Kişilik & Karakter En çok arzu ettiğin şey nedir? sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hayatta en çok arzu ettiğin şey nedir? SEVİLMEK ANLAŞILMAK GÜCE SAHİP OLMAK ÖZGÜRLÜK YARATICI OLMAK BAĞLANMAK DİĞER (BELİRTİNİZ) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl "Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! " En çok arzu ettiğin şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Mutlu olmak sadece ve sevilmek tabi ki de 0 0 Yorumla
DeadliftYapGeçer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çıkarsız sevilmek , birlikte birbirimizi ilerletebileceğimiz bir insan. 1 0 Yorumla
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eski esimin pisman olmasi 🤦♀️ 2 5 Yorumla Lykunk_thear +1 yıl İşte bu yüzden böyle bir dilek hakkı sizin gibilere sunulmadı hiç makbul değil 😁 Yorumla Melodiieejj +1 yıl Siz ne biliyosunuzki? Neye gore yorum yapiyosunuz.. o soyledigim sey icinde cok seyler sakli.. ama neyse Yorumla Lykunk_thear +1 yıl Ben bilmem ama çok saçma bir dilek 😅 Yorumla Melodiieejj +1 yıl Bir b*k bildiginuz yok yorum yapiyosunuz ya , sana burada hayat hikayemi anlatirdim siz karar verirdiniz.. ama yok bilip bilmeden yorum yapmak cok kolay. Yorumla Melodiieejj +1 yıl Hayir , merakinizla kalin Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Beni bi tek o anladı, o da yanlış anladı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mutlu olmak sadece ve sevilmek tabi ki de
Çıkarsız sevilmek , birlikte birbirimizi ilerletebileceğimiz bir insan.
Eski esimin pisman olmasi 🤦♀️
İşte bu yüzden böyle bir dilek hakkı sizin gibilere sunulmadı hiç makbul değil 😁
Siz ne biliyosunuzki? Neye gore yorum yapiyosunuz.. o soyledigim sey icinde cok seyler sakli.. ama neyse
Ben bilmem ama çok saçma bir dilek 😅
Bir b*k bildiginuz yok yorum yapiyosunuz ya , sana burada hayat hikayemi anlatirdim siz karar verirdiniz.. ama yok bilip bilmeden yorum yapmak cok kolay.
Hayir , merakinizla kalin
Hayırlı bir evlilik.
Beni bi tek o anladı, o da yanlış anladı.
Güç ve paraya sahip olmak