Kişilik & Karakter Sabaha nasıl bir başlangıç yaptınız? Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Herkese günaydın! Baylar bayanlar sabaha nasıl bir başlangıç yaptınız veya yapıyorsunuz? Sabaha nasıl bir başlangıç yaptınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sigara içerek başladım 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bi yere gitcektim iptal oldu. Uykumda açıldı 1 2 Yorumla Traianus +1 yıl O zaman günaydınlar size. Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Günaydın ✨✨ Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzelce uyudum misler gibi 😄 birazdan kahvaltı 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günaydın, biraz sinirli başladıı 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl Bu konuda size katılıyorum. Sakin başladım ancak merak edip bir kişi hakkında araştırma yapınca şu an sinirden ellerim titriyor. Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Günaydın serin bir hava ile 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl Sonunda yani Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Böğür ağrısı 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl Geçmiş olsun... Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. eh işte denilecek bir gün 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Halsiz bitkin sıcaktan bunalan bir halde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sigara içerek başladım
Bi yere gitcektim iptal oldu. Uykumda açıldı
O zaman günaydınlar size.
Günaydın ✨✨
Güzelce uyudum misler gibi 😄 birazdan kahvaltı
Günaydın, biraz sinirli başladıı
Bu konuda size katılıyorum. Sakin başladım ancak merak edip bir kişi hakkında araştırma yapınca şu an sinirden ellerim titriyor.
Günaydın serin bir hava ile
Sonunda yani
Günaydın. Hiç uymadan geceyi bitirdim.
Böğür ağrısı
Geçmiş olsun...
eh işte denilecek bir gün
Halsiz bitkin sıcaktan bunalan bir halde
satranç oynayarak
Kahve ile