Kişilik & Karakter Bu dövme bana yakışır mı? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aynı bölgeye yaptırıcam aynısı olmasa da bunun benzeri olucak adımı yansıtan bir dövme istiyorum aylı bir şey olması şart çünkü değişik bir adım var 😅 Bu dövme bana yakışır mı? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet bence sana yakışır 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Sırtın düzgünse yakışır evet.. 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yaptır kız, çok yakışır 0 0 Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel dövme yakışır mı sana bilemem ama güzel 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olur olur yeriz 0 1 Yorumla Valse01 +1 yıl Sksmsnnensnsnsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet bence sana yakışır
Sırtın düzgünse yakışır evet..
Yaptır kız, çok yakışır
Yakışır yaptır tatlım
Yakışırda herkeste var
Güzel dövme yakışır mı sana bilemem ama güzel
Olur olur yeriz
Sksmsnnensnsnsn
kalcadada olacakmı