Mesela ben, yeterince ilgi çekici değilim sanırım. Ama yolda yürürken topluluğun dikkatini çekiyorum nedense.

Mesela ben, yeterince ilgi çekici değilim sanırım. Ama yolda yürürken topluluğun dikkatini çekiyorum nedense.

Hayır ben insanların ilgisini kolayca çekmem ki öyle bir derdim de yok zaten hatta aksine insanlar ilgilenmesin ya da çok dikkatleri üzerime çekmeyeyim diye uğraşırım. çünkü sadece sevdiğim değer verdiğim kişilerin ilgisi ve merakı beni mutlu eder ama diğer tanımadığım kişilerin hakkımda neler düşündüğü ön yargıları ya da beni iyi bulup bulmamasıyla çok da ilgilenmiyorum şu an için.
zaten içime kapanık olduğum için de sürekli dikkat çekmeyi sevmem.
Genel olarak ilgi çekici bir insan değilim. İlgi odağı olmak istemem, bundan çok fazla rahatsızlık hissederim.
Dikkatleri üzerime çekmemeye çalışıyorum. Bu yüzden olabildiğince sıradan davranıyorum ve insanlarla fazla yakın olmuyorum.
En güzeli.
Cevap
1Cevap
Merhaba,
İnsanların ilgisini kolayca çektiğimi düşünüyorum ama iyi ama kötü fakat çekiyorum! 😅
Çekersin abimmmm çekemeyen anten taksın 😅
Yakışır kardeşim sağolasın aynı sekilde seni de uyducu ayağınıza geldi sjddk
İlgi çekici şekilde davranmıyorum ama bazen dikkat çektiğim oluyor sanırım niyeyse
Yok sanırım ya
Neden yok acaba 🤔
Oyle uğraşlarim olmadi varsa da haberim yok😂
Hmm anladım. İlgi çekmeye çalışmak ile ilgi çekmek farklı bence ama neyseee 😃
İşte... olduysa haberim yok beni darlama😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?