Veteriner hekim olmak istiyordum ama nasip değilmiş. Bende önce beyaz eşya ustası, sonra da çelik kaynak ustası, sonra araç tamircisi, en son işte 4 yıl önce vinç operatörü oldum. 😂 Gerçekleşmesini istediğim değil, gerçekleşmesi gereken gerçekleşti. Hayırlısı böyleymiş.
Kucukken hep dansci olmak isterdim, amator olarak dans ediyorum simdi ve bazen sahneyede cikiyoruz ama ben unlu bir dansci olmak isterdim kucukken. Olmadi 🤷🏻♀️ bide dedemin almanyadaki evini almak istiyordum evi yiktirdi devlet yol gececek diye o da olmadi😪
Küçükken oyuncu olmak istiyordum niye bilmiyorum ama çok havalı geliyordu sonra bu mesleğin bana çok ters olduğunu fark ettim şimdi bir mesleğim yok para almıyorum ama bir çok çocuğa namaz ve kuran'i kerim dersleri veriyorum hayalim gerçek olmadi iyi ki de
Evet elimden geldiğince gerçekleştirdim.. Uçuk kaçık bir insan olabiliyorum zaman zaman ama elde edilemeyecek kadar uç noktalarda hayaller kurmadım sanırım.. Keyifli geceler..
Küçükken değil ama büyüyünce daha fazla ve daha gerçekçi hayal kurdum daha doğrusu ve kurdugum tüm hayallerimide sirasiyla gerceklestirdim. halada devam ediyorum
Ben hep jigolu olmmak istemişimdir dayımın mesleğidir ama gel görki 21. yüzyıl türkiyesinde bu mesleğin bile para etmediğini görünce bende pasif gay olmaya karar verdim teşkürler