Teşekkür ederim @canerozkum
Seni hayli yoran şey ne?
Teşekkür ederim @canerozkum
Seni fiziksel veya zihinsel olarak en fazla yoran şey ne?

Cahillere laf anlatmak. En çok buna yorulup da bir şey elde edemediğimi anladığım gün bıraktım.
40 tane bilgin 1 delille ikna olur. 1 tane cahil 40 delille ikna olmaz.
Beni yoran şey daha çok hayatın kendisi ama her insanı yoran şeyler farklıdır Kendine güvensizlik, düşük özsaygı ve olumsuz düşünceler zihinsel olarak yorucu olabilir. Modern yaşamın getirdiği sürekli bilgi akışı, teknolojik bağlantılar ve çoklu görev yapma ihtiyacı, beyinleri yoğun bir şekilde çalıştırabilir. Uykusuzluk ve uyku düzensizlikleri, zihinsel yorgunluk ve performans düşüklüğüne neden olabilir. Gelecekle ilgili belirsizlikler, hedeflere ulaşma konusunda kaygılar ve karar verme süreçleri insanları zihinsel olarak yorabilir. Zihinsel yorgunluğu azaltmak için, stresle başa çıkma becerilerini geliştirmek, olumlu düşünce alışkanlıkları kazanmak, uyku düzenine dikkat etmek, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek ve sosyal destek ağlarından faydalanmak önemlidir. Eğer zihinsel yorgunluk devam ediyorsa ve işlevselliği etkiliyorsa, bir sağlık uzmanından yardım almak faydalı olabilir.
Fiziksel olarak bazı sağlık problemlerim ciddi yoruyor. Zihinsel ve ruhsal olarak sürekli bir endişe içerisindeyim. Hayat, insanlar, sahte kimlikler, yalanlar, olduğun şeyle yetinemeyen ve senden daha fazlasını bekleyen kalabalıklar, hayatta olduğum halde bir şeyleri kaçırıyormuşum ve bir yanım hep eksikmiş hissi. Sanırım bu yaştayaşadıklarım yoruyor beni.
Fırsat vermiyorlar ki bi silkelenelim, kendimize gelelim. Ben mi abartıyorum diyorum bazen ama yok farklı bir durum bu
Sorumluluk. Aileme ve kendimi bakmak için köpek gibi çalışmak zorundayım, hem çalışmak hem okumak...
evet ara verdim biraz :)
Cevap
8Cevap
İnsanlara sanane diyemiyorum 🙄gerçekten diyemiyorum ya
Yasadigim aptal toplum
Çok seviyorum onu ama annem galiba😂😂
Annem hiç durmaz sürekli bi iş yapar benimde öyle olmamı istiyor djdn
Sağol 😂😂
İnsanlar 🤦🏽♀️
Sıcak havada nefes almaya çalışmak 😅
sıcaklar çok yordu bu ara beni
İnsanlar insanlar insanlar