Aman tanrım neler duyuyorum😂elim kolum bağlı olmamayı tercih etsemde bu hoşuma gitmedi desem yalan olur😂 bağlı şekilde olmasa çok daha şekil olabilirim düşlerinde😆kim zalım acaba eli kolu bağlayan mı bağlanan mı😂bende yükselsemmi acaba ama ya nirvanaya çıkarsak😂
Yok sen böyle sakinliğini korumaya devam et 😂 hiç kendini bozma 😂 sen yat uzan ben iki fırça darbesiyle seni şekillendiririm 💃💃💃 ben neden zalim oluyorum 😂 ben burada sanat yapıyorum 😂 sanatta utanma olmaz hemen soyun 😂 senin o nacizane vücudunu portre olarak kaleme ✏️ alıcam 😂
Bu şekilde insan nasıl sakin kalabilir😂kendimi bozmuş oluyorum zaten bu durumda fırçaya meze olarak😂eli kolu bağlı olmadan daha fotojenik olur aslında ama şöyle sandalye üstünde veya ayakta, monalisa pozu da verebilirim, veyahutta wislerin babaannesi pozu😂ben utanmaz arlanmaz herifin tekiyim zati😆neden soyundunuz sanat deyince akan sular durur sanat için soyundum😂sayende vücudum ölümsüzleşecek gelecek nesillere ışık tutacak😂
Dimi ama 🤣 ne olucak benim bu sanat aşkım böyle 🤣 resimde eniştenii kovalarken ben temsili 😂 ona olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 senide sanatın dallarında görmek isterim @Jeasica sanata ve sanatçıya saygımızherzaman sonsuz 👍❤️🤗
Senin Allahına kurban dobra mert naif karekter kişilik samimi güzellik ve en önemlisi gözlerin espiritüel ve dünya tatlısı bir insansın küçük hanım kucak dolusu sevgiler saygılar sunuyorum 🧿🧿🌹🌹👏👏👏🥰🙏
Hocan kim senin? Bu devir de ilk çağ mı kaldı? En azındn Rönesans devrinden başlasaydı öğretmeye, olurdun bir Pikasso! Aaa pardon Pikaççuuuuu! Diyecektim...:)))
Ehhh işte yaptık birşeyler 😂 her ne kadar bir Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum 😂 eniştene olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂😂
Ehh işte yaptık birşeyler 😂 her ne kadar bir Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum 😂 eniştene olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çok güzel olmuş abla ben de çizsem max bunu çizerdim 😂
Benden yeteneklisin orası kesin😂yarında ateş yakıp pişirirken çiz beni de ateşin başında çizmeyi unutma çakıltaş🤣🤣
Ben seni cizsem ateşin başında mi çizerim sence 😂
Sanırım çizmezsin evet ama nerede çizebilirsinki başka😂
İşte onu söyleyemiyoruzzzz maalesef 😂😂
Niye söyleyemiyorsunuz😂işaret dili ya da kuş diliyle anlatın ben anlarım😂oda olmadı kulağıma söyleyin👂
Seni yatakta eli kolu bağlı çizerdim 😂 çünkü bu mesimide çok güzel olursun düşlerimin içinde 🤣 zalımın oğlu 🤣 bak sana karşı yükseldim şu an 😂
Aman tanrım neler duyuyorum😂elim kolum bağlı olmamayı tercih etsemde bu hoşuma gitmedi desem yalan olur😂 bağlı şekilde olmasa çok daha şekil olabilirim düşlerinde😆kim zalım acaba eli kolu bağlayan mı bağlanan mı😂bende yükselsemmi acaba ama ya nirvanaya çıkarsak😂
Yok sen böyle sakinliğini korumaya devam et 😂 hiç kendini bozma 😂 sen yat uzan ben iki fırça darbesiyle seni şekillendiririm 💃💃💃 ben neden zalim oluyorum 😂 ben burada sanat yapıyorum 😂 sanatta utanma olmaz hemen soyun 😂 senin o nacizane vücudunu portre olarak kaleme ✏️ alıcam 😂
Bu şekilde insan nasıl sakin kalabilir😂kendimi bozmuş oluyorum zaten bu durumda fırçaya meze olarak😂eli kolu bağlı olmadan daha fotojenik olur aslında ama şöyle sandalye üstünde veya ayakta, monalisa pozu da verebilirim, veyahutta wislerin babaannesi pozu😂ben utanmaz arlanmaz herifin tekiyim zati😆neden soyundunuz sanat deyince akan sular durur sanat için soyundum😂sayende vücudum ölümsüzleşecek gelecek nesillere ışık tutacak😂
Sen biliyorsun neden olduğunu😂
Yaaa senin canını yiyerem haa 😂 sanat güneşim benim 😂😂
Yaaaa🙈😂
https://i.hizliresim.com/cj26dja.jpeg
Buyurun benim😂
https://i.hizliresim.com/ktowf0e.jpeg
Güneş gibi doğcam üstüne😂
https://i.hizliresim.com/5lc73uh.jpeg
Şu siralar doğma bence 😂 güneş maşallah 🧿 zaten görevini büyük bir aşkla yapıyor 😂
Ama teletabilerin oyun vakti gelmiş😂
Magara resmi gibi Allah'ım bu yetenek artık beni çıldırtıyor herşeyde yeteneklisin haksızlık bu artık
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 ehhh işte yaorik bir şeyler 🤣 her ne kadar bir Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum 😂
İlerle ilerle sende acayip ışık görüyorum
Resmin ana fikri kurban bayramında kaçan dana mı 😂
Yok enisteni kovalarken ben temsili 😂😂
Eniştene olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂😂
Aşkınızın meşalesi elinde 😂
Hııı hıı 😂
Hahahah ya alemsin , benim aklımda da böyle bir olay var 🌺🌺❤️🙂
Dimi ama 🤣 ne olucak benim bu sanat aşkım böyle 🤣 resimde eniştenii kovalarken ben temsili 😂 ona olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 senide sanatın dallarında görmek isterim @Jeasica sanata ve sanatçıya saygımızherzaman sonsuz 👍❤️🤗
Çok sanatsal bir şeyler düşünüyorum 🌺🌸👍
😂 inşallah çok sanatsal bir şey düşünüyorum diyince selin ciğercinin kil kumundan yaptığı sanata benzemez 🤣🤣 gerçi oda çok sanatsaldı
🤣🤣
Senin canını yiyerem haa 😂sanat güneşim benim 🥰🥰
Harika bir performans sergilemişsin tebrik ederim başarılarının devamını dilerim 👏👏👏🤣🤣
Ya işte yaptık birşeyler 😂 her Nekadar bir Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum 😂😂
Senin performansından ziyade sergilediğin davranışların mona lisa Sın benim gözümde kimi zaman da klopatra eşsiz ve değerli bir insansın
Yaa senin canını yerim ben 🤗 çok teşekkür ederim 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o
Senin Allahına kurban dobra mert naif karekter kişilik samimi güzellik ve en önemlisi gözlerin espiritüel ve dünya tatlısı bir insansın küçük hanım kucak dolusu sevgiler saygılar sunuyorum 🧿🧿🌹🌹👏👏👏🥰🙏
Çok fena çizmişsin. O ok nereye gider bilemem.
Offf çok fena çizerim 😂 eniştene olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂
Vay beee :) Yazık olmuş adama.
Aborjinlerin 10 bin yıl önce mağara duvarına çizdiği av resimleri gibi olmuş pambıımm 😃
Ehh işte yaptık birşeyler 😂 her ne kadar bir Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂😂
Enişte mi 🙄 o kimmiş yok öyle vermiyom seni. Gelsin önce beni ikna etsin. Olay mı bi pikasso yetişmesi 😃
Hiç kolay değil 🤣 ben bu resmi yaparken ruhumu koydum ortaya ve kalemimi konusturdum 😂
Ahhh ahhh enişten sağ olsaydı da bugünleri görseydi 😂 rahmetli sanata çok önem verirdi 🤣
Enişte güzelden anlıyomuş. Sanat eseri kıvamında hatunu sevmiş 😍
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 enişten ağzının tadını biliyordu 😂😂
Sanat eserinin göze ve ruha hitap ettiğini sanıyodum 😃
😂😂 senin canını yiyerem haa 🤣 kendimi kapana kısılmış fare gibi hissettim şu an 😂
Peynir var gell 😂
Rabbim tüm yetenekleri bir birey üzerinde toplamış
Benden bahsediyorsun sanırım 😂
Tabiki senden bahsediyorum yollarirenkli
Ehhh işte yaptık birşeyler 😂 her ne kadar bir Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum 😂
Aa bu arada sesim de gerçekten çok güzel dir Sezen Aksu dan sonra ilk parmakla gösterilen insan benim ama orta parmakla tabiii 😂😂
Konser biletimi yoksa halka açık mı dinlemek isterdim
Ben halk ozanıyım 😂 oyuzden halka seslenirim açık hava konserlerinde 😂 eşinizi dostunuzu da alıp çıkın çıkın gelin 🤗🤣
Olimpiyat stadını ayarlıyorum ozaman 👍☺️🙂
Oooo süper 👍👍 artık milleti cistururum bu billur gibi sesimle
Sesine kurban cansın kapıcılar kralı Seyit gibisin
Bu yorumun beni benden aldı 😂
İbodan beni benden alırsan seni sana bırakmam parçası istegimdir
Hocan kim senin? Bu devir de ilk çağ mı kaldı? En azındn Rönesans devrinden başlasaydı öğretmeye, olurdun bir Pikasso! Aaa pardon Pikaççuuuuu! Diyecektim...:)))
Kesinlikle bırakmayın böyle bir hobiniz varsa tüm hobiler güseldir ama resim benim için çok başka. Bayıldım çok güzel olmuş..
On parmağında on marifet 😅👍
Dimi ama 😂 eniştene olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂
😊👍
🥰❤️😘🥰😍🤩
cin ali avda
Bi 40-50 bin yıl sonra sahabeler yaratırsın canım 😘
Sahabe değil şahane, böyle klavyenin aq 😅
😂😂 olur öyle şeyler sıkıntı yok 😂 bizede çok oluyor 😂
Nasılsın canım, uzun zamandır seni kızdırmadım 😅
Çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın napiyorsun
Beni niye kızdırıyorsun zalımmm 🤣
Bende iyiyim yaşlanıyorum öyle 😅
Kızdırmak güzelleştirir diyorlar 😅 (şimdi uydurdum) 😅
Senin şimdi uydurdum diyen dillerini varya 😂 neyse sustummmm 🤣
😂 devamını duymak için evinin oraya kadar koşup geleyim mi napim 😅
Tonlama, perspektif mükemmel 😄
Ehhh işte yaptık birşeyler 😂 her ne kadar bir Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum 😂 eniştene olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂😂
😂😂
😂😂😂
senin kara kalem kahverengi olmuş 😀
Ever biraz resime renk katmak istedim 😂
Şair burada ne anlatmış:))
Enisteni kovakarjen ben temsili 😂 ona olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂
Ona neden bişey saplama peşindesin 😃😳
Ben saplamayayim da o mu bana saplasın 😂😂
Onun saplaması daha mantıklı 😁
Bunu benim bünyem kaldırmaz 😂
Tm snde kaldırabileceğin şeyleri kaldırrsın 🤪😁
Öndeki öküz enişte sanırım 😂😂
Evet enisteni kovalarken ben temsili😂 gönül isterdiki önümde sen ol seni kovalayayım 😂😂
Ben hazirlanayim o zaman 😂😂😂
Hemen hazırlan üstüne rahat birşeyler giy 😂😂
Transparan mi olsun😂😂😂
İstersen hiç giyme 😂 offf şimdiden bii kovalama isteği geldi 🤣 sana karşı yükseldim şu an 😂
Tmmdir bekliyorum yukseldigin yerleri merak ettim
Eeeee
MÖ. 2000ler Kurban bayramı
Oda olabilir tabiki 😂 ama ben eniştene olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂
Einstein mii😃
Hı hııı 😂 Einstein 😂
hmmmm demek buradaki insanlar böyle avlanırmış :D :D
kovaladikca kaçan ateş böceği çalışmanı bekliyorum bebişim 😂
Baya Hititler döneminden baslamissin sen ama şimdi 😂
Hatta hititlerde yerleşik hayat vardı bu baya taş devri. 😁
The rise of the art resmen dude. Brueghel esintisi sezdim.
Michelangelo eskizlerini de anımsatıyor sankı dud hocam hkfkfkfkfk
@Lonelyness jfjdjdkdkn sanatın sıfır noktası mübarek
Bu daha iyiydi 😂
İlk insansin sanirim gmfngnf
Ordan çokmu belli oluyor yaa 😂
hemde baya belli oluyor
İlk çiziminde nirvanaya ulaşmışsın
Sen nirvana nerde biliyonmu laa 🤣
Sayende öğrenmiş oldum😉
Saçma sapan soruyu güncelleyip durma yav
Niye beee 😂 bu soruda çok eğleniyorum ben
Başarılı bir ejderha xd
ben daha güzel çiziyordum :D
Deme öyle deme öyle 😂 seni çizerimmmm😂
çizerim derken nasıl yani :D
Çok güzel 🤣
Ehh işte yaptık birşeyler 😂 her ne kadar bir Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum 😂 eniştene olan aşkımı sanatla birleştirdim 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂😂
🤣 🤣 Haha eniştem kim belli mi 😀
Olursa belli olucak işte ama suanlik yok 😂 daha sahiplenen olmadı 😂
😀 İnşallah istediğin gibi biri olur 🌸
Amin canım inşallah 🙏🥰
Ama ilk çizdiğinde şiddet görüyorum :)
Şiddet değildir o şiddet olsa duramazdı 😂 enisteni kovalarken ben temsili 😂 enişten sert seviyorsa demekki 🤣🤣
Hımmm onu düşünemedim tamam madem:)
🤣🤣🤣
Güzel
Hımmmm 😂
Büyük sanat eseri
Picasso kadar olamasam da onun yolunda ilerliyorum işte 😂😂
Ahaha helal sana
Sağol sağol Allah razı olsun 😂😂
Sipariş kabul ediyor musun 😂😂
Tabiii bunu sanatımi internet üzerinden satışa sunucam 😂 ordan sipariş verebilirsiniz 😂
Sipariş vermek istiyorum nerden verebilirim 😂😂
Çok iyi ahaha
Güzel miş