Moda & Stil Bu dövme güzel mi? Gifgj Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Karar verdim bunu yaptırcam 😊 Güncellemeler+1 yıl Sadece ejderha ve gül olacak o çizgili yaptırman Bu dövme güzel mi? Cevapla Dövme Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Verrirrt Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl gül yerine farklı şeyler olabilir gül sıradanlaştırmış 0 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fena değil ama biraz daha zarif bir şey yaptırabilirsin bence 0 0 Yorumla
men07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl biraz daha minimal olsaymış daha iyiymiş ama fena değil gibi 0 0 Yorumla
Macinee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bak ileride pişman olursun vazgeç ejderhadan kılıçtan bıçaktan sembollerden. Çiçekli güzel birşeyler yaptır yakışır sana. 0 1 Yorumla Gifgj +1 yıl Ben ejderha dövmesini çok seviyorum ama Yorumla
nazrockwell Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Aşko gayet güzel, eğer sen istiyosan bitmiştir. Burdaki canımsın niye soruyosun ki? Bunlar hiçbir bok beğenmezler zaten. 0 1 Yorumla Gifgj +1 yıl Haklısın 😊 Yorumla
elifsulle Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Model çok hoş ama sırt ortası için bu hali ile biraz küçük gibi. Belki bel çukuruna doğru biraz daha uzatmayı düşünebilirsin. 0 0 Yorumla
vintage34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bu ejderha figürü nasıl seni temsil ediyor ki? Ağzından ateş mi çıkarıyorsun 0 1 Yorumla Gifgj +1 yıl Ya ejderhanın altında çizgiler var ya onları yaptırmam Yorumla
Dakır7516 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Geçici yaptır sonra çıkarmaya uğraşma 6aylik geçi olanlar var hem sıkılınca degistirisinn 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bu ne olm klişe skildim dövmesi bu 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl Sıkıldım? Yorumla ElCuco +1 yıl eksisozluk1923.com/sikildim-dovmesi--3848596 Yorumla
Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Yok yaa beğenmedim oraya o olmaz 0 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Göğüs arasınada yaptır çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
gülsümm069 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fazlada değil lotus çiçeği yaptırabilirsiniz 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl hiç estetik değil geyşa gibi duruyor kadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgilin izin verecek mi peki? 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl Vermiyor ama onun da dövmesi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl olacak peki? Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle dövmesi olan kız vurduruyodur 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl Ne için? Yorumla Culdesac +1 yıl Bilmem. Hayatın basit bir kuralıdır bu. Dövmesi olan kız veriyodur genelde. Yorumla
JanJan_ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Cok demode ve o bölge gerçekten cok aci verir 0 2 Yorumla Gifgj +1 yıl Sırt mi Yorumla JanJan_ +1 yıl Evet Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. Recep İvedikin ceketinde ki 🙂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 354 cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 854 cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
gül yerine farklı şeyler olabilir gül sıradanlaştırmış
Fena değil ama biraz daha zarif bir şey yaptırabilirsin bence
biraz daha minimal olsaymış daha iyiymiş ama fena değil gibi
Bak ileride pişman olursun vazgeç ejderhadan kılıçtan bıçaktan sembollerden. Çiçekli güzel birşeyler yaptır yakışır sana.
Ben ejderha dövmesini çok seviyorum ama
Aşko gayet güzel, eğer sen istiyosan bitmiştir. Burdaki canımsın niye soruyosun ki? Bunlar hiçbir bok beğenmezler zaten.
Haklısın 😊
Model çok hoş ama sırt ortası için bu hali ile biraz küçük gibi. Belki bel çukuruna doğru biraz daha uzatmayı düşünebilirsin.
Bu ejderha figürü nasıl seni temsil ediyor ki? Ağzından ateş mi çıkarıyorsun
Ya ejderhanın altında çizgiler var ya onları yaptırmam
Geçici yaptır sonra çıkarmaya uğraşma 6aylik geçi olanlar var hem sıkılınca degistirisinn
bu ne olm klişe skildim dövmesi bu
Sıkıldım?
eksisozluk1923.com/sikildim-dovmesi--3848596
Bu nedir ya. Beğenmedim ben
sadece ejderha olsa daha guzel olur gibi
Yok yaa beğenmedim oraya o olmaz
Hiç zarif değil
Göğüs arasınada yaptır çok güzel oluyor
Fazlada değil lotus çiçeği yaptırabilirsiniz
Bıçak ortası karga daha iyidir
hiç estetik değil geyşa gibi duruyor kadın
Sevgilin izin verecek mi peki?
Vermiyor ama onun da dövmesi var
Nasıl olacak peki?
Böyle dövmesi olan kız vurduruyodur
Ne için?
Bilmem. Hayatın basit bir kuralıdır bu. Dövmesi olan kız veriyodur genelde.
Cok demode ve o bölge gerçekten cok aci verir
Sırt mi
Evet
Recep İvedikin ceketinde ki 🙂
değil
Güzel
güzel
Eh işte
Yokbe
Değil
Alakasız
Hiç sevmem