En çok da stalk hastalığımı fark edince yaptım bunu çünkü küstüğüm kişileri ve eski sevgilimi onun takip ettiği kişileri çok stalklıyordum güne onlarla başlıyorum resmen bir de ağzım çok bozuldu eskiden prenses gibiydim şimdi dedikodu küfür hakaret… Değişmem lazım fiziksel ve ruhsal olarak Kişisel bakıma ve kendime zaman ayırmanın da iyi geleceğini düşündüm sosyal medyada aktif değilim güzel bir kız olduğumu söylüyor herkes ama özgüvensizim bu yüzden her gün kendimi fotoğraflamayı düşündüm bu da iyi gelir bence sizce nasıl?
Yarın yeni bir güne başlamak için liste yaptım nasıl sizce?
Yazmaya gerek yok yapmak istiyorsan yaparsın zaten ki bu bir süreç sürekli aynı şeyi yaparsan zorla da olsa belli bir süre sonra beynin onu rutin algılar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela kendime çok güzel pirinç özlü, salatalık özlü buz küpleri hazırladım sabah cilde uygulamak gerçekten çok etkili ama o buz küpleri çürüyor ve ben unutuyorum o yüzden bunu dahi yazıp bu fotoğrafı duvar kağıdı yapıcam sabah görüp unutmicam ta ki dediğin gibi rutin olana kadar
Disney dizisi mi çeviriyoruz lan burada, bunlar ne ergen?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte böyle düşünen insanlar beni bu hale soktu hahdjsjs bak öyle depresif bir moddayım ki kendimle bir psikolog gibi yapmam gerekenleri planlayıp balık hafızam yüzünden not aldım durum bu ergen değilim 23 yaşında eğitimli aklı başında biriyim
Kendini fotoğrafla, gittiğin her yeri fotoğrafla ve paylaş ne? Bunu sana hiçbir psikolog söylemez, elalem için yaşayarak kendini iyi hissedeceğini zanneden ergen fikirleri bunlar
Biri fotoğrafımı çekince kaçıyorum oradan özgüvensizim bu yüzden her gün kendimi çekip her halimi sevmeye çalışıcam yani ev halimi makyajsız temizlik topuzu yaptığım hallerimi bunları sosyal medyada paylaşmicam gittiğim yerleri fotoğraflamak da şu yüzden ben bir yere gittiğimde atıyorum Manisa’da yaşıyorum İzmir'e gidiyorum ama arabadan inip yemek yiyorum tekrar arabaya biniyorum ve bir tane bile anı biriktirmiyorum çok sıradan ve tek düze bir hayatım var fotoğraf paylaştığımda uğraşacak bir şeyim olur onları düzenlemek ya da fotoğraflayacak şeyler bulmak iyi gelir galerimde sadece arabada çekilmiş fotoğraflar var çünkü ne insan içinde kendimi çekebiliyorum ne başka bir şeyi
Son bir yıldır öyle aciz bir haldeyim ki artık s. lağa anlatır gibi kendime ne yapmam gerektiğini anlattım ve uygulamak zorundayım yoksa yerim Manisa sarı bina
23 yaşındayım son bir yıldır kendini kaybetmiş aciz bir haldeyim her günüm evde saçma sapan stalkla üzülüp ağlayarak geçiyor aslında çok aklı başında biriyim vallahi dalga geçme🥲
Emojiler falan koydum dikkatimi çeksin öf bunu niye yapmışım demeyeyim diye çok keyif aldım yaparken hahsha aslında bunu yapmak biraz kendi psikologluğumu yapmak gibi oldu kendi kendime en saçma detayları bile anlatıp not aldım umarım uygularım