En ince ayrıntısına kadar inceleyin fazla hayvan çıkıyor...

15 veya 16 sanırım 🤔
Say inanalım
@HiçQimse65 Fil, eşek, köpek, kedi, fare, timsah, sivri sinek, Yunus balığı, kaplumbağa, karides, tavuk, yılan, kuş, balık, kılıç balığı bir de bir şeye benzettiğim ama çıkaramadığım var 😄
Karides tavuk kuş ve kılıç baligi göremiyorum tarif edermisiniz
@HiçQimse65 karides ön ayağındaki boşluk, kılıç balığı arka ayağındaki, tavuk eşeğin kafasında, kuş timsahın orda
Cevap
14Cevap
altı yedi sekiz
ne fark eder:))
takılmıyorum detaylara
Hayırdır doğru bilene madalya mı var boşa hesap yapamam çok daha önemli işlerim var 😅
Hahaaa :) canın sağ olsun ucunda alkış varsa zihnimizi az yoralım 😅
Peki o halde tek hakkım varsa ben 12 demek istiyorum :) nasıl sence doğruysa doğru yazıp 5555 e sms gönderin yanlışsa tekrar buradan yazabilirsin bana büyük ihtimal yanlıştır zaten 😅
Nasıl desem ki bilemedim a tüya alayim :) 10 , 11 , 16 bunları eliyorum ya 12 ya 13 demek istiyorum hadi sende bana tüyo ver bak okadar muhabbettimiz oldu kırma beni 😅
Üfff yaaa bilemedim :( ama hayvanın üzerinde başka çizgiler de vardı eminmisin sen yaaa gerçi soru soran sensin sen daha iyi bilirsin 😅
Güzel soru kafa karıştıran bir soruymuş ama beğendim başka yok mu soruların bu sefer bilirim😅
11 tane: fare, kedi, köpek, eşek, sivrisinek, yılan, kaplumbağa, balık, köpek balığı, timsah, fil.
Ben saydıkça artıyor sanki :)
13 Adet Hayvan saydım.
Saysana reis 11 tane görüyorum sadece
@HiçQimse65
Fil
Yunus
Yılan
Kuş
Fare
Kedi
Köpek
Eşek