Lütfen yardım edin, çok zor durumdayım, lütfen yalvarıyorum.. sorun ne?

cevap verecek misiniz bilmiyorum, yine de içimi dökmek istiyorum. ben insanlar içinde kendi halinde sessiz, kendi halinde, kimseyle işi olmayan biriyim. insanlar sürekli beni bulduğum ortamlarda ötekileştiriyor, eziyor. sessizliğim mi zorlarına gidiyor, yoksa kıskanıyorlar mı.. emin değilim. en son olarak 2 hafta önce bi iş yerinde çalışmaya başladım. karşımdaki kız ilk iş günümde bana bağlandı, hatta baya baya değişik şeyler yapmaya başladı, 2. ve 3. günde zaten iş yerinde adım çıkmıştı her nasıl olduysa bilmiyorum bizi sevgili biliyordu çoğu. oysa ki ben kızın yüzüne bile bakmıyordum, bişey söylerse susuyordum. yani baya baya mesafeliydim. sonra 1 hafta dolmadan bi kız da iş esnasında hatta paydoslarda bile bana tip tip bakıp yüzüme gülüyordu, ben yine mesafe koydum, yüzümü çevirdim filan.. dedikodum çıktı yine. sonra biliyor musunuz ne olduğunu? yüz vermediğim karşımdaki kız ile yüzüme sürekli gülen kız bir anda en yakın kanka olmaya başladı, hiç alakalası bile olmayan iki insandır kendileri. baya baya iş yerinde baya bi rezil olmuş durumdaydım. bu hafta daha değişik geçti. bi kız daha var, baya bi değişik. bişey söylüyorum yüzüme bakmıyor, bişey isteyecekse benden değil alakasız kişilerden istiyor, yani benim yapmam gereken işi başkalarına yaptırıyor. sürekli yanımda saçını, başını düzeltiyordu. hatta geçen gün önümde telefonu açmış ruj sürüyordu. şimdi de beni baya baya terslemeye başladı. sanki ben yanındayken tedirgin hissediyormuş gibi. benden yaşça olgun bu kişi.

diğer 2-3 kız da öyle tedirgin gibi duruyorlar, dudaklarını falan ıslatıp, ısırıyorlar tedirgin oldukları belli ama bana yansıtmıyorlar. insanca iletişimizi sürdürüyoruz..

Asıl mesele şu, iş yerindeki erkeklerin yarısı bana düşman olmuş durumda. eve gidip gelirken serviste sürekli kızların etrafında bana bulaşmalar falan..

dediğim gibi, ben sessiz, sakin biriyim. sizce bunların benimle sorunu ne? İki kişi sonradan bana karşı dost oluyor, diğerleri tedirgin davranıyor, erkeklerde düşman..

Lütfen yardım edin, çok zor durumdayım, lütfen yalvarıyorum.. sorun ne?