Ve bu dertten kurtulmayı nasıl başardınız? Benimkisi aile içi ileri derecede şiddetti annem babam boşandı onu öyle kısmen atlatabildim ve eşim sayesinde nadiren hatırlıyorum..
Yaşadığınız en büyük sıkıntı, en büyük dert neydi?
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı.
34 yaşındayım işsizim bekarım asosyalim senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti hayatı kaçırdım hayata geç kaldım
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Önceki yılların telafisi olmaz haklısın peki bundan sonra hayatını güzelleştirmek için bişeyler yapmayı düşünüyor musun 🙂
Maalesef 5 10 15 20 sene önce de aynıydım hâlâ aynıyım hiçbir şey değişmedi kendimi aşamadım utangaç biriyim açılamadım hep eve kapalı asosyal işsiz yalnız mutsuz yaşadım zamanla daha da içime kapandım gençliğimi hiç yaşayamadım evden dışarı bile çıkamıyorum utangaçlık çekingenlik kaygılar korkular iyice ilerledi hayatım evden ibaret
Tek bi adımla herşeyi çözersin bence aile evinden ayrıldığında herşeye mecbur kalıp hayatını tamamen değiştirebilirsin. Mecburi ödemeler için çalışmaya başlarsın. İş arkadaşlarınla sosyalleşirsin. Para kazanınca da mutlu olursun. Konuşması çok basit diyorsun çok da haklısın abicim ama bugüne kadar heba ettiğin hayatın gerisini çok da güzel yaşayabilirsin 👏
Ben gençliğim boyunca hep inançlı ve umutlu biriydim hâlâ öyleyim ama bazı şeyleri aşamadım aşamıyorum olmuyor gençliğimi istemeyerek evde geçirdim utangaçlık benim hayatımı mahvetti ben geçer sanmistim ama iyice ilerledi gençliğimi resmen eve kapalı yaşadım senelerce evden dışarı çıkamadım hâlâ çıkamıyorum hiç gezemedim eğlenemedim çalışamadım kız arkadaşım sevgilim olmadı sosyalleşemedim arkadaşım çevrem olmadı hep evde sıkılarak bunalarak yaşadım hâlâ aynı yıllar geçti ama ben hâlâ aynıyım hem hayatı kaçırdım hem de hayata geç kaldım ayrıca senelerce evde durmak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik her anlamda olumsuz etkiledi
Biri bana kazık attı sonra pişman oldu ama çocuk kötü biriydi beni tehdit etti sonra ne olduysa bunlar barıştılar ama dedikodular kötü buda ne yüzden ona kötü şeyler dedim diye intikam aldı evliler çocukları var komşunun oğlu bir şey yaşattı anlatmak istemiyorum sonra kuzen beni küçükken benimle yatmak çok isterdi bu sene yine istedi arkadan
En İyi Cevaplar