Arkadaşlar son günlerde kafam yerinde değil ve odaklanamıyor ve konsantre olamıyorum ayrıca sık sık kendime konuşuyorum
Delisin
Deli değilsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar son günlerde kafam yerinde değil ve odaklanamıyor ve konsantre olamıyorum ayrıca sık sık kendime konuşuyorum
Konsantre olamama nedenleri arasında beslenme bozuklukları, uykusuzluk, vitamin eksikliği, psikiyatrik sendromlar/hastalıklar, genetik faktörler, teknoloji bağımlılığı ve çevresel faktörler yer alabilir. Bu nedenlerin yanı sıra stresli bir dönemden geçmek de konsantrasyonu etkileyebilir. Konsantre olamama sorunu yaşayan kişilerin öncelikle bu nedenleri gözden geçirmesi ve uygun bir şekilde tedavi edilmesi önerilir. Ayrıca egzersiz yapmak, meditasyon yapmak ve düzenli uyku alışkanlıkları edinmek de konsantrasyonu artırabilir
Cevap
5Cevap
Biraz temiz hava almalısın. Veya seyahat etmelisin. Şekerli şeyleri tüketme. Güneş altında da çok kalma.
Bu ekonomide hala delirmediysen zaten normal değilsin o yüzden kendinle konuş yani devam gayet iyisin. İnsanın en iyis dostu kendisidir
takıntılı davranma öyle bir şey yok..
Kendi kendine konuşmak iyidir. Dinlen biraz.
Sıcaklar başına vurmuş
geçer dönemliktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?