Kültür & Sanat Profesyonel çizimim nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 80 Yapay Zekaya Sor Nasıl olmuş arkadaşlar? Güncellemeler+1 yıl Cok süper soru sormuşum teşekkür ederim arkadaşlar Bu arada yanlışlıkla gizli kullanıcı olmuşum yeni fark ettim 🙈🙈 Profesyonel çizimim nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bence güzel olmuş sadece sol ön teker sanki biraz yamuk gibi geldi bana 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Düz gibi ama yamukta olabilir çizerken elim titremiş olabilir 😊 Yorumla zabıtkatibi +1 yıl Sanki bi tık yamuk gibi ama güzel olmuş dediğim gibi Yorumla
Croyzigor Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yapıyorsun demek bu sporu ellerine sağlık 😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl İyi olmuş. Meslek olarak mı yapıyorsunuz? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Meslek sayılmaz aslında hobi olarak stress atmak için yapıorum Yorumla azbuka +1 yıl Çok iyi bence devam et kendini geliştir sürekli. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl güzelde yağlı boyaya pek benzemiyo... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamemen yağlı boya değil zaten profesyonel olarak yapıyorum %70 yağlı boya %30 farklı bi karışım ekledim Yorumla girl_said +1 yıl tarzı güzel... Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
NinarLui Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Şimdi bunu sen çizdin hemi? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben çizdim Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Damien97 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Renk seçimleri çok güzel canlı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim renkler ve tonlar kendi tercihim Yorumla
Alphaİst Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence harika olmuş. Tebrikler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
maya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Cok güzel olmuş ellerinize sağlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Mükemmel olmuş ben de yağlıboya kursuna başladım:) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben 3 yıldır yapıyorum 😊 teşekkür ederim 😊 Yorumla SadFragile +1 yıl Gayet iyi başarılar.. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzel olmuş knk eline sağlık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim kanka 😊 Yorumla theghost278 +1 yıl Ne demek Yorumla
gokce0634 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Güzel olmuş☺️emeğine sağlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 Yorumla
girlyone Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl App ismi? 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Pardon anlayamadım Yorumla gülbahcem_ +1 yıl Application:uygulama "app" Yorumla Soran +1 yıl @gülbahcem_ uygulama kullanmıyorum Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl çok güzeeel 😍 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 Yorumla
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hoş olmuş. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Başarılı bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güsel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Afrotemis Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl PC den mi yaptınız? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kalıbı pc den çizgim çıkarıp yağlı boya ile boyadım boyanın tonları kendi secimim Yorumla Afrotemis +1 yıl Çizim belli oluyor fakat güzel olmuş kendinize ait tablonuz yok mu? Yorumla Soran +1 yıl Var kendime ait çok tablom var onları da paylaşırım zamanla Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Afrotemis +1 yıl Güzel olur rica ederim. Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl gayet iyi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok iyi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
gülbahcem_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Bayağı iyi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 588 cevap paylaştı. Güzel olmuş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
isim-siz-biri Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ben begendim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 Yorumla
yesariii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Eline sağlık güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beğendim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence güzel olmuş sadece sol ön teker sanki biraz yamuk gibi geldi bana
Düz gibi ama yamukta olabilir çizerken elim titremiş olabilir 😊
Sanki bi tık yamuk gibi ama güzel olmuş dediğim gibi
Yapıyorsun demek bu sporu ellerine sağlık 😊
Teşekkür ederim 😊
İyi olmuş. Meslek olarak mı yapıyorsunuz?
Meslek sayılmaz aslında hobi olarak stress atmak için yapıorum
Çok iyi bence devam et kendini geliştir sürekli.
Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum
güzelde yağlı boyaya pek benzemiyo...
Tamemen yağlı boya değil zaten profesyonel olarak yapıyorum %70 yağlı boya %30 farklı bi karışım ekledim
tarzı güzel...
Teşekkür ederim
Şimdi bunu sen çizdin hemi?
Evet ben çizdim
Neden
Renk seçimleri çok güzel canlı
Teşekkür ederim renkler ve tonlar kendi tercihim
Bence harika olmuş. Tebrikler
Teşekkür ederim 😊
Cok güzel olmuş ellerinize sağlık
Teşekkür ederim 😊
Mükemmel olmuş ben de yağlıboya kursuna başladım:)
Ben 3 yıldır yapıyorum 😊 teşekkür ederim 😊
Gayet iyi başarılar..
Teşekkür ederim 😊
Güzel olmuş knk eline sağlık
Teşekkür ederim kanka 😊
Ne demek
Güzel olmuş☺️emeğine sağlık
Çok teşekkür ederim 😊
App ismi?
Pardon anlayamadım
Application:uygulama "app"
@gülbahcem_ uygulama kullanmıyorum
çok güzeeel 😍
Çok teşekkür ederim 😊
Hoş olmuş.
Teşekkür ederim 😊
Başarılı bence
Teşekkür ederim
Güsel
Teşekkür ederim 😊
PC den mi yaptınız?
Kalıbı pc den çizgim çıkarıp yağlı boya ile boyadım boyanın tonları kendi secimim
Çizim belli oluyor fakat güzel olmuş kendinize ait tablonuz yok mu?
Var kendime ait çok tablom var onları da paylaşırım zamanla
Teşekkür ederim
Güzel olur rica ederim.
😊
gayet iyi
Teşekkür ederim
Çok iyi
Teşekkür ederim
Bayağı iyi
Teşekkür ederim 😊
Güzel olmuş
Teşekkür ederim