Delicesine sevdiğiniz kişiden, hangi durumlarda ışık hızıyla soğursunuz?

Delicesine sevdiğiniz kişiden, hangi durumlarda ışık hızıyla soğursunuz?
Ece güzel açıklamış.. hayır de bir kere nabız ölç.. şükür öyle çirkinleşen birine denk gelmedim..
Beni soğutan hareket, karşı cinsle gereksiz samimiyetlik içinde sohbeti, sonra gelip bana övmesi, ve ben kızınca bir de üstüne bana kızıp tartışması... derdi belli işte yormayın kendinizi, o git diyemiyor siz anlayın..
Aran bozulunca hani bir anda sen dünyanın en berbat insanı oluyorsun ya onun gözünde ve hemen iftiralar karalamalar başlıyor, sanki o övüp tepelere çıkardığı kadın, sen başkasın dediği kadın sen değilmişsin-di gibi..
işte o an öyle bir soğuma geliyor ki bana cehennemi yanıma koysan buz kestiririm anında
Babam bana hep şöyle der, "bir insanın sana karşı gerçek duygularını öğrenmek istiyorsan ona hayır de". Tüm maskesi düşüyor cidden, olmayınca çirkinleşen insanlardan adam olmaz. Gerçek seven güzelce kırmadan dökmeden gitmesini bilir.
Gereksiz yakınlık, laubali tavırlar, kaba saba davranışları, cahilce düşünceleri, ileriye dönük düşünmemesi, yalan söylemesi, sadık olmaması, anlayışsız olması beni kendisinden soğutur.
İlgisizliyi
Cevap
4Cevap
Aldatması ya da bana yalan söylemesi direk ayrılırım.
şu an hiç bir şey soğutmuyor beni ondan 😆😆 çayı hopurdetti mesela o bile hoş ve samimi 😅😅 sence o benden hoşlanmadığı icin mi çayı hopurdetmistir
yaaa olley 😆😆😆😆😆 bir de bir şey sormuştum ben ona işle ilgili, öyle cayindan bir yudum aldi, geldi bilgisayarima baktı, bakarken bana baya yaklaştı, eskiden biraz uzak duruyordu
ya oyle mi dersin. bir kere de o bana bir şey sormak için yanıma geliyormuş, ben de onun olduğu yere doğru gidiyordum, beni gorunce durdu seslendi, soracağıni sordu, ben baya yaklaştım iyice kisisel alanina girdim ve kendini hiç geri çekmedi
hadi inşallah ya
Öyle soğutan bir özelliği yok çok şükür 😊 Maşallah tek sorun nasıl acilcam onu düşünüyorum
Aramızda Şakalasirken ve şaka yaptığımı bildigi halde ciddiye alıp trip atıyosa sogurum abi sen beni tanıyosun öyle demeyeceğimi biliyosun neyin tribi yani bu
Bide eğer onu biri hakkında uyardıysam samimiyetiyle ilgili ve hala o kisiyle samimi davranıyorsa bitmistir yani
Valla bende bilmiyorum hiç aşık olmadıkki bununda cevabını verek yani herhalde ilgisiz olması olabilir
Ahlakina dair en ufak bir puruz dahi yeterli.
Sadık olmaması,
Yalanini yakalarsam
Sözünün adamı olmaması
Yalan, kibir, anlaşmazlık, bencillik
Bir anda değişen ruh hali olabilir.
Karaktersizce olan her davranışı..
O kişi bana iyi gelmiyorsa anında soğurum
yalan söylerse güvenim biter ve soğurum
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?