Selam ♾️ Bu hayatta herhangi bir konuda kaybettim diyebilmeniz için neler yaşamış olmanız lazım. Mesela deneyecek bir şey kalmaması, ya da çok yorulmak veya artık denemekten vaz geçmek gibi.

Selam ♾️ Bu hayatta herhangi bir konuda kaybettim diyebilmeniz için neler yaşamış olmanız lazım. Mesela deneyecek bir şey kalmaması, ya da çok yorulmak veya artık denemekten vaz geçmek gibi.

İnsan geçmişi geçmişte bıraktıkça, daima ânı yaşamayı başardıkça ve hayat macerasında daima ileriye/ geleceğe odaklandıkça kazanır, kazandırır hem kendisine hem çevresine hem de tüm Dünya' ya. Umutvar olmak vazgeçilmez önemde.
🍀😎
🍀😎
Hayatta zaten kazançlar ve kayıplar daima yan yana olmak zorunda ki.. Hiçbir şey aynı seviyede seyretmez, değişkendir.. O nedenle kaybettim demem için sanırım ölmem gerekir..
Kaybettim dediklerimiz bazen bizim en büyük kazançlarımız oluyor. Bunun da çok sonra farkına varıyoruz. O yüzden ölüm dışında "kaybettim" demek bana anlamsız geliyor.
Rica ederim abla :) :)
Ölmüş olmam lazım :D kaybetmem ben, kurtulurum.
Aynı düşünüyorum abla kesinlikle :D
😌💅
Teşekkürler 🥳
Rica ederim 🥳✨
Cevap
12Cevap
Zaten kaybettim ve büyük konus. ak istemiyorum. Rabbim sevdiklerimi bana bağışlasın.
İnş abla 🙏
Kaybetmek problem değil. Hayatta kazanırsın kaybedersin bu hayatın en normal şekli. Mesela nil karaibrahimgil bir şarkısında diyor ki, hayatta en önemli şey aşk. Aşkı yaşa. Onu kaçırınca gerçekten hayatı boyunca insan eksik hissediyor. Ben mesela aşık olduğum insana kavuştuysam bu benim için şans ve sonra onla olmamak beni kaybetmiş biri yapmaz geçmişte kalmış bir anıdır.
https://youtu.be/BuEh5EVzRDgUmudumu, hayallerimi yaşayamamış olduğumda bu hayatta kaybettim diyebilirim..
Kendi yaptığım hatalardan ve kusurlardan dolayı arkadaşım kaybettim ama bir yandan da kaybettiğim için de şimdi düşünüyorum da bana psikolojik olarak zarar veren bir insan olduğunu ve belki de hayırlısının böyle olduğunu düşünüyorum.
Bir şeyi başarmak için elimden geleni yaparım ve çok çalışırım ama olmuyorsa zorlamam ve pes ederim. Ama başarısız olduğum için hemen umutsuzluğa kapılmam. Bazen bir şeyi kaybedip başka bir şey kazanırız.
Kaybettim dediğim çok an oldu, ama yine de ayağa kalktım. Mecburen kalkıyor insan, dibin de dibi varmış diyorsun
Benim için hayatta kaybetmek bir şeyler denemekten, mücadele etmekten vazgeçmek ve umudumu kaybetmek anlamına geliyor.
Elimden geleni sonuna kadar yaptıysam pes ederim artık. Bazen pes etmek daha iyi sonuçlarda doğurabiliyo.
Bütün umutlarımın bitmiş olması lazım. Ne zaman ümidimi kaybedersem, o zaman her şey bitmiş demektir.
Babamla yüzleşme konusunda kaybettim çünkü kendisi öldü.
Eskisi gibi istememek.. hevesim bi kere kaçsın tamam kaybederim... ama bu kaybediş beni üzmez
Sevgilimle ayrılmış olmam lazım kaybeymek için o benim herşeyim💛💕💖💜💗❤💞💓💙💝
Sevdiğim herkes bana sırtını döner ve tüm hayallerim yıkılırsa.
Okadar çok sey kaybettim ki bu hale geldim rabbim kimseye yasatmasın insallah
'Kaybettim' demem için vazgeçmiş olmam lazım.
Hiç bir zaman kaybettim demem.. Kazanamamanın bir yolunu daha buldum diyebilirim.. 😅
Artık umudumu kaybetmiş olmak
Ben asla kaybetmem ya kazanirim ya da öğrenirim sözüne inanmak lazım
Elimde işime yarar bir şey kalmadıysa kaybetmişim demektir.
Türkiye de yaşıyorsan zaten baştan kaybetmişsindir.
Elden ayaktan düşersem (Allah korusun)
ben umudumu kaybettim de sizi bilemem.
Yaşayacağımı yaşadım zaten daha ne yaşayayım 🤷♂️
Düşünüyorum bulamadım
Ölmem lazım :d
Uzun ömürler diliyorum 🙏🌺 . d
Sağ ol, senin de ömrün uzun ola 💁🏼♀️
Ölüm
Umudum olmazsa..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?