Kişilik & Karakter Gizli üyelerin kim olduğunu anlama konusunda usta mısınız 👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Bu gün canım gizli olarak herkesi özgüvene davet etmek istiyor sorularda beni bulabilecek misiniz?🤭🤭 Gizli üyelerin kim olduğunu anlama konusunda usta mısınız 👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Bulamam. Belli başlı hareketlerini yaparsan ama bulabilirim 🤣 1 4 Yorumla Rozes52 1 yıl Ne gibi 🤪 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Koyduğun emoji 🤫🤫🤫 Yorumla Rozes52 1 yıl Değişiyorum Ertuğrul nabeeeer 😈 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Ahaha o zaman bulamam. Kokun olsaydı belki 😄 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sen benim kim olduğumu biliyor musun şimdi 😱 1 5 Yorumla Rozes52 1 yıl Sen bulacaksın ben değil 🤭🤭 Kaipuu 1 yıl Ama ya bütün güç keşfette nasıl dolanayım acı bize 🥺 Rozes52 1 yıl Bak senide tanıdım ama yaaa🤭🤭🤭 Kaipuu 1 yıl Küstüm oynamıyorum ya 😮💨 Rozes52 1 yıl 🤭🤭🤭soruna gelecem beni bulursun ödeşiriz
sinsinsin Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Hangi soruda hangi maskeni taktigini nereden bileyim? 😎 1 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Haklısın ip ucu vermeyi unutmuşum 🤭🤭 Yorumla sinsinsin 1 yıl 😅😅o en önemlisi aslında. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Gizli üyeleri adam yerine koymuyorum ki anlamaya çalışayım🫠 1 4 Yorumla Rozes52 1 yıl Nasılım kategorisi illallah ediyor senden🤭🤭 Yorumla Oluştur 1 yıl Bir sana bir o kategoriye bayılıyorum🥳 Yorumla Rozes52 1 yıl Cesur adamın hali başka oluyor❤️🤍 Yorumla Oluştur 1 yıl 🙂↕️😝 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben bulabilirim ama bulmam. Ona niye uğraşayım zamanımı harcayıp 1 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Sana yorum yaparken sinirden gizliliği kapatmayı unutuyorlar 🤭🤭 Yorumla KRALINIZASELAMDURUN 1 yıl İhihihihihi 🤭🤭 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öz güvensiz olup gelip öz güvenli ol diyen gizliyi ben değil toplum bile anlamaz 😂😂😂 1 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahahhahaha ayrı bi facia o 🤭🤭 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bitiyorum havalarına 😍 aşırı coool oluyorlar 😂😂😂😂 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. ben hiç anlayamiyorum hepsi benim için 1 kişi asfasd 1 5 Yorumla Rozes52 1 yıl Onlarda seni anlamıyor pek 🤭🤭 Yorumla u tenedos 1 yıl aslında bi kahve içsek belki anlaşırız :( neler gelişir bilemeyiz Yorumla Rozes52 1 yıl Dede muhabbetin ürkütüyor onları Yorumla u tenedos 1 yıl dedeler kovalasın onları demiyoz ya Yorumla Rozes52 1 yıl Farketmez adamın enerjisi iyi gelmiyor Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Gizlenmem, gizleneni sevmem, sevmediğimi merak etmem, merak etmediğime de kim bu demem ki kim olduğunu anlayayım 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Değilim çünkü anlamaya çalışmıyorum, kim oldukları beni ilgilendirmiyor. 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buradan bir arkadaşım gizli yorumları veya mesajları hep ben sanıyor nedense. Ama değilim. 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Bence seni bulmak iğneye ip geçirmekten daha zor arkadaş 🤔 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bazıları çok belli ediyor kendini 1 1 Yorumla Rozes52 1 yıl Haklısınız efendim Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben bulurum seni 👍😂 1 14 Yorumla Rozes52 1 yıl Zor biraz Yorumla Gök-mavi 1 yıl Hissederim Yorumla Rozes52 1 yıl Sen yengeç misin Yorumla Gök-mavi 1 yıl Balık Yorumla Gök-mavi 1 yıl Sen ikizler burcusun Yorumla Rozes52 1 yıl Hayır Yorumla Gök-mavi 1 yıl Koç olabilir mi 🙄 Yorumla Rozes52 1 yıl Kesin Yorumla Gök-mavi 1 yıl Özür dilerim Yorumla Rozes52 1 yıl Niçin 🤭🤭 Yorumla Gök-mavi 1 yıl Kesin dedin yaa rahatsızlık verdim konuyu uzattım Yorumla Rozes52 1 yıl Yok la kesin yani doğru dedim ben 😂 Yorumla Gök-mavi 1 yıl 😂😂 Yorumla Gök-mavi 1 yıl Bugün alınganlığım üstümde Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. ilgilenmiyorum böyle şeylerle 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl hiç oturup kafa patlatmadım açıkçası... 1 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben sana hiç gizli yürümedim aşko 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seni sen kadar tanıyorum bence istersem bulurum 😀 0 3 Yorumla Rozes52 1 yıl Nasıl bulacaksın yav🤭🤭 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Sanat yeteneğinden 😀 Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahahah evet olmazsa olmaz Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim gizleniyor ki hanımefendi? 0 8 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Yani neden gizlenelim her şey açık ortada lütfen Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Hanım hanım ne demek istiyorsun gizli olanlar kötü mü?🤨🦟 Yorumla Rozes52 1 yıl Tanıdım la seni çık gizliden Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Yok hayır beni tanımanıza imkan ihtimal yok adımı söylersen çıkarım Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Beni kimse tanımaz Ruhsuz biriyim ben 🥹 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Tanırsan çıkarım🤣🙃 Yorumla Rozes52 1 yıl Yeter Ömer yaaa çıkacaksan çık artık 🤭🤭🤭 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Tamam 🤨 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Merakta bırakmasın kendilerini 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Yok ya kolay değil gizli üye bulmak shsksjj 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Değilim, bir de onu düşünemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl gizliyse gizli cvpaçıksa açık cvp veriyorum! 0 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Eee nerde 🤭🤭bana gizli cevap vermişsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ço kdikkatlisin:D Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. İmkan nispetinde 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır bilemem. 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hwyirr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bulamam. Belli başlı hareketlerini yaparsan ama bulabilirim 🤣
Ne gibi 🤪
Koyduğun emoji 🤫🤫🤫
Değişiyorum Ertuğrul nabeeeer 😈
Ahaha o zaman bulamam. Kokun olsaydı belki 😄
Sen benim kim olduğumu biliyor musun şimdi 😱
Sen bulacaksın ben değil 🤭🤭
Ama ya bütün güç keşfette nasıl dolanayım acı bize 🥺
Bak senide tanıdım ama yaaa🤭🤭🤭
Küstüm oynamıyorum ya 😮💨
🤭🤭🤭soruna gelecem beni bulursun ödeşiriz
Hangi soruda hangi maskeni taktigini nereden bileyim? 😎
Haklısın ip ucu vermeyi unutmuşum 🤭🤭
😅😅o en önemlisi aslında.
Gizli üyeleri adam yerine koymuyorum ki anlamaya çalışayım🫠
Nasılım kategorisi illallah ediyor senden🤭🤭
Bir sana bir o kategoriye bayılıyorum🥳
Cesur adamın hali başka oluyor❤️🤍
🙂↕️😝
Ben bulabilirim ama bulmam. Ona niye uğraşayım zamanımı harcayıp
Sana yorum yaparken sinirden gizliliği kapatmayı unutuyorlar 🤭🤭
İhihihihihi 🤭🤭
Öz güvensiz olup gelip öz güvenli ol diyen gizliyi ben değil toplum bile anlamaz 😂😂😂
Ahahahhahaha ayrı bi facia o 🤭🤭
Bitiyorum havalarına 😍 aşırı coool oluyorlar 😂😂😂😂
ben hiç anlayamiyorum hepsi benim için 1 kişi asfasd
Onlarda seni anlamıyor pek 🤭🤭
aslında bi kahve içsek belki anlaşırız :( neler gelişir bilemeyiz
Dede muhabbetin ürkütüyor onları
dedeler kovalasın onları demiyoz ya
Farketmez adamın enerjisi iyi gelmiyor
Gizlenmem, gizleneni sevmem, sevmediğimi merak etmem, merak etmediğime de kim bu demem ki kim olduğunu anlayayım
Değilim çünkü anlamaya çalışmıyorum, kim oldukları beni ilgilendirmiyor.
Buradan bir arkadaşım gizli yorumları veya mesajları hep ben sanıyor nedense. Ama değilim.
Bence seni bulmak iğneye ip geçirmekten daha zor arkadaş 🤔
Bazıları çok belli ediyor kendini
Haklısınız efendim
Ben bulurum seni 👍😂
Zor biraz
Hissederim
Sen yengeç misin
Balık
Sen ikizler burcusun
Hayır
Koç olabilir mi 🙄
Kesin