Kişilik & Karakter Çekici olduğunu bilmek tehlikeli bir şey mi? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rahat duramıyorum yerimde 😂 Güncellemeler+1 yıl Etkilediğini bilmek insanı yoldan çıkarıyor.. rahat duramıyor insan 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Zehirli oklari çekiyo üzerime 😂 Çekici olduğunu bilmek tehlikeli bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nereden biliyorsun? Kime göre neye göre çekici? 0 5 Yorumla Professore +1 yıl Geldi klasik dayı 😂 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Dayı mı? Abicim senin tipini görmeden neye göre çekici diyeceğiz pardon da? Kolundaki kaslara bakarak mı? Yorumla Professore +1 yıl Deme kızım 😂 sana çekici olduğumu teftiş et mi dedim 😂😂 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Peki👍 Yorumla Professore +1 yıl Hemen de adam oldun l. an afferim 😂 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen kompile tehlikelisin bence 0 18 Yorumla Professore +1 yıl Niye kız 😂😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 🤫 Yorumla Professore +1 yıl Cohh merah ettim 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Merak etmediğini ikimizde biliyoruz 😂 Yorumla Professore +1 yıl Yok valla merak ettim l. an 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Gördüğüm kadarıyla diyorum bende zaten 😂 ekstra bişi yok Yorumla Professore +1 yıl Kız bende bi şey biliyo sandım 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Rahat ol 😂 Yorumla Professore +1 yıl Sen daha tehlikelisin 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Aaa nereden çıkardın ayoool sjdjsj Yorumla Professore +1 yıl Şeytanli profil yapmisssin daha ne olacak 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ay bende bişi sandım 😂 o bizden biri sjdjsj Yorumla Professore +1 yıl Kim bizden biri 😨😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl O Yorumla Professore +1 yıl Kızım sen baya saykopatsin ha.. Yorumla Professore +1 yıl Neyse hiç merak etmedim nasi bi tipsin.. korkmayalim sonra 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bişi diyim mi harbi korkarsın bence hiç merak etme sjdjxnc Yorumla Professore +1 yıl Seytan birey Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslan burcu musun sen 0 18 Yorumla Professore +1 yıl Ne alaka l. an 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok alakaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle misin ne burcusun cevapla bi abdhdjjd Yorumla Professore +1 yıl Cevaplamiyom kal öyle 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevaplama ln çok meraklı değilim 😑🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah allaaaaah Yorumla Professore +1 yıl İkizlerim kaç 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ters psikoloji yaptım cevapladın işte 🥱 Yorumla Professore +1 yıl Hec bı zkm yapamadin 😂 canım seni kaçırmak istedi kacirttim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaçmıyom burdayımm Yorumla Professore +1 yıl Ee aslan olsam nolacakti.. seni mi parcalayacaktim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka ya aqmwkjshdh egon ordan mı geliyor diye bakıcaktım ikizler çıktın daha beter haline yan 🤠 Yorumla Professore +1 yıl Yanıyorum evettt 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nays bro devaam skwlwjwdqjd Yorumla Professore +1 yıl Üzülme yapmayacam seni 😂 Yorumla Professore +1 yıl Ters psikoloji uzmanı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla Professore +1 yıl Yaş kac la. n Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. helal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arnavı tanıyor musun 0 21 Yorumla Professore +1 yıl O kim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arnav kuşi hahoo Yorumla Professore +1 yıl Ne diyon kızım ya 😂 laf mı cakacan kendince 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Googleye arnav yaz😂 Yorumla Professore +1 yıl Eee nolmuş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle aklıma geldi yazayım dedim 😂 Yorumla Professore +1 yıl Kızım ne alaka ya 😂 sende onu mu seksi buluyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakımlı olan çoğu erkek seksi zaten çirkin olmadıktan sonra Yorumla Professore +1 yıl Demi bak olayı cozmussun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aşkım öylee Yorumla Professore +1 yıl İşte o iki seksapel biraraya gelse tamam 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hele loy loy loy loy Yorumla Professore +1 yıl Sende bakımlı olaymişsin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakımlıyım tey tey teyy Yorumla Professore +1 yıl Yaş kac kizim Yorumla Professore +1 yıl 😂 Yorumla Professore +1 yıl L. ann Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne la. nn Yorumla Professore +1 yıl Soruma cevap ver 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vermiyorum Yorumla Professore +1 yıl Ben emrettim mi yapacaksin 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nereden biliyorsun? Kime göre neye göre çekici?
Geldi klasik dayı 😂
Dayı mı? Abicim senin tipini görmeden neye göre çekici diyeceğiz pardon da? Kolundaki kaslara bakarak mı?
Deme kızım 😂 sana çekici olduğumu teftiş et mi dedim 😂😂
Peki👍
Hemen de adam oldun l. an afferim 😂
Sen kompile tehlikelisin bence
Niye kız 😂😂
🤫
Cohh merah ettim 😂
Merak etmediğini ikimizde biliyoruz 😂
Yok valla merak ettim l. an 😂
Gördüğüm kadarıyla diyorum bende zaten 😂 ekstra bişi yok
Kız bende bi şey biliyo sandım 😂
Rahat ol 😂
Sen daha tehlikelisin 😂
Aaa nereden çıkardın ayoool sjdjsj
Şeytanli profil yapmisssin daha ne olacak 😂
Ay bende bişi sandım 😂 o bizden biri sjdjsj
Kim bizden biri 😨😂
O
Kızım sen baya saykopatsin ha..
Neyse hiç merak etmedim nasi bi tipsin.. korkmayalim sonra 😂
Bişi diyim mi harbi korkarsın bence hiç merak etme sjdjxnc
Seytan birey
Aslan burcu musun sen
Ne alaka l. an 😂
Çok alakaaa
Öyle misin ne burcusun cevapla bi abdhdjjd
Cevaplamiyom kal öyle 😂
Cevaplama ln çok meraklı değilim 😑🙄
Allah allaaaaah
İkizlerim kaç 😂
Ters psikoloji yaptım cevapladın işte 🥱
Hec bı zkm yapamadin 😂 canım seni kaçırmak istedi kacirttim 😂
Kaçmıyom burdayımm
Ee aslan olsam nolacakti.. seni mi parcalayacaktim 😂😂
Ne alaka ya aqmwkjshdh egon ordan mı geliyor diye bakıcaktım ikizler çıktın daha beter haline yan 🤠
Yanıyorum evettt 😂
Nays bro devaam skwlwjwdqjd
Üzülme yapmayacam seni 😂
Ters psikoloji uzmanı 😂
Noldu
Yaş kac la. n
helal
Arnavı tanıyor musun
O kim 😂
Arnav kuşi hahoo
Ne diyon kızım ya 😂 laf mı cakacan kendince 😂
Yok Googleye arnav yaz😂