Kişilik & Karakter Çocukluk hayallerini gerçekleştirdin mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Gerçekleştiremedim ben🥺 Çocukluk hayallerini gerçekleştirdin mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 156,5b cevap paylaştı. Gerçek olmadı 1 0 Yorumla
Sıfıરⲛoктаsı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Üzerinde çalışıyorum olucak umarım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sormiim nazar değmesin Yorumla Sıfıરⲛoктаsı 1 yıl İş güç ya işte Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Başaramadık abi 🥺 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Neyi başaramadın🥺 Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Neyi başardık ki 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Valla haklısın Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Sarılsak mı? 😐 Yorumla Soran 1 yıl Omzumda ağla istersen Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl 🥺😔 Yorumla Soran 1 yıl 🥺🥺 Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl 😭.. Yorumla
JaponnGulu Takip Et Xper 6 Yaş: 124 , eic 99% 1 yıl Bugün gerceklestirmeye bir adim yaklastim🤭🤭🧿 0 4 Yorumla Olgunadam23 1 yıl Hahhh Yorumla JaponnGulu 1 yıl Neye güldün anlamadim Yorumla Olgunadam23 1 yıl Gülmedim Yorumla Soran 1 yıl Nasıl neyi ne yaptın Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 84% 1 yıl Sonuna kadarrr 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hepsini mi Yorumla ahmetcnkaplanx 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gerçek olmadı
Üzerinde çalışıyorum olucak umarım
Sormiim nazar değmesin
İş güç ya işte
Başaramadık abi 🥺
Neyi başaramadın🥺
Neyi başardık ki 🙂
Valla haklısın
Sarılsak mı? 😐