Hekimoğlu derler, benim aslıma.
Aynalı Martin yaptırdım da narinim kendi neslime..
Hekimoğlu derler, benim aslıma.
Aynalı Martin yaptırdım da narinim kendi neslime..
Rapunzel, esmerelda, inatçı keçi, asi, boncuk, fıstık, şahmeran, medusa, yılan kadın, lilith, şeytan, peri, afrodit, lioness, beauty, beautiful, precious, hermosa... haha bütün abuk subuk şeyleri kullanıyorlarmış onu fark ettim şimdi. haha
Kimin dediğine göre değişiyor ya. kim ne demek isterse diyor. kimisi ismimi kısaltıp diyor. samimi olduklarımın böyle demesine izin veriyorum tabii. :D
Bana Angelina, katy perry, monica belluci falan demiyorlar. demelerini istemezdim, dedirtmem. hahah Ben kendimim. Kendime bayılıyorum ya. Ve auram , güzelliğim olduğu kesin. herneyse bak yine kendimi övdüm. :D neyse bu sonuç olarak kimseyi ilgilendirmez. aranmıyorum :D
Bence brad pitt değilsindir ya hahah abartma o kadar bro. tamam yakışıklıdır belki. ayrıca insanlar şu brad pitt'i ne abartıyor ya. bir ben güzel bulmuyorum herhalde haha
Keanu Reeves varken... Brad Pitt kimmiş... Keanu Reeves her yaşta her halde yakışıklı. Adam harika ya... Perfect...:D
Ben bir çok filmini bilirim... Adamda değişik bir çekicilik var... Dışarıdan soğuk gibi yani insanlara ama sevdiğine daha yakın, sadık olan insan tipi gibi. yani ne derler oturaklı erkek. hahah hem yakışıklı , hem sevimli , hemde fazlasıyla büyüleyici...
erkek tanımın tam anlamı diyormuşum haha Keanu Reeves en iyi elbette... oldukça büyüleyici bir adam. :D
Birini aramıyorum. çevremde erkek fazlasıyla var zaten :D ama ilgimi çekmiyorlar, umursamıyorum. ve umrumda değil. önemli olan ruh güzelliği diyormuşum hahah
Ben tipe bakmam ki :D yani benim için önemli olan zekası ve enerjisi... ya da başka dikkat çeken şeyler. bir şey beni ona çekiyorsa merak ederim zaten. ve özgüvensiz korkak erkeklerden kaçarak uzaklaşırım. çabuk sıkılırım :d şu anki durum beğenip beğenmeme değil, merak etmiyorum ahah
sana şans dileyebilirim ama. iyi şanslar aşk hayatında :D
Sevdiğim insanlar konusunda bende öyleyimdir ya fazlaca cesaretliyim. :D yani doğru olanda budur zaten.
Ne kadarda centilmen bir erkek hahah ahtapot gibi sarıyorsun yani :D kadınının t*tişine başkası değilde , ben bakayım diye yapıyorsun hahaha
hahhaah :D
Ayyy nereye kusuyoruz hahha vıcık vıcık sahte ilişki... kolunada, g*tünede benim ismimi yazsa bana aşık olduğu anlamına mı geliyor hahah
İkinci eski sevgilim dövmeliydi. Severdi dövmeleri. Bir ara birlikte isimlerimizi görünür yerlere yaptıralım falan diyordu. hahah neymiş sahibim olduğum bilenecekmiş. sen kimsin ya ben senin köpeğin miyim?:D koluna ismimi yazdıracaktı. ben istemedim. Ne saçma ya damgalı gibi isim yazdırmak. hahah bendende aynısını istiyordu yapmak istemedim. Neden kolumda kocamanca "Berkay" yazsın ki? adını mı unutuyor muyum ya da kime neyi kanıtlamak zorunayım? hahaha saçma yani... benim olan benimdir zaten ya da hiç değildir :D
Barış diye seslenirler. ama ben bu isimlerden seslenmelerini isterdim çünkü süper kahraman isimlerini seviyorum oldukça
Superman (Süperman)
Batman
Spider-Man (Örümcek Adam)
Iron Man (Demir Adam)
Captain America (Kaptan Amerika)
Thor
Hulk
Wolverine (Kurt Adam)
Black Panther (Kara Panter)
The Flash (Fırtına)
Green Lantern (Yeşil Fener)
Aquaman (Sualtı Adamı)