Kişilik & Karakter Kendinizi güvenip teslim edebileceğiniz biri var mı? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu burayaHerşeyiyle ona güvenebileceğiniz biri var mı? Kendinizi güvenip teslim edebileceğiniz biri var mı? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hayır yok maalesef ama keşke teslim olacağım biri olsaydı hayatımda diyorum 1 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Aynen fotodaki gibi teslim olsunlar eller yukarı 😄 2 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Kayalıklardan atlarken suya salarım her tarafımı. Alttan yanlardan üstten püfür püfür eser rüzgar 😀 sonra kontrolü alıp suya dalıyorum 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendimizi kime teslim edebiliriz ki 😊 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Teslim aldığım oldu 1 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl şu an yok. tekliflere açığım :) 0 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı. Hayııırrrr 1 1 Yorumla Universe99 +1 yıl Ben olurum Yorumla
İmfolder Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl bana güvenip teslim edilmez :D 0 3 Yorumla İmfolder +1 yıl öldürürüm Yorumla İmfolder +1 yıl ölmek istiyorsan yaz Yorumla İmfolder +1 yıl bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hayır yok maalesef ama keşke teslim olacağım biri olsaydı hayatımda diyorum
Aynen fotodaki gibi teslim olsunlar eller yukarı 😄
Kayalıklardan atlarken suya salarım her tarafımı. Alttan yanlardan üstten püfür püfür eser rüzgar 😀 sonra kontrolü alıp suya dalıyorum
Yarabbim sana sığınırım 😃
Evet var
Kendimizi kime teslim edebiliriz ki 😊
Teslim aldığım oldu
Vardı. Eğer sözünde dursaydi...
Verince mi teslim olunuyor.
şu an yok. tekliflere açığım :)
Şu an yok öyle biri..
Vardı artık yok yenı maceralara artık 😀
Hayııırrrr
Ben olurum
Var-dı