Selam ♾️ Bu fotoğrafa baktığınız zaman neler hissettiniz ya da ilk bakışta duygularınız ne oldu. Yalnızlık? Soğuk, terk edilmişlik. içinizden hangi kelime ya da sözler geçiyor. Karakterinizi ne kadar yansıtıyor bu fotoğraf.

Selam ♾️ Bu fotoğrafa baktığınız zaman neler hissettiniz ya da ilk bakışta duygularınız ne oldu. Yalnızlık? Soğuk, terk edilmişlik. içinizden hangi kelime ya da sözler geçiyor. Karakterinizi ne kadar yansıtıyor bu fotoğraf.

Resme ilk baktığımda yalnızlığı hissettim, resim bana yalnızlığı hissettiriyor, öyle bir yerde tek başıma kendimi hayal dahi edemedim, hayvan fobimden ötürü korkum var çünkü, o bankta otursam, kimse de yok etrafta bir hayvan yanıma gelse kaçamam korkudan , aynen bu düşünceler oluştu ben de, aslında mis gibi ne de güzel kar yağıyor, bilhassa şu sıcaklarda karlı bir resim görmek insanı serinletiyor. Aslında romantizm de var resimde, sevgiliyle karlı bir ortamda, kimselerin olmadığı bir yerde, başını sevgilinin omzuna dayamak nasıl da romantizm dolu olur, aslında resmin içini böyle düşüncelerle doldurabilir insan. O bankın üstünde iki sevgili oturabilir, karlar yağarken dans edebilir de ❄️ Bankın karşısında da deniz var sanki, denizi izlemek de fevkalade güzel olur. Bu resim bana romantik havasından ötürü, içini iki sevgiliyle dolduruşumdan ötürü aşkı da çağrıştırıyor. Resme bir çok anlam yüklediğime göre çalkantılı bir halim var benim, tıpkı bu resimde de olduğu gibi başlangıçta ifade ettiğim olumsuzluktan kendimi çıkarıp olumluya yönelebiliyorum, başlangıçta resmi yalnızlık olarak algıladım, sonrasında yalnızlık beni korkuttu hayvan fobimden ötürü , sonra bütüne yöneldim, denizi de gördüm, iki sevgiliyi hayal ettim resmin içinde , kırmızı balonları da. Böyle düşününce de içimi bir huzur kapladı, resim bana huzur verdi, normalde de böyleyim, kendimi teskin ediyorum olumsuzluklar karşısında, bütünü görmeye çalışıyorum olumsuz bir durumu gördüğümde.
Teşekkürler ✨✨
Ricalar 🦋
Hava çok soğuk. Kış mevsimi ve kar yağıyor. İnsanlardan sıkılmışsın, yorulmuşsun ve yalnız kalmaya ihtiyacın var. En mutlu olduğun yerdeki bir banka gidiyorsun ama bu sefer tek başına. Sonra saatlerce oturup düşüncelere dalıyorsun. Sonrasında da kafayı toparlamis bir şekilde mutluluk rolü yaparak eve dönüyorsun. Böyle bir hikaye yazasim geldi bu resme.😅🥲🙃
Teşekkürler :D :)
Rica ederim:))
Huzur. O karanlık havanın verdiği tuhaf, ürpertici his çok tanıdık geliyor. Neden bilmiyorum ama geçmişi sorgulatıyor. Sanırım tüm hayatımı burada geçirebilirim.
Teşekkür ederim 🌸
🌸✨️
Şu bariyerleri yıkıp buz pateni keyfi yapmak hârika olur.
Çok teşekkürler 😎🤜🤛
Rica ederim ne demek 🍀😎✨
Cevap
33Cevap
Boşluk ve yalnızlık hissi...
olmak istemeyeceğim bir yer
Bazı hisler var tarifsiz. Yani eskiden hatirimizda kalan bi koku ya da bi ses gibi mesela. Benim içinde küçüklüğümden hatırladığım bi üşüme hissi var. Nasıl anlatsam etraf karlı ama lapa lapa böyle hic sulu kar yok tamamen yumuşak kar taneleri düşüyor. aksam yeni çökmüş böyle kızıllık var hala havada ama karanliga doğru dönüyor gökyüzü. Kar yüzüne dokunurken hafif bi ruzgar esiyor sokakta yalnizsin. Annen camdan seslenip eve çağırmış. montunun önü hafif açık kalmis ve o rüzgar icine girip kemiklerini böyle cok hos bir sekilde üşütüyor yüzüne esiyor. Bilmem ne kadarını anlatabildim ama ben bu rüzgari ve o anki hissi böyle alsam o hissi de yanimda cennete kadar götürebilsem keşke. Sanki böyle ilahi bir sey. Sanki bi melek omzuna dokunmuş gibi. Ben kışı kadar da seviyor olmasam da bu hissi cok ama cok severim. Ve bu resimdeki karla kapli boş bank bana tekrar o ânı hissettirdi. Burada yalniz basima biraz oturup karlarin yüzüme dokunusunu ve o hafif üşümeyi isterdim 🥰
Her şeyin bir devinim içinde olduğunu, her şeyin gelip geçtiğini anlatıyor. O bankta birileri oturdu, belki aşıktılar, belki yorgundular, belki hüzünlüydüler... Şimdi ne izleri var, ne kimse görebiliyor, ne de hatırlıyor.
Hayat böyle...
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Elimde kahve fincanımla orada olmak istedim.
Orada olursam bütün negatif duygu ve düşüncelerimden kurtulacakmışım gibi hissettim.
Huzur hissettim...
☕😊
Kışı o kadar seviyorum ki Barış.. ordaki banka oturasim geldi.. çok hoşuma gitti.. içimi ısıtti fotoğraf
Bende öyle kışı severim biraz
Sevgiliyle o bankta oturmak misss ya da kar topu oynamak🦋
Ama eksik olan bir şey var işte :D :D
Belki yoktur:)
Yapayalnız kalmak... sanki herkes seni terk etmiş ve sen yapayalnız kalmışsın gibi...
Kimi insan karı çok sever lakin ben karı evin içinden izlemeyi seviyorum. Kar normalde bana göre değil. Sıcak hava insanıyım.
Bana "huzur" gibi geldi. El ayak çekilmiş o balkona bakan odada sıcak çayımı içiyor gibi hissettim
Afiyet olsunn
Planlarım aksamassa gelecek kışta çok muazzam başarılar elde edeceğim için bir anda gelecek kışa gittim ve istediğim konumdaymışım kafamdaki işleri halletmişim oradan etrafı huzur ve geleceğe dair merakla izlerken buldum kendimi.
Çok boş bir fotoğraf. Alan kocaman ama hiçbir şey yok. Hava da çok açık değil ve renkli şeylerde yok. Hatta hiçkimse de yok. Kesinlikle huzur bulmak için tercih edeceğim bir ortam değil.
Trerk edilme duygusunu yaşamadığım için bilemem ama gerçekten yalnızlık zor onu biliom yanızlık ölüme kadar guturebilir o yüzden kendinizi bir şeylerle meşgul edin bir enstrüman ögrenmeye calışın zamanla yalnızlığa alışırsıniz bunuda yapmıyorsanız arkadaş edinin
Bu fotoğraf aslında olmak isteğim ama olmaktan da kaçtığım mekan gibi bir yer. Evet yalnız olmayı sevdiğimi belli ederim ama yalnız kalmaktan da korkarım
Hem kaçması mümkün hem hapsolmuş hissettirdi. Sol taraftaki merdivenler ve bariyerler birarada olduğu için. Hisler çatıştı duygu çatışması oldu bende 😂
Sanırım olumsuz şeyler hissettirmesi gerekiyordu 😅 ama nedense bana biraz huzurlu ve sakin hissettirdi. Güzel bir resim bence..
Büyük eski bir okulun bahçesinde kalan son bir bank gibi terkedilmiş ve kimsenin olmadığı biyer gibi hissettirdi
Yaklaşan baharı müjdeleyen en koyu kış manzarası. Şu sıcakta üşüttün beni yaaaâahhh 😄😆😁😀🤣😂😅
Bu fotoğrafa bakınca manzaraya karşı huzuru temsil ediyor. Hani tek bir kar tanesi bile görünce mutlu olursun misali.
Ölümü... Hem soğuk hem yalnız bakınca aklıma bunlar geldi
Kötü hissettirmedi. orada olup o soğuğu hissetmek istedim sadece
Başarıya koşarken 5 dk mola verebilecegim bir alan... ilerisi sahne ve ışıklar😅
Bir parça huzur biraz sessizlik biraz da geçmişle yüzleşme şansı
O bankta oturup donana kadar ağlamak istedim verdiği hissiyat hüzün.
Soğuk diye bir şeyin olduğunu hayal meyal hisseder gibi oldum
Tertemiz ve kimsenin ayak basmadığı karlı bi yer. Tam ceylan gibi sekip her yerde iz bırakmalık
Çorak bir hayat sıkıcı ve nostaljik, brutalist ve durağan
huzurlu, sessiz sakin bir kış günü.
Dondurucu soğuk var kar yağıyor böyle ortamda çay da içilebilir
banka oturasım geldi
Bence ressam burada yalnızlığı anlatmış. İnsanların arasından kaçıp arada nefes almayı...
Yalnızlık, herkesten uzak kalma isteği. Beni çok yansıtıyor ya bu fotoğraf
Sadece ne güzel kar yağmış dedim... küçüklüğüm kışları gibi.. evde tek başına filmi geldi aklına
Yalnızlık, huzur.. 😅
Yalnızlık, korku, endişe ve çaresizlik hissi verdi bana
Dünyada tek kalmışım hissiyatı verdi. Huzursuz oldum 😶
Karda yürürken çıkan o güzel ses geldi aklıma.
Hava soğuk diye kimse dışarda değil ve bankın üzerine kar yağdığı için oturamıyoruz.
bu kadar sıcak olunca havalar o fotograf offf buz gibiyi getirdi aklima sadece :)
Mis gibi kış günü , al kahveni yanaş camın kenarına ohh
bir nebze huzur kafa rahatlığı ve güven görüyorum hocam
Valla şimdi dalga geçiyor diyeceksiniz de bu fotoğrafı görünce orada olsaydım heryere başardım karlarda hep iz yapardım çocuklarımla kar topu oynar kardan adam yapardım mükemmel bir gün olurdu
Dotumuzun dondugu xd
Soguktan bacaklarima falan kramplar girdiğini hissettim ki kışın cok yaşıyorum
Boşluk hissi verdi..
İç dünyam gibi kocaman bir boşluk
Şu anda orada olmak isterdim huzurlu görünüyor
Sıkıntılarımdan boğulurken kacipta kendi başıma takilip yalnızlığımın tadini çıkarmak geldi aklima
O bankta öyle otursam kalsam yanlızlığın verdiği huzurmu desem soğukluk mu karışık biraz
Huzuru ve sakinliği
Bana oyun cagristirfi
Boşluk ve eksiklik hissi
İkinci kişi yok :(
İyi serin hissettirdi
Yalnızlık, forest gumpın bankta oturduğu sahne
Şöyle bi ortama ihtiyacım var
Bir şey hissettirmedi
Güzel bir kar manzaraları düşündüm
Kış gelse de yağmıyor ki mübarek
Yanlızlık hoş bir ortam kafa dinlemeyi anımsattı
Bunalttı garip bir şekilde.