Kişilik & Karakter Resimde kaç tane hayvan görüyorsunuz? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Resimde kaç hayvan var? Güncellemeler+1 yıl Güncelle Resimde kaç tane hayvan görüyorsunuz? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 12 tane buldum tabi bir tanesinden emin olamadım 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bende öyle saydım Yorumla
ᏋdᎥ35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Fil.Fil burnu balinaFil ağzı timsahFil gözü balık Fil kulağı kaplumbağaFil kuyruğu yılanFil arka bacağında sivrisinekEşekKöpekKediFare11 tane... 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. 10 tane görebildim sadece 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bidaha say Yorumla Bikız99 +1 yıl Uğraşamam Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl 11 gördüm.. İncelemeden.. 😅 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Helal olsunnn ama 12 bence 😊😂 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Bilmem gözüm ağrıyor çok inceleyemedim oyüzden.. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Geçmiş olsun 😊 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Teşekkür ederim.. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Rica ederim iyi geceler 😊 ekrana bakma fazla Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl İyi geceler.. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl EyvAllah 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 7 gördüm ama 8 veya 9 galiba küçük detaylar var 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 8 gördüm o zaman 9 veya 10 da olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep artıyor sayı susma hakkımı kullanıyorum 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + 14-15 filan. Uykum var yoksa 100 görürsmdüm. 1 0 Yorumla
PrensesEdelweiß Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 10 tane saydım doğrusu kaç 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 11 diyen var 12 var😂 Yorumla PrensesEdelweiß +1 yıl Doğru bi tanediiir ama Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bence 12 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. 10 tane gördüm inşallah doğrudur 😂 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yok cık biraz daha 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Haydaaa 😂 neyi gözden kaçırdım acaba Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 2 daha var 🙄😂 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl 13 diyorum ben 🧐 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 13 ü nerde gördün abla 🙄😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Filin ayak boşlukları da kesin birer hayvandır dedim kendimce 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂😂😂 uydurdun yani 😂 Yorumla _Elyise +1 yıl Kesin bi kuş çeşididir diye düşündüm 😂😂😂 çaktırma ya alla alla belki benim beynimde bir Einstein var nerden bile eksin hıh 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂😂 haklısın tamam senin dediğin olsun Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 9 tane buldum devamını bulamıyorum şu an 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben 11 gördüm
Sjsjssjajsjsjdjs Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 11 tane 2 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 🤔 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Dojuz 1 6 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yanlış Yorumla Derinmavi27 +1 yıl 10. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yom Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yok Yorumla Derinmavi27 +1 yıl Ahaha vazgeçtim saymıyommmm Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aaa olmaz ama 🙄😂 Yorumla
Veratoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 12 tane 1 2 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bencede 😊 Yorumla Veratoprak +1 yıl 🌱🌱 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çok tane sayanam 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aaa lütfen say Yorumla
Snejanka Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl 11.. 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Emin misin gı Yorumla Snejanka +1 yıl Evet 🙃 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 12 buldum benn Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. 11 tane gördüm 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bak emin misin Yorumla KIZILİNKA +1 yıl Daha fazlasini göremedim kaç taneki Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben 12 gördüm 🙄 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 11 tane gördüm 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben 12 🙄 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 12. Ci ne gördün Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Uğur böceği 🐞 Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl 11.. 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Emin misin Yorumla makasaraliği +1 yıl benden bu kadar ötesinin görüldüğünü iddia eden ispatla mükelleftir. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben 12 gördüm🙄 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. 9 tane. 1 15 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bidaha say Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl 10 oldu Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 12 saydım Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl 11 oldu sanirim. Pek bir şeye de benzemiyor.12. Nerde? Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Uğur böceği 🙄 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Hiç de benzemiyor 😒 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Senin gözünde mi 🙄 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Filin ayağına çizilmiş şeyden bahsediyorsak ikimiz de evet. orada bir şey olduğu belli ama uğur böceği gibi değil. 😶 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ne pekii solucan mı 🙄😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Biçimsiz bir şey 😬 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kırlangıç mi yoksa 🙄😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl O bocek gibi olan kanatli şey de bir şeye benzemiyor. Nerden buldunuz bu resmi 🤔😃 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sende hiç bir şey beğenmiyorsun 😂😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Daha net bir şey olsaydı beğenirdim :d Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kusura bakma elimizde kalmadı 😂 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. 12 tane 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 12 . Ne 🙄😂 Yorumla busegmss +1 yıl Yani sayış sırasına göre değişir. Söylemeyim şimdi bide sonuncunun ne olduğunu 👍🏻😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum 😳😂😂 Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl 13 tane 1 13 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Onu nasıl buldun 😂😂 Yorumla HokusPokusss +1 yıl Eşeğin kafasında kelebek var filin ayağında uğur böceği Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kelebek nasıl gördün 😂 Yorumla HokusPokusss +1 yıl Belli barizdir kelebek olduğu Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben göremedim bilmiyorum 😂 Yorumla HokusPokusss +1 yıl Eşeği gördün mü kulakları kelebek Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Büyük bir kelebek olur o ya 😊 Yorumla HokusPokusss +1 yıl 🙄🙄 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kelebek değildir o Yorumla HokusPokusss +1 yıl 13 tane hayvan vardır Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 13. de sensin demede 😂😂 Yorumla HokusPokusss +1 yıl Essstttttt Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sağol ya 😂 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Birden fazla…🤓🤓🤓 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bu yaşta bu zeka 👏🏻😂😂 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Eşi benzeri bulunmaz biliyorum😅🤓 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Buralarda harcanıyorsun sen 😂 Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 11 tane 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bak emin misinn Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 11 tane gördüm 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Emin misin 🙄😂 Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Evet sayabilirim shsjhshs Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sayyyy maksat gıcıklık 😂 Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Timsal, yunus gibi bir şey, balık, kaplumbağa, fil, yılan, eşek, köpek, fare, kedi, uçan bir şey (filin bacağıyla eşeğin popo kısmının arasında) Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sivrisinek o. Timsahtir o 🙄😂😂 Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Sivrisinek görmesek inanacağız he. Öyle uçan böcekler var ondan o Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anlıyorum seni 😂 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 8tane gördüm 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bidaha say😂 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl 11miş Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bende öyle saydım😂 Yorumla
aleyna-pia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çok fazla var 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aradığım yorum bu 😂 Yorumla aleyna-pia +1 yıl 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Helal olsun büyük başarı 😂 Yorumla aleyna-pia +1 yıl Tşklerr Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Rica ederim ne demek 😂 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 6 tane gördüm ben 0 7 Yorumla Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Pardon 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen bidaha bak 😂😂 Yorumla Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Çok yorucu 😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen yaşlanmışsin 😌😂 Yorumla Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Başım dönüyor resimde arayış içine girince dediğin gibi yaşlandım galiba 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl boş ver bakma yahu çokta önemli değil 😂 Yorumla Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Bakıyorum ki uykum gelsin 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 10)) 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Daha ben saymadım,😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 11 düzelteyim kuyrukta yilanmiss😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl İpucu vermeee😂😂 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. 10 mu 1 0 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 12.. 1 1 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl 11 tane var bu arada yanlış saymışım Yorumla
Tutuuutum21 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 10 tane 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bidaha Yorumla Tutuuutum21 +1 yıl Yine on Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Helal olsun Yorumla Tutuuutum21 +1 yıl Doğru mu? Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Değil 😂 Yorumla Tutuuutum21 +1 yıl :(( Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
12 tane buldum tabi bir tanesinden emin olamadım
Bende öyle saydım
Fil.
Fil burnu balina
Fil ağzı timsah
Fil gözü balık
Fil kulağı kaplumbağa
Fil kuyruğu yılan
Fil arka bacağında sivrisinek
Eşek
Köpek
Kedi
Fare
11 tane...
10 tane görebildim sadece
Bidaha say
Uğraşamam
Sen bilirsin
11 gördüm.. İncelemeden.. 😅
Helal olsunnn ama 12 bence 😊😂
Bilmem gözüm ağrıyor çok inceleyemedim oyüzden..
Geçmiş olsun 😊
Teşekkür ederim..
Rica ederim iyi geceler 😊 ekrana bakma fazla
İyi geceler..
EyvAllah 😊
7 gördüm ama 8 veya 9 galiba küçük detaylar var
8 gördüm o zaman 9 veya 10 da olabilir
Hep artıyor sayı susma hakkımı kullanıyorum 😂
😂😂😂😂
10 tane saydım doğrusu kaç
11 diyen var 12 var😂
Doğru bi tanediiir ama
Bence 12
10 tane gördüm inşallah doğrudur 😂
Yok cık biraz daha 😂
Haydaaa 😂 neyi gözden kaçırdım acaba
2 daha var 🙄😂
13 diyorum ben 🧐
13 ü nerde gördün abla 🙄😂
Filin ayak boşlukları da kesin birer hayvandır dedim kendimce 😂
😂😂😂 uydurdun yani 😂
Kesin bi kuş çeşididir diye düşündüm 😂😂😂 çaktırma ya alla alla belki benim beynimde bir Einstein var nerden bile eksin hıh 😂
😂😂 haklısın tamam senin dediğin olsun
9 tane buldum devamını bulamıyorum şu an
Ben 11 gördüm
11 tane
🤔
Dojuz
Yanlış
10.
Yom
Yok
Ahaha vazgeçtim saymıyommmm
Aaa olmaz ama 🙄😂
12 tane
Bencede 😊
🌱🌱
çok tane sayanam
Aaa lütfen say
11..
Emin misin gı
Evet 🙃
12 buldum benn
11 tane gördüm
Bak emin misin
Daha fazlasini göremedim kaç taneki
Ben 12 gördüm 🙄
11 tane gördüm
Ben 12 🙄
12. Ci ne gördün
Uğur böceği 🐞
11..
Emin misin
benden bu kadar ötesinin görüldüğünü iddia eden ispatla mükelleftir.
Ben 12 gördüm🙄
9 tane.
Bidaha say
10 oldu
12 saydım
11 oldu sanirim. Pek bir şeye de benzemiyor.
12. Nerde?
Uğur böceği 🙄
Hiç de benzemiyor 😒
Senin gözünde mi 🙄
Filin ayağına çizilmiş şeyden bahsediyorsak ikimiz de evet. orada bir şey olduğu belli ama uğur böceği gibi değil. 😶
Ne pekii solucan mı 🙄😂
Biçimsiz bir şey 😬
Kırlangıç mi yoksa 🙄😂
O bocek gibi olan kanatli şey de bir şeye benzemiyor. Nerden buldunuz bu resmi 🤔😃
Sende hiç bir şey beğenmiyorsun 😂😂
Daha net bir şey olsaydı beğenirdim :d
Kusura bakma elimizde kalmadı 😂
12 tane
12 . Ne 🙄😂
Yani sayış sırasına göre değişir. Söylemeyim şimdi bide sonuncunun ne olduğunu 👍🏻😂
Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum 😳😂😂
13 tane
Onu nasıl buldun 😂😂
Eşeğin kafasında kelebek var filin ayağında uğur böceği
Kelebek nasıl gördün 😂
Belli barizdir kelebek olduğu
Ben göremedim bilmiyorum 😂
Eşeği gördün mü kulakları kelebek
Büyük bir kelebek olur o ya 😊
🙄🙄
Kelebek değildir o
13 tane hayvan vardır
13. de sensin demede 😂😂
Essstttttt
Sağol ya 😂
Birden fazla…🤓🤓🤓
Bu yaşta bu zeka 👏🏻😂😂
Eşi benzeri bulunmaz biliyorum😅🤓
Buralarda harcanıyorsun sen 😂
11 tane
Bak emin misinn
11 tane gördüm
Emin misin 🙄😂
Evet sayabilirim shsjhshs
Sayyyy maksat gıcıklık 😂
Timsal, yunus gibi bir şey, balık, kaplumbağa, fil, yılan, eşek, köpek, fare, kedi, uçan bir şey (filin bacağıyla eşeğin popo kısmının arasında)
Sivrisinek o. Timsahtir o 🙄😂😂
Sivrisinek görmesek inanacağız he. Öyle uçan böcekler var ondan o
Anlıyorum seni 😂
8tane gördüm
Bidaha say😂
11miş
Bende öyle saydım😂
Çok fazla var
Aradığım yorum bu 😂
😅
Helal olsun büyük başarı 😂
Tşklerr