+1 yılİlk 30 yılımda 4 yıllık hayat yaşamasam da son 4 yılda 30 yıllık hayat yaşadım ama bunu hayatta kalmanın öncesindeki seçenekler için yapsaydım ilk 30 yılımı da mumla arardım.
Bu zamanda ne işi kuruyorsunuz Allah aşkına. B. ktan bir iş buldum çalışıyorum, dükkanda sinek avlamaktan sıkıldık, KS'ye sardık.
Ev/araba almak için borçlansam, her şeyime haciz gelir diyeceğim. O kadar fazla bir şey de yok. Karın tokluğuna borç ödemek için zorunda kalırım.
Türkçeyi zor konuşuyorum, yabancı dil neyime? Kursa gittim. Boşuna gittim.
Çok ruh eşi buldum ama onlardan yüz bulamadım. Ruh zıttım olan kadınlarla düşüp kalkıyorum.
Saygınlığım olsa KS'de ne işim var.
-SON-
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHmm bakalım
*İşimi kurmadım ama çalışıyorum. İhracat yurt dışı satış. İşimi kurabilirim belki bilmiyorum.
*Havuzlu bahçeli evim var.
*Bana göre güzel arabam var 2022 de almıştım.
*Ruh eşim yok
*İleri derece İngilizcem var.
*Buna cevap veremem sonuçta başkalarının benle ilgili düşüncesi bu. Ama severler beni.
*Türkiye de bunu deniyorum.10 Yorumla
7 taneden sadece 2 sini yaptım. Saygınlık kazan ve hayatta kal. Dil öğrenmeninde ana dil sayılıyorsa o da var. Normalde bunların hepsini ve daha fazlasını yapmak için 20 yaşımdayken plânlamıştım. Ama maalesef hastalık çıktığı için yaşam şeklim değişti. Yoksa hepsi çocuk oyuncağı.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hayattayız çok şükür, en azından şimdilik..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç birni yapamadım maalesef ruhum da öldüğü için hayatta değilim şu an
100 Yorumla - Henüz kendi işimi kuramadım. Freelance yaptığım işler var ama sayılmaz. En azından ben saymam fdgh
- Bir evim yok, henüz Türkiye şartlarında alabilmek de pek mümkün değil. Bu biraz zor bir iş :D
- Arabam var. 2017 model. Fena sayılmaz, bana göre güzel. Polo.
- Ruh eşimi buldum gibi düşünüyorum. İnşallah da doğru düşünüyorumdur.
- Az çok ingilizcem var ama çok geliştirmem gerek. Sadece iş konusunda anlaşabiliyorum. O da ihtiyacımdan sanırım.
- Saygınlık kazandım mı pek emin değilim fdgh
- Hayatta kalıyoruz düşe kala.
3 tane yapmışım herhalde
30 YorumlaBen 35 yaşındayım, bir araba sahibiyim ve 10 yıldır kesintisiz çalışıyorum. Türkiye’de bu dedikleriniz çoğu 80 yıl hayat yaşarsanız bilene toplam nüfusun %2-3 ancak kazanır. Benim düşüncem şöyle, ne iş olursa olsun çalışın sermaye yapın ve sonra yatırım yapın. Çalışan bir insanın hayatta kalması için ücret verilir zaten, ölmeniz sisteme ve şirkete zarar ettirir. Bundan dolayı çoğu insan, çalışan düzenli köleler sürüsünden oluşur. Hayvan Çiftliğini ( George Orwell) okumasını öneririm her kesime. Kendisinin kim olduğunu bulacaktır.
20 YorumlaHayattayim ve sevilen sayılan biriyim yakın cevremde. İşim var şükür, ayağımı yerden kesecek bir arabam, bir evim de var , fakat insanoğlu hep daha iyisini istiyor değil mi 🙃
Eksikliğini şu ana dek hissetmesem de İyi derece dil öğrenmek isterdim,
Ruh eşi konusuna ise asla inanmiyorum, ruhuna iyi gelen vardır ama ruh eşi bence yoktur hiç kimsenin...
52 Yorumla- +1 yıl
tipik 30 yaş kız lafı
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşına kadar yapılacak listesi değil bu. Herkes 30 una kadar ruh eşini bulamayabilir, işini kuramayabilir. Ev , araba , alamaya bilir...
Bunlar 40 yaşına kadar yapılması gerekenler diye düşünüyorum. ...
Soruya cevab verecek olursam. Ebet bir evim var arabam var. Dil öğrenmeye çalışıyorum halen. Hayattayım. Ruh eşimi bulmak, saygınlık kazanmak ve işini kurmak kaldı. Yaşını başını alınca saygınlık kazanılıd diye düşünüyorum. 30 yaşindaki genç biridir. Çocuk gibi kalanlar var o yaşta
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyede kim kendi kazancıyla (baba eli değmeden) 30 yaşına kadar ev araba alabilir ki bu devirde? Anca başrol oyuncular, fenomen youtuberler, doktorlar ki oda 6 sene tıp okucakta tecrübe kazanacak da 30 u geçer ev alması çok zor artık her şey hayal ürünü
41 Yorumla
+1 yılKendi işim, eh işte.. Arabam var ama istediğim marka ve model değil.. Benim adıma tapusu olan evim var.. 😄 Saygınlık, çok şükür.. Ruh eşi konusu, hak getire.. 😄 Bir dilim var ki dillere destan.. 😄 Yıkılmadım, hayattayım..
50 Yorumla
+1 yıl1. Kuramadım
2. Evimi aldım
3. 2022 Mercedes c200 aldım
4. Daha bulamadım hayırlısı
5. Türkçe, İngilizce, Almanca ve yarı İspanyolca biliyorum
6. Galiba saygınlık kazandım baya ya
7. Kalıyoruz bir şekilde5 tanesini yapmışım.
39 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Hepsi mevcut ama ruh eşi falan yok ortada. Günümüzde bir çok insan ruh eşiymiş gibi davranıp özünde yine kendine dönmeye başlıyor.
En azından ben denk gelmedim şahsen. Hani evlenip boşanmış olup geçmişini anlatmayanlardan değil aksine ilişkisi ayrı flörtü ayrı olan kadınlardan ve erkeklerden söz ediyorum.
Ruh eşi şimdilik kalsın hiç eksikliğini de hissetmiyorum 😅
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye şartlarında hayatta kalmak tek başına başarı
100 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta kaldık
Çevremde saygınlık kazandık iyi kötü
Bu kadar 😅
Herkes kendi işini kuracak diye bir şey yok bu arada bence.. ev ve araba almak da bu devirde Türkiye'de çok zor..
Bunların hiç birinin yaş sınırı yok bence.. Her yaşta ruh eşini bulabilir, yeni bir dil daha öğrenebilirsin...
10 Yorumla
+1 yılŞu an 3 er aylık yapılacaklar listesi oluşturdum ve çoğu madde uzun zamandır yapmayı aksattığım günlük rutinlerle ilgili.
Dün listeyi hazırladım bugün matematik çalışmaya başladım. Kendime yüklenmeden ve zamanı yönetmeyi öğrenerek 3 ayın sonunda yapmak istediklerimin büyük bir çoğunluğunu yapmış olarak diğer 3 aylık yapılacaklara geçmek istiyorum. 2 yıl içinde olduğundan daha farklı ve güçlü bir insan olacağımdan eminim. 30 a kadar da isteklerimi yapabilirsem tadından yenmez, amin!10 Yorumla
+1 yılHayattayım. Arkadaş çevresinde saygılıyım var ama akrabasal yok. Ruh eşlerimi buldum diyebilirim. Bir ev param var ama almak bana pek mantıklı gelmiyor. Araba kullanmayı bilmiyorum. Dil zayıf. Düzenli çalışmayı düşünmüyorum ama yeterli parayı bulursam iş kuracağım.
10 Yorumla
+1 yılİşini kurmuş ol✅
Bir ev al✅
Güzel bir arabaya sahip ol✅
Ruh eşini bul❌ yanlış adres
Dil öğren❌ bildiğimi de 30 a gelene kadar unuttum
Saygınlık kazan✅
Hayatta kal✅20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDil zayıf. Bu ülkede yaşarken dili geliştirmek zor, ruh eşi konusu çok daha zor gerisi OK. Kendi işime gerek yok, sonuçta iş olması yeterli...
30 Yorumla
+1 yılHiç biri yok galiba. Sürekli aileye destek verdik ama babamla araba almıştık benim sayılır. Tabi istediğim tarz değil ama yükseltiriz. Evi de onlar köye gitmeyi planlıyor zaten. Geri kalanı pek yok ruh eşi dil vs.
10 Yorumla
+1 yılBu işlerin içine haram para katmadan sahip olmak çok çok zor. Ya aile mirası olacak ya zengin koca ya da kaçak işler.
20 Yorumlahayattayım ve arabam var. arabam olduğuna eminim ama o kesin. diğerini bi sormam lazım psikoloğuma 😀
20 YorumlaRuh eşini bul ✅
İşini kurmuş ol ✅
Saygınlık kazan✅
Hayatta kal✅
Geri kalanını koca bebeğimle yapacağız ♥️
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılRuh eşimi buldum, hayatta kaldım bi de çat pat ingilizcem var. En güzel kazanımım ruh eşimi bulmuş olmam @cilgin-haritaci ❤️
20 Yorumla
+1 yılHiç birini :(
Ev alma kısmı baya zor hele su devirde imkansız gıbı onu ele bence
24 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun peki?
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp calısmıyorum
- +1 yıl
Ne mezunusun
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp orta okul
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızları ne ev ne de araba alıyor. kocişkom alsın diyor sonra kadın erkek eşitliği bilmem ne diye söyleniyor. baktı olmuyor boşanıyor ve bingo eski kocişkosundan zaten bir ev ve araba kalıyor üstüne de ömür boyu nafaka.
sahi bu devirde evlenen erkek saf, s*laktır
00 YorumlaRuh eşi
konusunda eksi puan aldım..
dil de zaten yeteneksizim kdlfkf
sayısalcıyım ben abi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşına girmekten korkmayın. ...
En sevdiğiniz grup veya şarkıcının konserine gidin, Kültür şoku yaşamayın, konfor alanınızın dışına çıkın. Kırgınlıkları geride bırakın. Alışılmadık bir yerde uyu, Minnettarlığı göster.10 Yorumla 30a 2 kaldı ama ben anca sonuncuyu becerebiliyorum
20 Yorumla
+1 yılHayatta kalma konusunda tecrübem sabit gerisi bağlamaz boş ver
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılListenin sadece üç tanesini yapabilmişim. Bir evim var, o tamam. Saygınlık tamam, hayatta kalma mücadelesi, yıkılmadık ama ayaktayız misali işte devam ediyor 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Maşallah kanka 😍
- Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunu yapmıştım dude ama ev araba mülkiyetten ziyade donanım ve saygınlık önemli para her zaman kazanılır
10 Yorumla
+1 yılHmmmm
Kamu personeliyim
evim yok. arabam var
birisi var ama daha yeni ruh eşim mi göreceğizingilizce ve ispanyolca calısıyorum.
belli bir saygınlığım olduğunu düşünüyorum
Yaşıyoruz bakalım
31 Yorumla- +1 yıl
Ev zor zaten
+1 yılRuh eşi hariç hepsini yaptım bu kadarı yeterli benim için zaten 😃
33 Yorumla- +1 yıl
Ev de mı aldın kız, helal olsun
- +1 yıl
@Whitecruz1 gurbeti hasretini boşuna çekmiyoruz 🥲
- +1 yıl
Cektıgıne değmıs ama belli ki
+1 yılHayatta kalip dil ogrenebilmisim sadece, neyse daha 4 senemiz var : )
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Meslek sahibi oldum.
- Ruh eşimi buldum.
- Arabam var.
- Sayginligim da var
- Hayattayim.
- Bir dil biliyorum
- EVIM yok 😒
10 Yorumla
+1 yılEvim var arabam var birkaç dil konuşabiliyorum diğerlerini yazarken unuttum işte birkaçını yapmışım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar Türk toplum kasının yapısına uygun değil zengin birini bulursan zaten hepsini elde edersin babamda zengin eşimde genç ve tazeyim tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılSonuncuyu yapıyorum harika.
Geriye kalanlar için hala zamanım var sanırım. :D
10 YorumlaAraba ve ev kaldı. Seneye inşallah arabayı da alcam. Bi ev kalcak.
10 YorumlaEv araba işe sahibim
Dilde iki tane var yeter
Saygınlık da var artık
Ruh eşim yok bulamadım daha
Hayatta da kaldım sanki
10 YorumlaBunu yazan ya türkiyede yaşamıyor ya da babası zengin
Bunları türkiyede yapmak imkansız baban zengin değilse
20 Yorumla
+1 yılTürkiyede hayatta kalmayı başarmak bence en büyük başarı. Araba ve ev var şükür onuda geçtik. Ruh eşine gerek yok bekarlık iyidir.2 dil var yeter zaten.
00 Yorumla
+1 yılBunlarin hepsini yapmis olsam da bu beni tatmin etmezdi. Yasamanin gayesi benim icin bunlar degil. Onu ariyorum bulmaya calisiyorum... Var olmanin amacini...
00 YorumlaHayatımı bu kalıbın içine sokarak yaşamadım. Sahip olduğum şeylerle yetinmek zorundayım. Muthiş olmasa da orta segment bir marka araba alabildim. Yeterli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDil öğrenmek, hayatta kalmak... Saygınlık göreceli... O kadar, diğerleri yok. Sanırım boşa yaşıyorum... Oksijen israfıyım... Benim yokluğumdan dünya bir şey kaybetmez...
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hepsini tamamladım ✅
32 Yorumla- +1 yıl
Oha masallah ne is yapiyon
+1 yılSaygınlık kazanmak ve hayatta kalmak dışında fiyasko.
30 Yorumla30 yasinda kqc insan ev sahibi ve araba sahibi oluyo
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşındayım hiç biri yok diyebilirim bende evlenmek üzereyim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygın bı mesleğim var ikinci dilim var evim arabam ve ruh eşimi henüz bulamadım onlarıda hallederim zaman var
31 Yorumla- +1 yıl
Mesleğiniz nedir
dii yok sistemsel kolej veya özel diiilsen yabancı dil eğitimi sıfır binlerce de ingilizce öğretmeni müfredat dötüme benziyor. ya.
10 Yorumla
+1 yılÇalışıyorum
ev ve araba var
hayattayım
arkadaşlarım sever beni
4 dil biliyorum
diğerleri yok henüz
10 Yorumla
+1 yılBu pahalılıkla hiçbiri olamayacak sanırım
Dil öğren spora devam et avrupaya taşın. Olmak üzere üç öncelikli hedefim var. Umarım gerçekleşir10 Yorumla3 tanesi tamam
işim var çalışanım
Araba da tamam
Dil tamam
Hayatta zaten devam ediyor bunu saymaya gerek yok10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Daha 2 yılım var hallederiz
22 Yorumla- +1 yıl
Yanlis hesap 3 yilin var daha
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂😂😂😂😂 29 yasindayim 6 ay kaldi 30 merdivene dayanmaya dkdkdk siz ne diyonuz
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılKendi işim olmasada işim var evim arabam ruh eşim saygınlığım var. Çok şükür hayattayız
22 Yorumla- +1 yıl
Ruh eşin var ve burdasın
- +1 yıl
Evet
+1 yılevim var
yabancı dil biliyorum
herhalde saygı da duyuluyor
ve hayattayım21 Yorumla- +1 yıl
evlimisin
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. İlk üçü ile en sondakini yaptım. Arabam var; ama istediğim araba değil, çok masraf çıkaran modelde. Yakında satıyorum. Evimi 7 sene önce aldım.
00 YorumlaSaygınlık kazan ve hayatta kalmak dan başka bir şey yapamadım iş bulmaya çalışıyorum bakalım inşAllah
00 YorumlaRecep ivedigin listesi geldi aklıma
00 Yorumlaİş var, ev kira, araba rüya, ruh eşi kim bulmuş, dil oyun içi ideal, saygınlık işten arta kalan, hayatta kaldık :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir soru. Listem kabarık olduğu için henüz yarılayabildim diyebilirim ama bir 3 senem daha var umudum yüksek:)
00 Yorumla - Devamını Gör (248)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne