Yeğenlerim olabilir. Neden bilmiyorum ama ablamdan vasiyet aldım abla Allah korusun sana bişey olursa çocuklara ben bakacağım değil mi diye. Ölümler çoğalınca garantiye aldım :) onun dışında kendi hayatımdan tamamen çalmam fakat fedakarlık yapabilirim.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Benim için böyle bir şey söz konusu olamaz. yani ben hiç bir şey için ya da kimse için kendi hayatımdan zaman çalmam. çalıyorsam da zaten benim hayatımda olan ya da beni ilgilendiren bir şeydir. mesela sevgilim ya da eşim için kendi hayatımdan zaman çalardım. sırf o mutlu olsun diye ki bu beni de mutlu ederdi.. aynı zamanda kişisel olarak kendimi geliştireceğim bir şeyde yine sonuna kadar giderdim fedakarlık yapar başarmak için zaman harcardım... 🍀
Hic bir insanı hayatımızın merkezine koymamalıyız. Çünkü o insan günün birinde gidebilir. Bunu yapan insanlar bu yüzden acılara boğulmuş durumda. İnsanın en çok kendine yatırım yapması gerekir. Belki cok egoist gelecek bu söylediğim ama kimse kendi hayatımdan çalacak kadar beni hak etmiyor.
Bu anlattıklarını bizzat yaşayarak deneyimledim ne yazıkki. İnsan birine çok bağlanıp alışınca hayatın merkezine alışınca bir gün onun gideceğini düşünmeden hareket edince , ortada yarım yamalak kalıp eksik hissediyor bu boşluk duygusu çok can yakıyor
@Hayvansever1i bu yüzden diyorum ya kendini sevmeli önce insan. Çünkü kendini seven biri asla kendisine yapılan yanlışı yutmaz. Küçük bir yanlışta sınır çizer doğrusu bu. Peki şu an nasılsın?
Benim yaşadıklarım bircçok insanı şaşırtacak türden şeyler. Her sabah kalkarken halsiz, yorgun hissediyorum. Kendime ayna karşısında açıklama yapıyorum. Üzüntüden iştahım azaldı, mide bulantısı ve kokulara karşı aşırı hassas hale geldim. O benim kız kardeşim gibiydi. Kan bağı olmasa da can bağı vardı aramızda.
Anksiyetem var, yakın kız arkadaşıma çok düşkündüm birbirimizi çok severdik o bana ailevi genel sorunlarını anlatırdı ben de aynı şekilde. 3 buçuk yıldır tanisiyorduk üniversite arkadaşımdı. Bazen görüntülü konuşurduk farklı şehirlerde yaşıyoruz. Arada bir tartisirdik ama yine konuşurduk. Ben hiç bırakma derdi bana. İkimizin de terk edilme korkusu var. Aynı zamanda güven sorunumuz var. 2 3 hafta önce birisiyle tanıştı onunla ciddi düşünüyor. Çocuk kız arkadaşım için otobüsle şehir dışından geldi görüştüler. İyi anlaşıyorlar. Ben onun mutlu olmasını çok istiyorum. Stresli süreçten geçiyor. Ninesini kaybetti yakın zamanda. Yarın mülakat sınavı var. 1 yıldır işsiz. İşe girmek istiyor. Ona elimden gelen yardımı yaptım. O da bana hep yardım etti destekledi. Ben hayatımda birden fazla kişiyi merkezde tutamıyorum seni çok seviyorum ama seninle konuşunca sevgilimle tartışıyoruz sorunlar çıkıyor seninle konuşurken eril enerjim yükseliyor eski kötü huylarım geri dönüyor agresif birisi oluyorum. Seni unutmicam hakkını helal et çok hakkına girdim dedi. Yani ya ben ya sevgilisi arasında sevgilisini tercih etti. Benim sevgilim olsa yakın arkadaşımı sevgilim için unutmam mesela. Üstelik 3 yıldan fazladır her sabah günaydın yazardik her gece iyi geceler 7 24 telefonda konuşurduk. Her gün birbirimize birşeyler anlatırdık. Benim iş çalışma fobim var depresyonda olduğum bir dönem bana destek oldu. Çalışma korkumu yenmem için çok çabaladı motive etti. Bu durumu aşmak için kendimle konuşup kabullenmeye çalışıyorum. Çok sevsen de seni hayatında artık istemeyen birisini sen neden her dakika düşünüyor merak ediyorsun diye soruyorum kendime. Kendine çeki düzen ver hayatına devam et o seni terk etmeyi başkasıyla hayat kurmayı tercih etti. Sen de kendine hayat kur sosyalles diyorum kendime. Bu aralar iş uygulaması indirip iş arıyorum cesaret toplamaya çalışıyorum. Evdeyim 27 yıldır hiç çalışmadım. Üniversite bitti ama fobimi yenemediğim için çalışamadım
@Hayvansever1i üzüldüm bunları duyunca ama moral bozmak yok. 💗Zor bir durum. Benimde vardı böyle bir arkadaşım ben cok bağlı değildim ama önceliği olmak istiyor insan kardeşim dediği kişinin her şeyini paylaşıyorsun. Size ihanet etmemiş yani kırarak kötü ayrılmadınız sanırım. Yani ona da hak vermek anlayışla karşılamak gerekir. Onun kararına acı da olsa saygı duymak gerekir mecburen. Asıl Aile kurduktan sonra sana ihtiyaçı olacaktır çünkü yine başta söylediğim şeye geliyoruz. Ama o bunu cok sonradan anlar. Kendine yeni arkadaşlar edinmeyi deneyebilirsin. Kimse hayatımızda kalıcı olmak için çıkmıyor karşımıza. O yüzden iyileşmeye bak. Spor yap yürüyüş, temiz havada kendini farklı bir alanda geliştir meşgul et ve yanliz kalma. Kendini kendin iyileştir çünkü ancak o zaman güçlü olursun 🌹
Önerilerin için teşekkür ederim. Evet kötü ayrılmadık. Hellalestik onun beni çok sevdiğini biliyorum. Daha sevdiği kişi askere gidecek, belki ailelerimiz istemez belki ayrılırz ne olur bilinmez ama ben artık evlilik düşünüyorum çalışıp ayrı eve çıkmak istiyorum dedi. Hatta söz isteme olursa seni çağırmayı düşünüyorum demişti. Bilmiyorum zoruma gidiyor. Ben isterdim ki mülakatı nasıl geçmiş bana anlatsın, hayatındaki gelişmeleri duyayım, ben bir işe girsem o da bunu duyup sevinse çünkü senelerdir bu anı bekliyorduk ikimiz de. Hep birlikte hayaller kurardık ikimiz ayrı evde olucaz ya da evlenip iki çift halinde görüşücez eşlerimiz iyi anlasacak falan
Ablamla kardeşlerimle vakit geçiriyorum bazen dışarı çıkıyoruz ama geceleri ağlıyorum. Yemek yerken ev işi yaparken dışarı çıkarken her an aklımda bu arkadaşım var takıntılı şekilde durmadan düşünüyorum. Beni gören de yakın kız arkadaşıma aşığım sanıyor ama ben lezbiyen ya da biseksüel değilim öyle bir yönelimim yok
@Hayvansever1i insanların düşüncelerini neden önemsiyorsun sen kendini bildikten sonra kimin dediğinin ne önemli var? İnsanlar hep yorum yapar önemli olan senin kendi kalbini bilmen
O kadar çok var ki. Bunlar genelde çevremde sevdiğim insanlar oluyor. Fakat benim vaktimi verip onlarda hapis kalmamın sebebi, o kişilerle değil kendimle ilgili. Bazen bulunduğum yerde yalnızken bile tam olarak orada olduğumu hissedemiyorum.
Şimdiye kadar hiç kimse ya da hiçbir şey için kendi hayatımdan çalarak tutuklu kalmadım. Bu fazlasıyla saplantılı olma durumu ve öyle bir karakterim yok.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sence kendi hayatından çalacak kadar kendisinde veya bir düşüncede/ uğraşta tutuklu kaldığın kişi veya şey kim/ ne olabilir?