Açıkçası insanlarda iletişim içinde olurken sık sık bana güvenebilirsin kelimesini kullanan insanlara bu sadece bu kelimeyle bağlı kalmayı sevmiyorum, bir insana güvenip güvenemeyeceğinizi veya doğru söyleyip söylemediğimiz zaman içinde anlayabilirsiniz.
Hayatta öyle insanlar tanıdım ki gerçekten değer verdiğini kıymeti verdiğini Güven duyabileceğini söyleyip de en kısa zamanda en kötü bir şey de en küçük bir olayda benim yüzüstü bırakan çok insan tanıdım O yüzden artık insanlara sözlerine değil davranışlarına bakıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Evet diyorum ama sürekli değil. zaten karşımda ki kişi isterse bana güvenebilir ben zorla kendime inandırmak istemem çünkü sözlerimi tutarak karşımda ki kişiye saygıda kusur etmeyerek ve mesafemi koruyarak zaten güvenilir olduğumu ispatlarım bu şekilde. ama illa benden de duyacaksa söylerim tabi. ama güven zaman gerektirir ve karşımda ki kişiye de güvenmeden bana güvenebilirsin demem. 🍀
Bana güvenebilirsin demek bir telkin Bana güven demek bir istektir Hangisini sık kullandıgına bakarim telkin ediyorsa şüphem artar istekte bulunuyorsa degerlendirmeye alirim
O anda konuşmamıza göre benden bunu duymaya ihtiyacı olduğunu hissedersem bana güvenebilirsin derim. Ama çok sık tekrarlayan biri değilim genelde beni tanıyanlar güvenilir olduğumu bilirler