arkadaşımla gittiğimiz bir gece kulübünde😂😅
Bugün benim için gayet eğlenceli ve güzeldi 🌸
Unuttum valla hiç hatırlamıyorum
longgg longg time agoo
Hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum o kadar umutsuz vakayim
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?