Selam ♾️ Bu hayatta hafızanızı kaybetseniz de unutmayacağınız çok değer verdiğiniz ya da güzel bir anınız veya öyle bir kişi var mı. Herhangi bir duygu da olabilir, veya yaşadığınız kötü olaylarda olabilir.

Selam ♾️ Bu hayatta hafızanızı kaybetseniz de unutmayacağınız çok değer verdiğiniz ya da güzel bir anınız veya öyle bir kişi var mı. Herhangi bir duygu da olabilir, veya yaşadığınız kötü olaylarda olabilir.

En yakın arkadaşımla birbirimize sakladığımız acı gerçekleri itiraf edip sarılıp, ağlaşmıştık lisede bir tenefüs arasında. Ağlamaktan anlatamadık düzgünce belki ama biz birbirimizi anlamıştık. Kendisi de ağlamayan, bunu güçsüzlük olarak gören biridir aslında. Sadece o an ağladığını gördüm onun.
Durduğumuz konumu, beden hocamızın (o adamı sevmezdik lakabı gorildi hatta) siyah arabasının yakınında bu olayın gerçekleşmesini bile hatırlıyorum.
Sanırım bunu unutamazdık. Bazen arayınca bu konu açılıyor, bir sigara yakıyor hemen. Çok değiştirdi zaman bizi ama aynı zamanda hala içimiz aynı çok tuhaf...
2019 yılında KS'ye olduktan sonra dünyasında bir parça olamadığım ama kupkuru çöllerime yağmur olup dünyama çiçek açtırmış sarışın, mavi gözlü, etkin iletişim dili, kıvrak zekâ, sağduyu, güçlü kişiliği ve aristokrat tavrıyla beni önce kendine, sonra yaşama bağlamış kadın. Hayatımda düşünce ve davranış olarak kendime ondan daha çok benzeyen bir kadın daha görmedim ama onun farkı şuydu. Bendeki potansiyelin aynısını en doğru yerde/zamanda, en doğru şekilde kullanıp bugün benim olmak isteyip çabaladığım ama olamadığım her hedefe ulaşmış olmasıydı. İşte ben buna sevdalanmıştım.
28 yaşında bir KS fenomeni. O dönem 24 yaşındaydı. Düşünüyorum da iyi ki tanımışım KS'yi. İyi ki tanımışım o özel kadını. Yoksa tüm hayatımı asosyal, pasif bir 🐟 erkeği olarak yaşayacaktım. Onun sayesinde hızlı bir şekilde yükselen burcum başağın etkisine girdim. İlk zamanlar aşkıyla yandığımı sanıyordum. Halbuki pişip olgunlaşıyormuşum. Bunu son üç ayda farkettim. 4 yıldır hayata karşı daha gerçekçi, daha güçlüyüm.
Teşekkürler sana; BİR ZAMANLAR DİŞİLİĞİNE HAYRAN, KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM, UMUTSUZ SEVDAM.
Oğlumu unutmam. Ama bunu yine yaşamadan bilemem. Hayat o kadar garip ki hafızamızı kaybetmesek bile bize bir çok şeyi unutturdu.. O yüzden büyük konuşmamak lazım..
Rica ederim 🦋
Herkesi her şeyi unuturum... çocuklarımı unutmam
Sağol Barışım 🌼🌼
Rica ederim ✨🤗🌹
Cevap
8Cevap
Hafızamı kaybetsem dahi kalbimde sonsuza dek kalacak olan ailemi asla unutacağımı sanmıyorum. Kalp unutmaz akıl unutur sonuçta. Onları gördüğüm an kalbimde bir hissin doğacağına eminim
Ancak hafızamı kaybetmem gerekir unutabilmek için.. ya da küçük bir çocuk hafızasına döneceğim.. biri gelecek ve geçmişin korkunç bir rüyaydı diyecek ve ben ona inanacağım.. unutulmaz Barış.. ruhunda iz bırakan şeyler unutulmaz.. sadece alışır insan..
Katılıyorum keşke unutsak bazı şeyleri..
Keşke..
Kolay kolay hiçbir şeyi unutmam.. Erkeklere güvenilmeyeceğini kesinlikle unutmam..
aalında hafıza silinmesi iyi bir şey ya her şeyi unutmak falan her şeye belki yeniden başlarım 🥰
Yeniden başlamak güzeldir bence de :)
evelAllah herkes ve her şey dosya dosya yazılı bende nett 😎.
🍀😎
🍀😎
Aldığım onca elbiseyi unutmam diye düşünüyorum 😂
Bende bilgisayar oyunlarımı unutmam onlar canlarım benim :D
Bana nasıl acımadığını, nasıl paramparça ederken bir kere bile düşünmediğini değil hafızamı kaybetsem, ölsem unutmayacağım
Ona en ihtiyacım olduğu anda beni nasıl bir başıma bıraktı.. o günü asla unutmam unutamak istemem
Yasadığım iyi veya kötü olayları bile unutabilirim ama kaybettiğim ailemi asla unutmam nur içinde yatsınlar inşallah 🤲😢
Kaybetmek istemezdim, çünkü hatırlamak insanı diri tutuyor.
Hayır yok hafıza-i beşer nisyan ile maluldür diyor Şahsiyet'de
bir şey değil ama asla unutmayacağım bir acı var. Bir daha da yaşamam umarım
Erkeklere güven olmaz bilgisini unutmam sanırım 😂
Annemi unutmam diye düşünüyorum. Kokusunu unutamam ki
Var evet. Aklimi kaybetsem unutamayacağım biri var
Hafızamı kaybettiğimi unutamam.. Çünkü bu gerçekle yaşamak zorunda kalırım..
Defterlerime yazı yazma aşkım
Her şeyi unutayım ben ya mümkünse
Evet var
o kadar çok şey var ki
Mümkünse unutayım ne ise
Unutmak istemediğim anlar var. İnşaallah unutmam.
Atılan kazıklar
Beşiktaş 😄
Q7 geldi aklıma :D
Her seyi unutabilirm
En güzeli bence
Var evet..
Dinimi ve Ülkemi
Bilgisayarım 😄😎
Var evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?