Kişilik & Karakter Gerçekleşmesini istediğiniz hayal gerçekleşti mi yoksa daha zamanı var mı? Derinhayaller96 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cevaplar nelerdir Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl 😊😊 Gerçekleşmesini istediğiniz hayal gerçekleşti mi yoksa daha zamanı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef hayalim 0 0 Yorumla
tanis_40 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Benim iki büyük hayalim vardı uzuuun yıllardır olmasını istediğim. Kendimle ilgili şeyler değildi ve ikisi de gerçekleşti çok şükür. 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her hayalim, hayalimin de ötesinde gerçekleşti.. Bir şey hariç.. Onun da olup olmayacağı henüz hayal..#Vesselam 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Gerçekleşmesini istediğim ne varsa hepsi hayal oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yok maalesef hayalim
Benim iki büyük hayalim vardı uzuuun yıllardır olmasını istediğim. Kendimle ilgili şeyler değildi ve ikisi de gerçekleşti çok şükür.
Her hayalim, hayalimin de ötesinde gerçekleşti.. Bir şey hariç.. Onun da olup olmayacağı henüz hayal..
#Vesselam
Gerçekleşmesini istediğim ne varsa hepsi hayal oldu
Gerçekleşmedi tek bir isteğim vardı olmadı sanırım olmayacakta
Olursa muhtemel bana da sürpriz olur
Daha var.
Yeni başlıyorum
Gerçekleşti bir çoğu