Kızlar Sizce yakışıklı olmak çok mu önemli e elbette ister herkes kadir inanır gibi olmayı ama Allahın işi.. işte...
ne diyorsunuz kızlar
ne diyorsunuz kızlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aksine... Şükür ki tüm beyler Kadir Ağbi gibi değil... Etkileşim önemli ama yakışıklılık olmadan da olabiliyor bu...
Böyle beyler görüyorum:
Yakışıklı değil ama beden dilini çok iyi kullanıyor...
Yakışıklı değil ama çok hoşsohbet, dili güzel...
Yakışıklı değil ama fazlasıyla hayat dolu...
Aslında önemli olan seksepalite ve erkekliği sunmak... Bunun için de illa süper fizik şart değil... Zaten hiçbirimiz 4x4 değiliz... Kadının bakışı ile de ilgili bir durum... Bugün otobüste bir genç vardı, 20'lerinde... İfade etmek için söyleyeyim, Allah şifa olanaklarını açsın inşallah, doğuştan çene geriliği ve burun iriliği vardı... Ona bakıyordum... Utandığı için yüzünü örtüyordu profilden, halbuki saçları çok güzeldi, teninin rengi çok erkeksiydi, gözleri muntazamdı, fiziği gayet iyiydi... Belki de içinde çok kaliteli bir insan yaşıyordu... Korkarım onu yargıladığımı, çirkin bulduğumu düşündü... Tam aksine güzel yönlerini görmek için kendimi zorladım ve ona güzel dilekler diledim...
anladım
:):(:)
Sevindin, üzüldün? :) :( ?
hiçbiri...
Tabiki dış görünüş çok önemsememeli ve kusursuz biri bulmaya takılmamalıdır. Ancak genede orta yakışıklılıkları kalp din varsa ii biriyse B'nce olabilir. Bu arada Kadir Inanır gibi değilde Koreli falan olsa bnim için daha uygun. Kadir Inanır olmasında :D
bu yalandır...
kadir abimizi beenmiyor musun adam karizma
Yok be kardeşim. Tamamen iş dilde bitiyor. Allah korusun fiziksel anlamda bir kusrun yoksa, dilin biraz laf yapsın yanında kimleri taşırsın. Yolda gezerken bile görürsün, kızın yanında ki adama bak diye sen bile demişsindir sanırım. Çok yakışıklı erkeklerin dezavantajı bile var. Kızlar bilir ki bu adamı elde tutmak zor. Kızların genel olarak istediği şey, kendine bakman ve sevdiğine sahip çıkman. Gerisi hikaye.
simdi geneli önemli diyecek adam olsun falan olsun filan olsun ama kimse tipini beğenmediği kimsenin adamlıgına bakmıyor malesef geçin bunları.
Kesinlikle katılıyorum
AYNEN ÖYLE OLUYOR HEPSİ LAFTA :)
aynen hocam bencede...
Cevap
7Cevap
yakışıklı adamın kahrı çekilmez. gözü sürekli dışarda olur. karakteri de pek sağlam olmaz. kuru bir havası vardır. çirkin adam en makbulu olur. kimse onla ilgilenmez ve tek sana ait olur. ve gayet de sıcaktırlar. bu yüzden çırkın adamlar sevmeyı bilen en kral adamlardır. buyrun kızlar tercih sizin
yav hehehehehhehehe
Hayir emin ol degil. Eger zeki ve bir kadini nasil etkilemen gerektigini iyi bilen kendine guvenli bir erkeksen atkileyemeyecegin kadin azdir. Cunku kadinlar zeki erkekleri cok sever
:DDDDDDDDDDDD
Mimiklerinde, bakışlarında çekicilik varsa çokta yakışıklı olmasına gerek yok en önemlisi düzgün bir karakteri olması. Çirkinde olabilir demiyorum ama yakışıklı olmasına da gerek yok
oda doru işte onlara karizma diouruz
e sen beni tarif ettni
Yetenekli ol ozmn kimse dis gorunusune bakmaz :) ya yetenekli ya da basarili
:):):):)
bence hiç bir zaman önemli olmadı ! evet bir baktığın zaman çekici bulmak istiyorsun ama bu yakışıklılık olmuyor inan. yüzü gözü değil bence. seni bir bakışı bir gülüşü bir sigara içişi bir parfümü bir salınışı çekmeli !
:):):) evet doru
Ayı olmak yerine adam olursa tipinin bir önemi kalmaz :)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hele bir once adam gibi adam olsun da sonra yakisikli mi degil mi bakariz
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
kadir inanır mı? :D neyse hem tip hem karakter önemli bence
beğenmiyor musun adam kadirzm
pek tarzım değil açıkçası burak özçivit kıvanç tatlıtuğ mesela sarısın esmer de onları beğeniyorum ben
o zaman sen beni tarif ettin...
dur sana özelden mesaj atımm
haha esmersin kesin dimi :D
evet esmerim...
ancak mesaj gönderemiyorum ki
sanırım siz özel mesaj göndermeyi kaptmışsınız açın bir zahmet :DDD
neden? :D
esmer miyim değilmiyim ona bakın?:DDDDDD
esmerim diyosan esmersin banane:D
yok ya bir bakardın:DDDDDDDD hadi aç..
tm açtım :D
valla benim için önemli dışını beğenmediğim birinin içini de tanımıyım kalsınnnnnnnn :D
Manken olacaksan evet. Ama hayatta gecerli bir sey degil bu.
:DDDDDDDDDDDDD
Adam deilse yakışıklılığı napakkk kaktüsden begonya olmaz.
Yakışıklılıktan kasıt eğer kız gibi güzel olmaksa hayır
önemlimi tartışılır ama, güzelliğin ve yakışıklılığın avantajları bayağı var
aynenenen
oda bir yardımcı eleman :D temiz bir yüz fit bir vücüt güzel bir koku yeterli
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kardeş bırakalım fakir edebiyatını... istediğin kadar adam ol kızlar yakışıklı erkeklere bakar...
evet zaten doğru..
yakışıklı olmana gerek yok baklavalar belli olsun yetiyor...
yetmez... kızla konuşunca onu mu açcan. d:DDDDDDDDDDd
gerek yok onu açmana çenen biraz laf yapsın yeter
güzel kız olmak önemlimi?
avantaj
yakışıklılıkta öyle o zaman
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bir erkek yakışıklı olmasa da karizmatik olmalı.
Karizma daha onemli kanka
aynenenenenennene
Cepte ki para kadar önemlidir.
Kadir İnanir gibi olmayı istemezdim
ben nisterdim.
Bakımlı birisi olman yeterli bence :D
:D:D:D:D:D:D:D:D
Hayır.
:)))))))))))))))))))))))9
Önemli
:D :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?