Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Hayatımda mutlu olduğum bir yıl olmadı hiç. hatta en kötüsü hangisi diye sıralama yapsam seçemezdim aynı sıraya koyardım. daha gelmedi en mutlu olacağım yıl ama gelir belki de bilmiyorum
2016-2018 Yılları Arasında - 475 Kitap okundu ✅ - 22 KG Verildi ✅ - Kick Box Sarı kuşak ✅ - Amatör keman çalma ✅ - 21K koşu ( yarı maratonda) ✅ - Tek günde 45K yürüyüş ✅ - 3 Tane il gezdim (Nevşehir, Mardin, Şanlıurfa)✅ - Instagram'da 12K takipçim oldu✅ - İngilizce A2, Grafik Tasarım, Ilk yardım sertifikaları edindim. ✅ -Ve daha iyisi sadece 16, Yaşındaydım. Sonraki yıllar ve şu an bunun 10'/1ine sahip değilim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2016 dedem sağken Manevi olarak arkamda bir dağ gibiydi Elini öper hayır duasını alırdım bana ömerim derdi Beni karşılıksız severdi Pankreas kanserinden kaybettim Ondan sonra büyüdüm sakinleştim Kimseye güvenmedim Gördüm ki beni tek seven Allah'ın kulu oymuş bide diğer 2 yaşında kaybettiğim dedem
2009-2015 arası kesinlikle yine kötü şeyler yaşıyordum ama hiç yalnız değildim bu tarihler arasında süper mutluluk dolu şeylerde yaşadım. 2017 ile birlikte bir şeyler az da olsa değişmeye başladı hayatımın en kötü zamanları ise 2020-2023 yılları arasıdır..
Hatırlamıyorum desem yeridir. 2014 den öncesi aslında çokta kötü değildi. 2015 de canımdan çok sevdiğim yeğenimi kaybettikten sonra zaten mutluluk haram oldu sürekli bir mutsuzlık içindeydim
2012 2016 yılları arasında mutluydum sonra yaşadıklarım, yaşatılanlar gözümü açtı, insanlardan nefret ettim soğudum ve uzaklaştım. Asıl amacım ama tek başıma yaşayıp herkesten uzakta huzur bulmak