Narsist olduğunu ve karşısındaki insana yedek muamelesi yaptığını. Geçen bir bayan polisle flört vs derken baktım bu baya kendisini böyle nimet felan zannediyor. Hep ilk benim yazmam gerekiyormuşta bilmem ne vs daha böyle çifte standart beni deli edecek birşeyler daha söylüyor, varya bunun bir içinden geçmişim , seni bana psikolojik baskı yapmaktan gözaltına alırım diyor narsiste bak, istiyorsan çek vur dedim bu senin ne mal olduğunu değiştirmeyecek dedim dahada hak ettiği başka birtakım cümlelerle yüklendim buna, kudurdu kudurdu 😂 sonra sktr ettim en son onu bırakıp çıkarken arkama baktığımda sinirden kafenin masasını yemekle meşguldü. Narsistlerin tek ilacı onları aşşağılamanız gömebildiğiniz kadar gömmenizdir. 😎
Organizasyon lazım. Ben normalde insanlarla mütevazi konuşurum, ama narsiste kendisini beğenmişe tepeden bakmaya çalışana denk geldiğim zaman ooofffff ondan çok daha beter olacağım şekilde bir reaktör devreye giriyor. İçim zor soğuyor 😎
Yalan söylemesi, birisiyle iletişim kurduğunda ikili oynadığını farketmem, kaba saba davranışlar, insanlarla gereğinden fazla samimi olması gibi davranışlar soğumama neden olur.
Öyle tabikide kimisi belirli aşamaya kadar rol yapıyor, ikili oynuyor ve o an farketmeyebiliyor insan. Ama farkedildiğinde yapılması gereken anında yol verilmesidir.