Selâmlar!!
Hiçbir şey yapmayıp sürekli karşılık bekleyen insanlara karşı tepkiniz ne olur...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Hiçbir şey yapmayıp sürekli karşılık bekleyen insanlara karşı tepkiniz ne olur...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ben bu insanlara genel olarak konuşmuyorum hiç yani dikkat bile etmiyorum çünkü genelde bu tür insanlar aşırı bencil olurlar bir şey yapmazlar ama yine de karşılık beklerler mesela. ben iyi niyetimden kaybediyorum her zaman için. yani istesem bile kötü olamıyorum maalesef benim kötü özelliğim de bu fazla duygusal iyi ve yardım sever olmak.. zaten Herkes farklı tepkiler verme eğilimindedir ve bu tür insanlarla nasıl başa çıkılacağı, kişinin kendine özgü durumuna ve değerlerine bağlı olarak değişebilir. Önemli olan, kendi sınırlarınızı korumak ve ilişkilerinizde kendinizi iyi hissetmek için doğru yaklaşımı bulmaktır.
Merhaba,
Hayatım boyunca böyle insanlarla ister istemez karşılaştığım zamanlar oldu, gerçekten sadece işi düştüğü zaman arayıp soran normal zamanda ne yapıyorsun nasılsın öldüm kaldın mı diye bir kalp hatır zor muyum insanlar çok var.
Artık ben de bu saatten sonra bana her türlü hal hatır sormayan, bir gün olsun Ne yapıyorsun İyi misin demeyen insanlara selam sabah vermiyorum ama şu anda bekliyorum Bir gün olursa o insanın bana karşı bir işi düşük ne yapıyorsun nasılsın diye hal hatır sorduğunda, sadece bir şeyler istemek için mi beni arıyorsun normal zamanda neden aramıyorsun diye gerekli söylüyorum artık insanlarla hiçbir şekilde lafınızı çekmeyin, çünkü bazı insanlar hoşgörüden değil yüzüne karşı bir şeyleri söylemekten anlar.
Cevap
16Cevap
Tepki vermiyorum, görmezden duymazdan gelip hayatimin dışında tutuyorum.
Her ne olursa olsun.. Tek tarafın çabasıyla gemi yürümez.. Biraz da karşı tarafın elini taşın altına koyması gerekir.. Hep ben hep ben diyerek bu gemi yürümez.. Bir süreden sonra ister istemez bir taraf pes ediyor..
Dünya böyle insanlarla dolu maalesef. Kimseye fazla yüz vermeye gerek yok. Beklediği ile kalır sadece
Karşılık demek, bir şeyleri yapıp onun tepkisini beklemek demek.. E hiçbir şey yapmayan insan neyin geri bildirimini bekleyecek ki..
Bekler bekler durur yerinde o zaman..
Benim en büyük tepkim tepkisizlik oluyor. Ki, bu noktaya gelene dek bir şeyler yaparım. Baktım karşımdaki m*ron gibi beni izliyor, kılımı kıpırdatmam.
Gerektiğinde o adımı atmayan kimse hayatında beklediği olmadığı diye yakınmamalı. Benzer tavırlar gördüğümde bu cümleyi söylerim her zaman.
Çaba tek taraflı olmaz hiç bir zaman olmamalı bi noktadan sonra çekilmek gerekir tepkim bu olur
Görsele katılıyorum... Açıkçası söylenecek söz kalmamış... Ama bir şey yapmak isteyenlerin önünü kapatan insanlar da var...
bu tarz kişilerle hiç muhattap olmam. bir saniye bile kafaya takılacak insanlar değiller 🤢
Her şeyi yapıp karşılık alamayan insanlar cezanızı verecek.
Birşeyi sırf karşılık menfaat bekleyerek yapamlaea tepkiniz ne oluyor, hangisi daha kötü?
Onlar hayatımda kalamıyor, beni bulamıyor. Kafamda rahat.
Yok sayarım ki böyle bir insana ne tahammül ederim ne tepki gösteririm
Tam olarak anlayamadım beni mazur görün lütfen
Ne yapıyorsam artık yapmam sudan çıkmış balık gibi kalır
Tepki vermem. Tek tepkim hayatımdan uzaklaşmaları olur.
Tepki göstermemek genelde
Açar mısın? Karşılık derken bir şey yapmadan olunca ilk adımı senden beklemesi demek oluyor
Bencil insan sevmiyorum hayatımdan da çıkarıyorum
Kimse adım atmıyorsa öylece kalsın
En sinir olduğum şeydir
Muhatap olmam öylesiyle
Güle güle derim😀
Avcunu yalasınlar derim...
Öylelerini dikkate almam.
Bay bay olur.👋
Geçmiş olsun 😀
Orta parmak
Bay bay derim
Karşılığını alır