Kişilik & Karakter İntikam için milyoner olunur mu? ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu zamana kadar hep ezildim küçük görüldüm intikam almak istiyorum tanıdığım herkesten bana inanmayan herkesten Güncellemeler+1 yıl Tanımadığın kimseden fikir alma ve fikirlerine güvenme zenginlikteki ilk kural bu bence İntikam için milyoner olunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Olunabilir evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olunur bence benimde aklimda var ve çalışıyorum 0 12 Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl 4 sene bedel ödeyip aylık 2 milyona kendi işinin patronu olabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Bence sende araştırıp bir şeyler bulabilirsin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araştırıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Da senin söylediğin şey ne Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Tanımadığın kimseden fikir alma ve fikirlerine güvenme zenginlikteki ilk kural bu bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternette araştırınca da başkasından fikir almış oluyorsun veya kitap vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca neden o şekilde yazıyorsun o zaman 4 sene bedel öde sonra aylık vs falan böyle biseyi neden soyledin Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Tartışmasak mı acaba yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostum senin derdin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biseyler yazıp kaciyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm yazma bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olunabilir evet
Olunur bence benimde aklimda var ve çalışıyorum
4 sene bedel ödeyip aylık 2 milyona kendi işinin patronu olabilirsin
Nasıl
Bence sende araştırıp bir şeyler bulabilirsin :)
Araştırıyorum
Da senin söylediğin şey ne
Tanımadığın kimseden fikir alma ve fikirlerine güvenme zenginlikteki ilk kural bu bence
İnternette araştırınca da başkasından fikir almış oluyorsun veya kitap vs
Ayrıca neden o şekilde yazıyorsun o zaman 4 sene bedel öde sonra aylık vs falan böyle biseyi neden soyledin
Tartışmasak mı acaba yani?
Dostum senin derdin ne
Biseyler yazıp kaciyon
Tm yazma bana
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!