Yaşamıma son vermekten korkuyorum ne yapmalıyım?

İçimdeki bütün duygular yok oldu neredeyse hatta hiçbir duyguyu hissedemiyorum, ağır majör depresyon yaşıyorum, obsesyonlarım var bordeline (sınırda kişilik hastalığı) var ve bu hastalıklar daha ben 5-6 yaşında çocukken başladı o yüzden beni yaratan allahımı asla affetmeyecek ve ona hesap soracagım, son günlerde *nthar etmeyi daha fazla düşünmeye başladım hatta zihninden *nthar mektubumu bile oluşturdum, artık dayanamayacak dereceye geldi hastalıgım ama ailemin haberi yok aslında var ama inanmıyorlar. her sabah uyandığımda yüzümü yıkayı baktığim o aynadaki görüntümden nefret etmeye başladım, beni ben yapan özelliklerimden, burnunun büyüklüğünden, kaşlarımin düsüklüğünden, fazla kilolarımdan aşırı nefret etmeye başladım hatta birgün saçlarımï tararken kendi saçlarimdan nefret ettiğim için sacımı tararken başımda taragımı kırdım, zaten aynayı defalarca yumruklamışlıgım var. kendimi çok özgüvensiz, çirkin, aptal, yanlız hissediyorum *nthar planları yapıyorum, yaşamak için sebep bulamıyorum, sahi yaşamak için bir sebebim mı var? 22 yaşıma kadar hayatta ufacık zevk almadım psikolojik sorunlarım peşimi bırakmadı yaratıcıya elbette hesap soracagm, beni cehenneminde yakarsada yaksın bu dünyada böyle yaşamaktan daha az acı vericidir buna eminim.
Yaşamıma son vermekten korkuyorum ne yapmalıyım?