Kişilik & Karakter Sizi ne ile imtihan etmesinler? birsenfonişairi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sabah sabah tamamen can sıkıntısından yazılmış bir soru 😅. Ben şantaj gibi konuşanlara gelemiyorum. Sen şunu yaparsan bende bunu yaparım falan diyenler gibi 🤯.Evet siz nasıl neyle imtihan edilmek istemezdiniz? Sizi ne ile imtihan etmesinler? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Fark etmez benim için. yani her şeye alıştığım için bundan sonra gelecek kötülükler etkilemez beni insan zamanla umursamıyor hiç bir şeyi 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İftira ile etmesinler vallahi oracıkta kan şekerim düşünüyor tansiyon vitesi 6 ya takıyor hastanelik olurum. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Açlıkla ayyy dayanamam annem yemek yemeye dayanamayan şeye hiç dayanamaz derdi dkkdfkkfkf 1 0 Yorumla
Medicinedoctor00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kötü insanların iftiraları ile sınanmak istemem 🙂 0 1 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fark etmez benim için. yani her şeye alıştığım için bundan sonra gelecek kötülükler etkilemez beni insan zamanla umursamıyor hiç bir şeyi
İftira ile etmesinler vallahi oracıkta kan şekerim düşünüyor tansiyon vitesi 6 ya takıyor hastanelik olurum.
Açlıkla ayyy dayanamam annem yemek yemeye dayanamayan şeye hiç dayanamaz derdi dkkdfkkfkf
Kötü insanların iftiraları ile sınanmak istemem 🙂
🙏🙏🙏
Fakirlikle