Bu kadarlık bir insansın işte 🙂 azıcık ederin olsaydı bel altı vurmak yerine medenice tartışırdın. Herkesi kendin gibi değersiz hissettirmek istiyorsun ve bu yüzden kadınların hiçbir şeye layık olmamasını istiyorsun. Sana acıyorum..
Asla hakli olamadigin icin kufur ederek orgazm olmaya calisiyorsun ya tam bir zavallisin. Ben senin gibi bel alti vurmayacagim ama 🙂 cunku ben senin gibi basit degilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burada her türlü tip var küfür edende nefret edende kıskananda çokta takmamak lazım
Sorma ya djsldkdkdkfld
Kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş.
Yani tipik anadolu erkeği
Haklısınnn
O yüzden de öyle seviyesiz kişiler ile muhattap olmamak gerekir, çünkü muhattap alındıkları zaman kendileri bir halt zannediyorlar
Bunlsrın cogu da moderator diye biliyorum pfpwğd
Bu kadarlık bir insansın işte 🙂 azıcık ederin olsaydı bel altı vurmak yerine medenice tartışırdın. Herkesi kendin gibi değersiz hissettirmek istiyorsun ve bu yüzden kadınların hiçbir şeye layık olmamasını istiyorsun. Sana acıyorum..
Asla hakli olamadigin icin kufur ederek orgazm olmaya calisiyorsun ya tam bir zavallisin. Ben senin gibi bel alti vurmayacagim ama 🙂 cunku ben senin gibi basit degilim
Gizli uyelerin hepsi mal ezik asko
hayatsız mallar bunları görmezden gelmek em iyisi
Helal olsun azimliymis
Bir de sohbetin devamında avukatım yazdı 😃😃😃
Aynen askim aynen diyeydin
İnanmadım ki zaten
Bi ben varım tamam :D
Tacız